27 / 04 / 2024

Siirt Gençlik ve Kültür Evi'nde çevre düzenleme çalışmaları tamam!

Siirt Gençlik ve Kültür Evi'nde çevre düzenleme çalışmaları tamam!

Siirt Gençlik ve Kültür Evi'nde başlatılan çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlandığı bildirildi. Kültür evi asistanı İdris Tan, vakfın bahçesini gençlerin vakitlerini daha iyi bir şekilde değerlendirebilecekleri şekilde düzenlediklerini söyledi.



Siirt Gençlik ve Kültür Evi'nde başlatılan çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlandığı bildirildi. Kültür evi asistanı İdris Tan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vakfın bahçesini gençlerin vakitlerini daha iyi bir şekilde değerlendirebilecekleri şekilde düzenlediklerini söyledi.


Günde yaklaşık 400 öğrencinin merkezde bulunan etkinliklere katıldığını bildiren Tan şöyle dedi:"Yaz dönemi ve üniversite öğrencilerinin olmamasına rağmen merkezimizdeki etkinliklerden faydalanmak isteyenlerde düşüş yaşanmadı. Bunun yanında çevre düzenlemesinde de gerekli düzenlemeleri yaptık. Bahçede çimlendirme ve peyzaj düzenlemelerimizi yaparak gençlerimizin boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirebilecekleri hale getirdik." Tan, gençleri merkezdeki faaliyetlere katılmaya ve boş vakitlerini daha iyi şekilde değerlendirmeye davet etti.


Radikal


Geri Dön