04 / 05 / 2024

3. Havalimanı 600 şoför

3. Havalimanı 600 şoför

Geçtiğimiz günlerde, bankalarla 4.5 milyar Euro’luk kredi anlaşmaları imzalanan 3. Havalimanı inşaatı için çalışmalar hızlandı. Taşeron olarak hafriyat işi yapan şirketlerden Orkun Group verdiği ilanla 600 yeni şoför alınacağını duyurdu.

3. Havalimanı-Çatalca Demiryolu için düğmeye basıldı!

3. Havalimanı Müselles-Çatalca Demiryolu projesi için start verildi. Proje 2 milyar 627 milyon 600 bin TL'ye mal olacak.

3. havalimanında çalışacak şoförler aranıyor!

3. Havalimanı'nın hafriyat işlerini yapan Orkun Group'un 600 kişilik şoför ilanına sadece 300 kişi cevap verdi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz, "Piyasanın 2 katı maaşla şoför arıyoruz. Gelen olmuyor. Türkiye'de işsizlik yok" dedi.

3. Havalimanı inşaatında çalışacak 600 şoför alınacak!

3. Havalimanı'nın hafriyat işlerini yapan Orkun Group'un 600 kişilik şoför ilanına sadece 300 kişi cevap verdi. İlhan Karadeniz, "Piyasanın 2 katı maaşla şoför arıyoruz. Gelen olmuyor. Türkiye'de işsizlik yok" dedi.

3. Havalimanı'na 600 yeni şoför alınacak!

Geçtiğimiz günlerde, bankalarla 4.5 milyar Euro’luk kredi anlaşmaları imzalanan 3. Havalimanı inşaatı için çalışmalar hızlandı. Taşeron olarak hafriyat işi yapan şirketlerden Orkun Group verdiği ilanla 600 yeni şoför alınacağını duyurdu.

3. havalimanı inşaat çalışmaları hızlandı!

GEÇTİĞİMİZ günlerde, bankalarla 4.5 milyar Euro’luk kredi anlaşmaları imzalanan 3. Havalimanı inşaatı için çalışmalar hızlandı. Taşeron olarak hafriyat işi yapan şirketlerden Orkun Group verdiği ilanla 600 yeni şoför alınacağını duyurdu.

Enerji verimliliğiyle yılda bir 3. Havalimanı yapılır!

ENERJİ Verimliliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, enerjinin bir yıl tasarruflu kullanılması sonucunda 3 bin 600 okul, 3 boğaz köprüsü, 3 havalimanı veya 738 tam donanımlı hastane yapılabileceğine de dikkat çekti.

3.havalimanına 3 Türk firması fon verecek!

3.havalimanına hangi bankaların kredi kullandıracağı belli oldu. Yerli ve yabancı çok sayıda bankanın kredi vermek için kapıda beklediği ileri sürülen projeyi 3 Türk bankası fonlayacak.

3. Havalimanı için üç yerli bankadan kredi!

3. havalimanına hangi bankaların kredi kullandıracağı belli oldu. Yerli ve yabancı çok sayıda bankanın kredi vermek için kapıda beklediği ileri sürülen projeyi 3 Türk bankası fonlayacak

3. Havalimanı'nı fonlayacak bankalar belli oldu!

BORSATEK'ten alınan bilgiye göre, yerli ve yabancı çok sayıda bankanın kredi vermek için kapıda beklediği ileri sürülen 3. Havalimanı projesini 3 Türk bankası fonlayacak.

3. Havaliman'ını üç Türk bankası fonlayacak!

3. Havalimanı'na hangi bankaların kredi kullandıracağı belli oldu. Yerli ve yabancı çok sayıda bankanın kredi vermek için kapıda beklediği ileri sürülen projeyi 3 Türk bankası fonlayacak.

3. havalimanının kredisi 6 bankadan sağlanacak!

3. havalimanının kredisi 6 bankadan sağlanacak. İstanbul'un üçüncü hava limanının finansman ayağı şekillenmeye başladı. Görüşmelerde sona yaklaşıldığı, Ziraat Bankası'nın liderliğindeki 6 bankanın finansman sağlayacağı belirtiliyor...

3. Havalimanı'nın adı Recep Tayyip Erdoğan Havalimanı mı olacak?

İstanbul Üçüncü Havalimanı adı belli oldu mu? İstanbul'un 3. Havalimanı'nın adı Recep Tayyip Erdoğan Havalimanı mı olacak? Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, 3. Havalimanı adıyla ilgili iddialara ne cevap verdi? İşte cevaplar...

Stefan Löcherbach: İstanbul'un 3. havalimanına ihtiyacı var!

Lufthansa Havayolları Türkiye İran ve Irak Genel Müdürü Stefan Löcherbach, 3. havalimanın yapılmasından dolayı sevindiklerini belirterek, İstanbul 'un böyle büyük bir havalimanına ihtiyacının olduğunu söyledi.

3. Havalimanı 600 şoför Haberi

3. Havalimanı 600 şoför


Dev proje bölgesinde ağırlıklı olarak hafriyat çalışmaları sürdürülüyor. Taşeron olarak hafriyat işi yapan şirketlerden Orkun Group verdiği ilanla 600 yeni şoför alınacağını duyurdu. İlanda, verilecek ücret için ‘dolgun ücret’ ifadesi kullanılerken, sigorta ve yatacak yer imkânı da sağlanacağı kaydedildi. 



İlanda, şoför yanı sıra insan kaynakları uzmanı, C sınıfı İş Sağlığı Güvenliği uzmanı ve muhasebe elemanı da alınacağı belirtili. Cengiz-Kolin-Limak-Kalyon-Mapa’nın üstelendiği 3. Havalimanı proje bölgesinde çalışacak şoför bulunamadığı için Vietnam’dan şoför getirildiği belirtilmişti. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz temmuz ayında proje bölgesinde yaptığı incelemeler sırasında konuya değinmişti. Erdoğan konuşmasında; başvuran olmadığı için 3. Havalimanı şantiyesinde Vietnam’dan şoför getirtildiğini, sigortası, sendikası ve bütün sosyal güvenceleri olduğu halde buraya başvurulmadığını sonra da ‘işsizim’ diye dolaşıldığını...