07 / 05 / 2024

29. modef mobilya ve dekorasyon fuarı

29. modef mobilya ve dekorasyon fuarı

29. Modef- Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 1-7 Nisan 2013 tarihleri arasında Burs İnegöl'de gerçekleşecek...

Kelebek Mobilya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 29 yeni mağaza açacak! 

Mobilya sektörünün köklü markalarından Kelebek Mobilya, bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı 29 yeni mağaza açılışıyla kutlayacak.

MODEF 2017 açıldı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bu yıl 37'incisi düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF) açıldı.

HOM Design Center 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 24 Ocak'ta başlayacak!

CNR İMOB -13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, 24-29 Ocak’ta CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek.

Anka Ağaç Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Ağaç Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Koca, Hasan Koca ve Burhan Koca ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 29 Temmuz'da Ümraniye, Tantavi Mahallesi'nde kuruldu.

Modef Fuarına 16 bin 170 kişi katıldı!

MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ (ortada), İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nı (MODEF 2016) 16 bin 170 kişinin ziyaret ettiğini bildirdi.

Bursa Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bu yıl 35'incisi düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF) açıldı.

BS Star Yapı İnşaat Mobilya Filimcilik Araç Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BS Star Yapı İnşaat Mobilya Filimcilik Araç Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Şahin ve Selçuk Banan ortaklığıyla 24 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Tuzla, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Çilek MODEF EXPO'da yoğun ilgi gördü!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen MODEF Expo 2015 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.

MODEF EXPO'ya yoğun ilgi!

İnegöllü 181 mobilya firmasının katıldığı 34’üncü MODEF EXPO, sektör temsilcilerinin yüzünü güldürdü. 50 ülkeden alım heyetinin geldiği fuarda yurtdışından gelen müşterilerle yüksek oranlarda ihracat anlaşması imzalandı.

Mobilya sektörüne MODEF EXPO morali!

İnegöllü 181 mobilya firmasının katıldığı 34’üncü MODEF EXPO, sektörün yüzünü güldürdü. 50 ülkeden alım heyetinin geldiği fuarda yurtdışından gelen müşterilerle yüksek oranlarda ihracat anlaşması imzalandı.

MODEF EXPO Fuarı'nı 2 günde 7 bin 896 kişi ziyaret etti!

Türkiye'nin önemli mobilya üretim merkezlerinden Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bu yıl 34'üncüsü düzenlenen MODEF EXPO Fuarı'nı, ilk 2 günde yaklaşık 8 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Roll Mobilya MODEF'e hazır!

Roll Mobilya Sahibi Kemalettin Kayıran, özgün çizgilerini, 3 - 7 Kasım'da İnegöl Modef Expo Fuarı'nda sergileyecek olmanın heyecanını yaşıyor.

29. modef mobilya ve dekorasyon fuarı Haberi

29. modef mobilya ve dekorasyon fuarı
150 mobilya üreticisinin katılacağı 29. Modef-Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 1-7 Nisan 2013 tarihleri arasında, Bursa İnegöl'de gerçekleşecek. Yılda 2 defa düzenlenen Modef fuarları, mobilya sektörüne kalite ve pazarlama alanında büyük katkı...