13 / 05 / 2024

2k Hayvancılık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

2k Hayvancılık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

2k Hayvancılık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Kotan tarafından kuruldu.

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Leader Group Yapı İnşaat Otomotiv Nakliye Tarım Gıda Petrol Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Leader Group Yapı İnşaat Otomotiv Nakliye Tarım Gıda Petrol Hayvancılık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kanat tarafından kuruldu.

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkezi Pendik'te yapıldı. 

İly Yapı İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İly Yapı İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Aydın tarafından kuruldu.

Arstek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arstek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Arslan tarafından kuruldu.

Emya Yapı İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emya Yapı İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Tuzlupınar tarafından kuruldu.

Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıld

Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Aydın ortaklığında kuruldu.

İhd Yapı Ve İnşaat Ormancılık Hayvancılık E-Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhd Yapı Ve İnşaat Ormancılık Hayvancılık E-Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Şule Akdağ tarafından kuruldu.

Mess Group İnşaat Petrol Hafriyat Hayvancılık Taahhüy Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mess Group İnşaat Petrol Hafriyat Hayvancılık Taahhüy Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mess Group İnşaat Petrol Hafriyat Hayvancılık Taahhüy Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Kekooğlu İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Temizlik Akaryakıt Madencilik San.Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Kekooğlu İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Temizlik Akaryakıt Madencilik San.Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kekooğlu İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Temizlik Akaryakıt Madencilik San.Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

2k Hayvancılık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

2k Hayvancılık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

2k Hayvancılık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Kotan tarafından kuruldu.

2k Hayvancılık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...