30 / 04 / 2024

2B Arsa Satış

2B Arsa Satış

Maliye Bakanlığı'nın "Milli Emlak Genel Tebliği" (Sıra No:345) ile 2B arazilerinin değerlendirilmesine ilişkin usul ve esaslar düzenlendi

Hisseli arsa satışı nasıl yapılır?

Hisseli arsa, bütün hissedarlar tarafından satılabileceği gibi, tek bir hissedar tarafından hisse olarak da satılabiliyor. Peki, hisseli arsa satışı nasıl yapılır? Arsada hisse nasıl satılır?

Beylikdüzü Belediyesi Kavaklı'da 150 milyon TL'ye arsa satışa çıkardı!

Beylikdüzü Belediyesi, Kavaklı'da yer alan 92 bin 12 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesinde arsanın tahmini bedeli 150 milyon TL + KDV...

İETT Eyüp'te 16.9 milyon TL'ye arsa satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İ.E.T.T. İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Eyüp Emniyettepe Mahallesi'nde 16 milyon 945 bin 576 TL bedelle arsa satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 3 Aralık 2014 tarihinde yapılacak...

Emlak Konut Yenibosna arsa satış ihalesinin ilk oturumu bugün 14.30'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bahçelievler Yenibosna'daki arsa satış ihalesinin ilk oturumu bugün saat 14.30'da yapılacak. Söz konusu arsa turizm tesis alanı olarak belirlendi.

Belediye arsa satışı yönetmeliği!

Belediye arsa satışı esasları, 29 Eylül 2005 tarihinde 25951 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Belediyelerin arsa, konut ve işyeri üretimi tahsisi, kiralaması ve satışına dair genel yönetmelik kapsamında açıklanıyor. İşte belediye arsa satışı yönetmeliği.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi bugün gerçekleşecek!

TOKİ Diyarbakır Yenişehir, Yenişehir Mahallesi 123 ada, 1 Parselin Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi İhalesi açık ihale usulü ile bugün ihale edilecek. İhale açık ihale usulü ile yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi yarın!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi 123 ada, 1 Parselin Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi İhalesi açık ihale usulü ile yarın ihale edilecek. İhale açık ihale usulü ile yapılacaktır.

Hacizli arsa satılabilir mi?

Haczin kaldırılması konusu ancak alacaklının ya da vekilinin talebi doğrultusunda söz konusu olabiliyor. Peki, hacizli arsa satılabilir mi? Hacizli arsa nasıl satılır? İşte hacizli arsa satışları..

Emlak GYO Kartal ve Bahçelievler'de 3 arsa satışa çıkardı!

2014'te 2 milyar 555 milyar TL ciro yapan Emlak GYO, arsa ihalelerine devam ediyor. Son olarak Kartal'da Orhantepe ve Yakacık bölgeleri ile Bahçelievler Yenibosna bölgesinde birer adet arsa satışa çıkarıldı.

Emlak Konut Yenibosna'da arsa satıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler Yenibosna'da arsa satışı yapacak. Arsanın satışı, 27 Ekim 2014 Pazartesi günü saat 14:30'da ihale usulü gerçekleştirilecek.

Hisseli arsa satışı 2014!

Hisseli arsa satışı ortaklardan tamamı ile birlikte yapılabilceği gibi kişi tek başına da kendi hissesini devredebiliyor. Hisseli arsa satışı nasıl yapılır? İşte, hisseli arsa satışı 2014!

Emlak Konut'tan arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., projeleri arasında bulunan ''İstanbul Kartal Orhantepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi " ihalesi için ilan yayımladı. İşte şirketten KAP'a yapılan açıklama...

TOKİ Diyarbakır Yenişehir arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi 15 Ekim'de!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi 123 ada,, 1 Parselin Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi İhalesi açık ihale usulü ile 15 Ekim 2014 tarihinde gerçekleşecek...

2B Arsa Satış Haberi

2B Arsa Satış

Tebliğe göre, 2B alanları kullanıcılarının hak sahibi olabilmesi için tapu kütüklerinin beyanlar hanesinde isimlerinin yer alması ve bu kişilerin 31 Aralık 2011 tarihinden önce kullanıcı veya muhdesat sahibi olduklarının belirtilmesi gerekiyor.


Taşınmazların doğrudan satışına defterdarlıklar ve mal müdürlükleri yetkili olacak. Başvuru sahiplerinden satış bedellerine mahsup edilmek üzere, belediye ve mücavir alan sınırları içinde olan taşınmazlar için 2 bin lira, dışında olan taşınmazlar için ise bin lira başvuru bedeli alınacak.


Tebliğde, iade işlemlerinin hangi şartlarda ve nasıl yapılacağı ile proje alanlarındaki işlemler ve 2B belirtmelerinin terkini işlemleri de yer aldı.


Tebliğ, bugünden itibaren yürürlüğe...