16 / 05 / 2024

28 Haziran Gençlik Merkezi nerede inşa edilecek

28 Haziran Gençlik Merkezi nerede inşa edilecek

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği ve ilk olarak Gültepe’de yaptırılan gençlik merkezlerinden 28 Haziran Mahallesi’nde yaptırılacak olanın ihalesi 31 Ekim Pazartesi günü saat 10.30 da gerçekleştirilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı sığınmacı gençler için spor tesisleri inşa ediyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Suriye'deki iç savaş sebebiyle evlerini terk etmek zorunda kalan ve Türkiye'ye sığınan Suriyeli gençlerin yaşadığı yerlere Avrupa Birliği iş birliğiyle 28 spor tesisi inşa edecek.

İzmit 28 Haziran Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan 28 Haziran Gençlik Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor.

İzmit Mehmetalipaşa Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Geçtiğimiz hafta 28 Haziran Gençlik Merkezi’nin temelini atan İzmit Belediyesi şimdi de Mehmetalipaşa Gençlik Merkezi'ni hayata geçiriyor.

İzmit 28 Haziran Mahallesi'ne gençlik merkezi geliyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projelerinden olan gençlik merkezlerinden biri de 28 Haziran Mahallesi’ne inşa ediliyor.

İzmit 28 Haziran Gençlik Merkezi’nin İhalesi 31 Ekim’de!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği ve ilk olarak Gültepe’de yaptırılan gençlik merkezlerinden 28 Haziran Mahallesi’nde yaptırılacak olanın ihalesi 31 Ekim Pazartesi günü saat 10.30 da gerçekleştirilecek.

TEM otoyolu 13-28 Haziran'da kapatılacak!

Otoyolun Gebze köprülü kavşağı Ankara yönü TEM katılım yolu, 13 - 28 Haziran arasında ulaşıma kapatılacak. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Ege Yapı'dan 6-28 Haziran'da 15 bin liralık indirim kampanyası!

Ege Yapı Group, 6-28 Haziran arasında Batişehir ve Pega Kartal projelerinin satış ofislerini ziyaret edenlere 15 bin lira indirim avantajı sunuyor.

Bilecik Gençlik Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne kazandırılan Gençlik Merkezinin inşaat çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Bilecik Gençlik Merkezi inşaatına 2014 yılında başlanıldı.

Bilecik Gençlik Merkezi inşaatı sürüyor!

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne kazandırılan Gençlik Merkezinin inşaat çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Gençlik Merkezi inşaatının önümüzdeki eylül ayı içersinde tamamlanması hedefleniyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Samsun'a 29 proje!

Karadeniz’in en gelişmiş şehri Samsun’da dinamik gençler ve sporcuların yetiştirilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak 29 proje daha yakın zamanda Samsunluların hizmetine sunulacak.

Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Hacılar'da yaptırılacak Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelere yatırım yapmaya devam ettiklerini belirtti.

Cebeci Spor Tesisi ve Gençlik Merkezi ihalesi 15 Haziran'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından, Sultangazi Cebeci Spor Tesisi ve Gençlik Merkezi inşaatı yapım işi ihaleye çıkarıldı. İhale 15 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek...

Kızılcahamam Gençlik Merkezi açıldı!

Kızılcahamam Gençlik Merkezi ve Çocuk Kulübü Binası’nın açılış törenine katılan ve bir konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Bu zamana kadar Kızılcahamam’a eski parayla 20 trilyon liralık asfalt döktük” dedi.

28 Haziran Gençlik Merkezi nerede inşa edilecek Haberi

28 Haziran Gençlik Merkezi nerede inşa edilecek



İzmit Belediyesi tarafından 28 Haziran Mahallesi’ne de gençlik merkezi yapılacak. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği ve ilk olarak Gültepe’de yaptırılan gençlik merkezlerinden 28 Haziran Mahallesi’nde yaptırılacak olanın ihalesi 31 Ekim Pazartesi günü saat 10.30 da gerçekleştirilecek. Mevlana Kültür Merkezi karşısındaki 397 metrekarelik alanda yaptırılacak olan merkezde etüt odaları, oyun odaları, kütüphane, kafeterya ve çok amaçlı salon bulunacak. Başkan Doğan’ın vizyon projelerinden olan gençlik merkezlerinden Mehmetalipaşa, Yenişehir, Zabıtan mahallelerine de yapılacağı bildirildi.




İzmit...