03 / 05 / 2024

3. Havaalanı konut fiyatlarını arttırdı

3. Havaalanı konut fiyatlarını arttırdı

Gayrimenkul uzmanı Makbule Yönel Maya, 3. havaalanı ve yeni şehir projesinin hayata geçirileceği yerlerde arsa fiyatlarının katlandığını, tarla fiyatlarının bile yüzde 50 arttığını söyledi.

Kirazlı Yeni Hayat'ta 2+1 fiyatına 3+1 konut! Yüzde 20 peşin 30 ay vade fırsatıyla!

İntek Yapı’nın, Bağcılar Kirazlı Mahallesi'nde yükselen Yeni Hayat'ta 2+1 fiyatına 3+1 konut satışları devam ediyor. Peki 2+1 ve 3+1 konut fiyatları ne kadar? İşte Kirazlı Yeni Hayat projesiyle ilgili ayrıntılar...

Sancaktepe'de 524 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

Sancaktepe Belediyesi, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Yenidoğan ve Abdurrahmangazi Mahallelerinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Sancaktepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

İstanbul Arnavutköy'de 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

İstanbul Sultangazi Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Arnavutköy'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ankara başvuruları 3 gün sonra başlıyor! Başkentte 9 bin 703 taksitle 3+1 konut alma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi için başvurular 3 gün sonra başlıyor. Projeden 9 bin 703 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

O ildeki Vergi Dairesi 3+1 konut satışı yapacak! İhale tarihi 12 Aralık!

Sivas Kale Vergi Dairesi Müdürlüğü, 3+1 konut satışı yapacak. 145 metrekare büyüklüğündeki konutun satışı için 12 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Gaziantep'te konut imarlı 3 arsa satılıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep'teki arsaların fiyatları ne kadar? 

O ilde yaşayanlara müjde! 3 bin konut ve 10 bin iş yeri yapılacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da 3 bin konut ve 10 bin iş yerinin inşa edileceğini söyledi.  Başkan Gürkan, depremin ardından kentte modern bir yapı oluşturmak için incelemelerin yapılacağını açıkladı.

Belediyeden konut imarlı 3 arsa!

Sarıkamış Belediye Başkanlığı, Kars Sarıkamış'ta yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 281,10 metrekare ile 474,98 metrekare arasında değişiyor.

Lapseki'de 17 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 4 adet iş yeri satılıyor! Fiyatlar tek tek açıklandı! 

Çanakkale Lapseki'de 17 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 4 adet iş yeri satılıyor. Peki Lapseki'de yer alan konut ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kavan Try 3'te konut fiyatları ne kadar?

Kavan Try 3 projesinde satışlar devam ediyor. Kavan Try 3 konut projesi, İzmit Kabaoğlu'nda Kavan İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Peki, Kavan Try 3'te konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Özak GYO'nun hedefi 4 yılda 3 bin konut!

Özak Global Holding, konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık yaptığı son dakika açıklamasında 4 yılda 3 bin konut hedeflediklerini dile getirdi.

Büyükşehir'den satılık arsa fırsatı! O ildeki konut alanı imarlı 3 arsanın fiyatı dudak uçuklattı! 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Çakmak Mahallesi'nde yer alan 3 adet konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Denizli Merkezefendi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Seba Central nerede? Seba Central'de 1+1, 2+1, 3+1 konut fiyatları kaç TL? 

Seba Central projesinde konut satışları devam ediyor. Peki Seba Central nerede? Seba Central'de 1+1, 2+1, 3+1 konut fiyatları kaç TL? İşte projeye ilişkin tüm detaylar....

3. Havaalanı konut fiyatlarını arttırdı Haberi

3. Havaalanı konut fiyatlarını arttırdı

Gayrimenkul uzmanı Makbule Yönel Maya, 3. havaalanı ve yeni şehir projesinin hayata geçirileceği yerlerde arsa fiyatlarının katlandığını, tarla fiyatlarının bile yüzde 50 arttığını söyledi. Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Başkan Yardımcısı Makbule Yönel Maya, üçüncü havaalanı çevresinde yer alan bölgelerde arsa satışlarında geçen yıla oranla yüzde 40-50 artış yaşandığını belirtti. Maya, “Proje alanı içerisinde yer alan bölgelerde bu artış yüzde 100 seviyelerine kadar çıkıyor” dedi. Maya, İstanbul’da üçüncü havaalanı ve birlikte hayata geçirilmesi planlanan yeni şehir projesinin, Avrupa Yakası’ndaki Arnavutköy ilçe sınırları içerisinde yer almasının planlandığını anlattı. Yer seçiminde bu bölgenin tercih edilmesinin en önemli nedeninin üçüncü boğaz köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu olduğunu vurgulayan Maya, Yeniköy’ün bir bölümü, Tayakadın, Baklalı, Boyalık köyleri ve Hadımköy’ün bir bölümünü içerisine yer alan...