27 / 04 / 2024

Samsun Büyükşehir'den satılık 3 arazi!

Samsun Büyükşehir'den satılık 3 arazi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kavak Karadağ'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin alanları 16 bin 753 metrekare ile 31 bin 263 metrekare arasında değişiyor.



Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kavak Karadağ'da yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor.

Satışa çıkarılan arazilerin muhammen bedelleri 837 bin 682 TL ile 4 milyon 489 bin TL arasında değirken, geçici teminat bedelleri ise 25 bin 130 TL ile 140 bin 683 TL arasında değişiyor. 

Yüz ölçümleri 16 bin 753 metrekare ile 31 bin 263 metrekare arasında değişen arsaların satış ihalesi 21 Aralık 2023 tarihinde yapılacak

Samsun Büyükşehir den satılık 3 arazi!

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN:

1. Samsun Büyükşehir Belediye Meclisinin 14.12.2021 tarihli, 2-1-528 sayılı ve 15.09.2023 tarihli, 2-1-381 sayılı kararları gereği; mülkiyetleri Belediyemize ait, aşağıdaki tabloda İlçeleri, Mahalleleri, Ada No.ları, Parsel No.ları, Nitelikleri, Alanları(m²), İmar Durumları, Muhammen Satış Bedelleri ve Geçici Teminat Bedelleri belirtilen “Tarla” vasıflı 3 adet taşınmazın, tanzim olunan şartnamesine göre ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile tamamı peşin ödenmek üzere satışı yapılacaktır.


2- İhalede yarışma(artırım) muhammen satış bedeli üzerinden yapılacaktır.
3-Şartnamesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlâk Dairesi Başkanlığı/Emlak Şube Müdürlüğünden ücretsiz temin edilir.
4- Bahse konu tarla ihaleleri yukarıdaki tabloda belirtilen tarih ve saatlerde Hançerli Mahallesi, 216. Sokak, No:8 İlkadım/SAMSUN adresinde bulunan Samsun Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binasının 1. Katındaki Toplantı Salonunda, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereğince açık teklif usulü ile yapılacaktır.
5- Teklif verecek şahıs/firmalar, ayrıntılı bilgi için Samsun Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığına şahsen veya 0362 431 60 90/2313-2314-2316 no.lu telefonlar ile başvuruda bulunabileceklerdir.
6-İhaleye Katılacak Olanlardan İstenecek Belgeler:

A. İstekli gerçek kişi ise:

a. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

b. İkametgâh Belgesi (İlçe Nüfus Müdürlüğünden veya e-devlet üzerinden alınacaktır.)

c. İhaleye girecek kişinin noter onaylı imza sirküsünün aslı (Noterde tanzim edilecektir.) 

d. Adres Beyannamesi (Belediyemizin Emlak Şube Müdürlüğü’nde tanzim edilecektir.)

e. İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise, istekli adına teklifte bulunanın noter tasdikli vekâletnamesi ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirkülerinin aslı (Noterde tanzim edilecektir.)

f. Geçici teminat (2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nda belirtilen geçici teminat olarak kabul edilen değerler-Belediyemiz Gelirler Şube Müdürlüğü veznesine yatırılarak makbuz alınacaktır.)

g. İhaleye katılanın Büyükşehir Belediyesine problemli borcu ve ilişiği olmadığına dair belge(Belediyemizin Gelirler Şube Müdürlüğü’nde tanzim edilecektir.)

h.2886 sayılı D.İ.K’e göre ihalelere katılmaktan yasaklı ve cezalı olmadığına dair belge(Belediyemizin Emlak Şube Müdürlüğünden tanzim edilecektir.)

ı)          Yer Görme Belgesi ve Taahhütname (Belediyemizin Emlak Şube Müdürlüğünden tanzim edilecektir.)

B. İstekli tüzel kişi ise:

a. Ticaret Odası’ndan veya diğer resmi makamdan şirketin siciline kayıtlı ve halen faaliyette olduğuna dair belge

b. Şirketin adına ihaleye girecek kişi veya kişilerin bu şirketin vekili olduğuna dair noter onaylı vekâletname ve imza sirkülerinin aslı

c. Tebligat için adres göstermesi, telefon bildirmesi

d. Geçici teminat (2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nda belirtilen geçici teminat olarak kabul edilen değerler-Belediyemiz Gelirler Şube Müdürlüğü veznesine yatırılarak makbuz alınacaktır.)

e. İhaleye katılanın Büyükşehir Belediyesine problemli borcu ve ilişiği olmadığına dair belge (Belediyemizin Gelirler Şube Müdürlüğü’nde tanzim edilecektir.)

f. 2886 sayılı D.İ.K’e göre ihalelere katılmaktan yasaklı ve cezalı olmadığına dair belge (Belediyemizin Emlak Şube Müdürlüğünden tanzim edilecektir.)

g. Yer Görme Belgesi ve Taahhütname (Belediyemizin Emlak Şube Müdürlüğü’nde tanzim edilecektir.)

C. Ortak girişim ise:

Ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya kişilerin her birinin (A) ve (B) fıkralarında belirtilen esaslara göre ayrı ayrı hazırlayacakları belgeler.
7- Açık teklif usulüne göre ihale, isteklilerin ihale komisyonu önünde tekliflerini sözlü olarak belirtmeleri suretiyle yapılacaktır. Bu duruma göre; İstekliler ihale evraklarını ihale saatinde komisyona sunacaklar ve evrakları uygun olanlar tekliflerini sözlü olarak vereceklerdir. Ancak; İstekliler İhale evrakları ile birlikte yazılı tekliflerini, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’na uygun olarak teslim ederek 1.fıkrada belirtilen sözlü artırmaya katılmayanların yazılı teklifleri son ve kesin teklif kabul edilir.
        Ayrıca istekliler ilanda belirtilen ihale saatine kadar Komisyon Başkanlığı’na ulaşmış olmak şartıyla 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 37. madde hükümlerine uygun olarak düzenleyecekleri tekliflerini Samsun Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası – Hançerli Mahallesi, 216. Sokak No:8 PK: 55020 İlkadım/SAMSUN adresine iadeli taahhütlü bir mektupla da gönderebilirler. Posta ile göndermelerde olabilecek gecikmeler kabul edilmez.
        Teklif sahibi komisyonda hazır bulunmadığı takdirde posta ile gönderilen teklifin son ve kesin teklif olarak kabul edileceği ilan olunur.

 

TOKİ  Adana  Seyhan projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkıyor! Tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Manisa'da 297.5 milyon TL'ye satılık arsa!

2023'ün en pahalı şehirleri açıklandı!


Geri Dön