30 / 04 / 2024

3. Havalimanı görüntüler

3. Havalimanı görüntüler

Yılda 90 milyon yolcuya hizmet sunacak 3. Havalimanı'nın yolcu terminal binası 1.3 milyon metrekare ile dünyanın tek çatı altındaki en büyük terminal binası olacak. İşte yeni havalimanı inşaatının uzaydan çekilmiş son görüntüleri...

İstanbul Havalimanı havadan görüntülendi!

Taşınması sonrası seferlerin sürdüğü İstanbul Havalimanı'nda, apron ve terminal bölgesine ait görüntüler helikopterden çekildi.

3. Havalimanı'nın son hali uçaktan görüntülendi!

Türkiye'nin en önemli projelerinden olan İstanbul'un Yeni Havalimanının uçaktan çekilen görüntüler ile son durumu görüntülendi. 

Apple Campus 2'nin inşaatından son görüntüler!

Apple’ın yeni merkez üssü Apple Campus 2'nin inşaatı, hız kesmeden devam ediyor. Kampüsten son görüntüler de internette yayınlandı. 12 binden fazla çalışana ev sahipliği yapması beklenen yeni kampüs Cupertino'da yükseliyor.

İzmit Körfez Köprüsü inşaatından son görüntüler!

İstanbul-İzmir ulaşımını 3.5 saate indirecek olan Gebze-İzmir Otoyolu Projesi bünyesinde yer alan ‘Körfez Köprüsü’ inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Köprünün İzmit Dilovası kısmındaki çalışmaların son halini ise haberturk.com görüntüledi.

Çamlıca Camii'nin inşaatından son görüntüler!

Cumhuriyet tarihinin en büyük camisi olacağı belirtilen Çamlıca Camii'nin kaba inşaatının büyük bir bölümü tamamlandı. Caminin mimari özellikleri, mimari şekli vev renkleri de ortaya çıkmaya başladı. İşte caminin inşaatından son görüntüler;

Bütün binaların 3 boyutlu görüntüleri alınacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Türkiye'yi havadan fotoğrafladıklarını, bu çalışmanın da yüzde 60 oranında tamamlandığını ifade eden Güllüce, "Bütün binaların 3 boyutlu görüntüleri elimizde olacak" dedi..

Havadan Ordu Giresun Havalimanı görüntülendi!

Deniz üzerine inşa edilen havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanının yapımı sürüyor.Devlet Hava Meydanları İşletmesine bağlı helikopterle havalanan basın mensupları, yapımına 2011 yılında başlanan projeyi havadan fotoğraflayıp görüntüledi.

Dalga Kule son görüntüler!

Maltepe Dalga Kule son görüntüler kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında yer alan konutlar 52 metrekare 1+0'lar ve 79 metrekare 1+1'ler şeklinde müşterilere sunuluyor

Bura Residence'ın inşaat çalışmalarından son görüntüler!

Bura Residence'ın inşaat çalışmalarından son görüntüler havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi. Yirikler İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen proje İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde inşa ediliyor...

Yıldız Park Evleri inşaat çalışmalarından yeni görüntüler!

Yıldız Park Evleri inşaat çalışmalarından yeni görüntüler havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi...

Timur Gayrimenkul'ün 3 projesinden havadan görüntüler!

Timur Gayrimenkul tarafından İstanbul'da konumlandırılan projeleri www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar görüntüledi

Ağaoğlu Maslak 1453 Evleri'nden havadan görüntüler!

Ağaoğlu Maslak 1453 Evleri'ni www.havadanemlakvideo.com ekibi 2011 yılından itibaren havadan görüntüledi. İşte o görüntüler!

Glow 3 Çekmeköy'den havadan görüntüler!

MOM Yapı'nın projesi olan Glow 3 Çekmeköy'ün havadan görüntülerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

3. Havalimanı görüntüler Haberi

3. Havalimanı görüntüler

3. Havalimanı'nın yüzde 61.75’i tamamlanırken 76.5 milyon metrekarelik alan üzerinde inşa edilen mega proje, uzaydan da görülebiliyor. Dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Yeni Havalimanı havacılığının merkezi olacak.



İstanbul Yeni Havalimanı’nın ilk etabı 29 Ekim 2018 yılında açıldığında da gece uzaydan ışıl ışıl haliyle de dikkat çekecek.



Habertürk’ten Gökhan Artan'a özel açıklamalarda bulunan İGA Havalimanları İnşaatı Üst Yöneticisi (CEO) Yusuf Akçayoğlu, "O kadar büyük bir proje ki uzaydan görülebilecek bir iş bu. Helikopterle bile tamamını göremiyoruz. Dünyanın en büyük havalimanı yapılanması. Uçaktan baktığımızda ancak tüm alanı görebiliyoruz" dedi.



Havalimanının toplam proje alanı 61.2 km2 yüzölçümüne sahip San Marino ülkesinin yüzölçümünden daha büyük. 3.5 milyon metrekarelik birinci etap toplam inşaat alanı Monako’nun toplam alanının 1.7’sine yaklaşık iki katına tekabül ediyor.