28 / 05 / 2024

3 büyük şehir

3 büyük şehir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) uzun vadeli ''BB+'' olan kredi notunu 20 Kasım2012'den itibaren yatırım yapılabilir seviye olan 'BBB-' seviyesine yükselttik, görünümünü de durağan olarak teyit ettik.

Samsun Büyükşehir'den satılık 3 arazi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kavak Karadağ'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin alanları 16 bin 753 metrekare ile 31 bin 263 metrekare arasında değişiyor.

Kayseri Büyükşehir'den 3 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan  gayrimenkulü kiraya verecek. Söz konusu gayrimenkulün 3 yıllık kira bedeli 48 milyon TL olarak belirlendi.

Büyükşehir'den satılık arsa fırsatı! O ildeki konut alanı imarlı 3 arsanın fiyatı dudak uçuklattı! 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Çakmak Mahallesi'nde yer alan 3 adet konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Denizli Merkezefendi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Trabzon Büyükşehir 3 arsa satacak! Trabzon'da arsa arayanlar dikkat!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 4 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı 3 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şahinbey ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Samsun Büyükşehir, Atakum'da bina ve arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Samsun Atakum'da yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul ve arsanın yüz ölçümü 3 bin 421 metrekare olarak açıklandı.

Ankara Büyükşehir'den kaçırılmayacak fırsat: 21 arsa, 3 iş yeri ve 1 konut satacak! Hemen bakın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, başkent Ankara'da yer alan 21 arsa, 3 iş yeri ve 1 konutu satışa çıkardı. Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

Cumhurbaşkanı açıkladı! 3 büyükşehirde ücretsiz olacak! İşte o tarih!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 büyükşehir için önemli bir haber verdi. İşte detaylar!

Gaziantep Büyükşehir 208.3 milyon TL'ye sanayi alanı imarlı arsa satıyor! İhalesi 26 Nisan'da!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahitkamil ilçesi, K.Karadinek Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep'te yer alan arsanın büyüklüğü ve geçici teminat bedeli ne kadar? 

Gaziantep Büyükşehir konut imarlı 3 arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli'nde yer alan üç adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Gaziantep Büyükşehir 3 gayrimenkul satacak! İhalesi 14 Aralık'ta!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Gaziantep Büyükşehir, sanayi alanı imarlı 3 arsayı satıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Taşlıca Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları ve tüm ayrıntılar...

3 büyük şehir Haberi

3 büyük şehir

İstanbul'un borçları yonetilebilir

İBB'nin artan borçlanma düzeyi var ancak bu büyükşehir belediyelerinin getirdiği yükümlüklerden. Biz bu borçlanmanın yönetilebilir düzeyde olduğunu düşünüyoruz. 


Bursa'nın ekonomisi güçlü ama borcu çok 

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin uzun vadeli kredi notunu yatırım yapılabilir seviyenin altında 'BB', görünümüde durağan olarak belirledik. Bursa'nın güçlü bir yerel ekonomisi var ancak bununla birlikte yüksek borç yükümlükleri var. 


İzmir parayı bulunca projeye başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi güçlü bir mali performansa sahip. Belediyenin mali yükümlülükleri tam ve zamanında yerine getirebilme kabiliyetinin yüksek olduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden de zaten yabancı para cinsinden olan kredi notlarını 'BBB' olan ülke notuyla eşit...