04 / 05 / 2024

3. havalaanı projesi

3. havalaanı projesi

Hoşçakal dediğimiz 2013, Türkiye'de projeler yılı oldu. Asrın Projesi Marmaray açıldı, 90 milyarlık üçüncü havalimanı için düğmeye basıldı, Avrupa ile Asya'yı birbirine bağlayacak üçüncü köprü start aldı...

TOKİ'den 3 yeni kampanya! 3 bin 868 taksitle 2+1 konut satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 3 yeni projesi için başvuru dönemi bugün başladı. Söz konusu projeler; Ankara, Kırıkkale ve Çorum'da yer alıyor.

Kavan Try 3'te konut fiyatları ne kadar?

Kavan Try 3 projesinde satışlar devam ediyor. Kavan Try 3 konut projesi, İzmit Kabaoğlu'nda Kavan İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Peki, Kavan Try 3'te konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

TOKİ Konya'daki 3 yeni projesi için start verdi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya'daki üç yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Konya projelerinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Konya Akören 3. Etap başvuru tarihleri! Akören 3. Etap fiyat listesi!

Konya Akören 3. Etap başvuru tarihleri ve Akören 3. Etap fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Konya Akören 3. Etap projesi için başvurular ne zaman başlayacak? İşte Konya Akören 3. Etap detayları...

TOKİ Erzincan Kemaliye 3. Etap projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan Kemaliye 3. Etap projesinde yer alan konutlar yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3. etap projesindeki hak sahiplerinden tepki!

Kırşehir'in Bağbaşı ilçesindeki TOKİ 3. etap projesi kapsamında, seneler geçmesine rağmen bir türlü konutları teslim edilmeyen hak sahipleri duruma tepki gösterdi.

Emlak Konut Köy 3. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Sağlık çalışanları için satışa sunulan KİPTAŞ Silivri 3. Etap proje detayları!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Projesi'nde kalan 37 stok konut sağlık çalışanları için yarın satışa sunuluyor. 261  bin 789 TL'den başlayan fiyatlarla satılan konutlardan sadece sağlık çalışanları yararlanabilecek.  İşte KİPTAŞ Silivri 3 Etap proje detayları...

Körfezkent 3. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Körfezkent 3. Etap projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO, Sarıyer Zekeriyaköy'deki arsasında yeni projesine başlıyor. Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy projesinin 3'üncü etabının yer teslimi yapıldı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (Gebze Emlak Konutları 3-2) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

3. havalaanı projesi Haberi

3. havalaanı projesi

Hoşçakal dediğimiz 2013, Türkiye'de projeler yılı oldu. Asrın Projesi Marmaray açıldı, 90 milyarlık üçüncü havalimanı için düğmeye basıldı, Avrupa ile Asya'yı birbirine bağlayacak üçüncü köprü start aldı. IMF'ye 'güle güle', BIST'e 'merhaba' dedik


Dünya ekonomisi küresel krizin etkileri ile boğuşurken, Türkiye ekonomisi açısından 2013, önemli gelişmelerin yaşandığı bir yıl oldu. Amerikan Merkez Bankası'nın (Fed) tahvil alımlarını azaltacağı sinyali, gelişmekte olan piyasaları hareketlendirdi. Ben Bernanke'nin görev süresinin dolmasının ardından Şubat 2014'te Fed'in başına geçecek Janet Yellen'in parasal desteğinin sürmesi gerektiğine yönelik açıklamaları piyasaları rahatlattı. 


FED'DEN TAHVİL ALIMI İLACI 

Fed, aralıkta aldığı kararla aylık 85 milyar dolarlık tahvil alım miktarını 10 milyar azaltarak, 75 milyara indirdi. Küresel ekonomik krizin yaralarını sarmaya çalışan Euro Bölgesi'nde ise ekonomi düzelmeye başlarken, büyüme düzensiz devam etti. Buna karşılık...