18 / 05 / 2024

3. havalimanı harfiyatçıları kimler

3. havalimanı harfiyatçıları kimler

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğulları Emir Hasan ve Mehmet Yavuz yılmaz, 3. havalimanının harfiyat işine girdi. Yılmaz Kardeşlerin şirketi CFS ve diğer 10'a yakın harfityatçı şirketin yaptığı işin büyüklüğü ise 1 milyar Euro'nun üzerinde.

Antalya 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi!

Kaş-Demre arasına kurulması planlanan Antalya’nın 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi. Bölgede arsa tahsisi yapılan Ela Quality Resort Genel Müdürü Ufuk Gezgin havalimanının yatırımları hızlandıracağını açıkladı. 

3. Havalimanı'nda yine isyan! İnşaat işçileri iş bıraktı!

3. Havalimanı şantiyesinde İGA bünyesinde faaliyet gösteren DGS firmasında çalışan inşaat işçileri, maaşlarını alamadıklarını iddia ederek iş bıraktı.

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı ne zaman açılacak?

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar son gaz devam ediyor. Vatandaşların açılışını dört gözle beklediği projenin 2019 yılının sonunda açılması planlanıyor.

3. havalimanı hakkındaki manipülasyonlar!

Dünyanın en büyük havalimanı olacak olan 3. havalimanı terör yandaşlarının hedefinde. İşte 3. havalimanı hakkındaki iftira ve manipülasyonlar...

3. havalimanında yerli mermer tartışması büyüyor!

3. havalimanında, yerli mermer ve doğal taş kullanımına ilişkin tartışma büyüyor. Projede yerli ürün kullanılması gerektiğini savunan sektör temsilcileri, ithalatçıların ortaya attığı ‘Türk doğal taşında radyasyon var’ iddiasının bilimsel bir temele dayanmadığını belirtiyor.

Hüseyin Keskin: 3. havalimanı yolcu dostu olacak!

İstanbul Yeni Havalimanı, hazırlık çalışmaları çerçevesinde kapılarını havayollarına açmaya başladı. HaberTürk gazetesi yazarı Güntay Şimşek 3. Havalimanının yolculara sağlayacağı imkan ve olanakları yazdı...

Metaxdoor 3. havalimanının kapılarına talip!

Türkiye’nin tek yerli döner ve kayar kapı üreticisi Metaxdoor, 24 metrekare bir dükkandan bugün 35 ülkeye ihracat yapan bir firma haline geldi. Mairutus’a kadar kapı gönderen firmanın hedefi 3. Havalimanı’na girmek.

3. havalimanında ilk giriş kontrol noktalarında x-ray olmayacak!

DHMİ Genel Müdürü Yıldırım: "3. havalimanı açıldığı zaman terminalin ilk giriş noktalarında x-ray ve arama kapıları bulunmayacak. Terminalin içinde güvenlik çalışmaları çok çok daha arttırılmış olacak. " dedi.

3. havalimanı inşaatında son durum!

3. Havalimanı şantiyesinde 2 bin kamyon, 400 iş makinesi aralıksız çalışıyor. Bir yandan inşaat çalışmaları sürerken, diğer yandan tasarım ayrıntıları da netleşiyor. İşte 3 havalimanı inşaatında son durum...

Enerji verimliliğiyle yılda bir 3. Havalimanı yapılır!

ENERJİ Verimliliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, enerjinin bir yıl tasarruflu kullanılması sonucunda 3 bin 600 okul, 3 boğaz köprüsü, 3 havalimanı veya 738 tam donanımlı hastane yapılabileceğine de dikkat çekti.

Mesut Yılmaz'ın oğulları 3. Havalimanı inşaatında!

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğulları Emir Hasan ve Mehmet Yavuz yılmaz, 3. havalimanının harfiyat işine girdi. Yılmaz Kardeşlerin şirketi CFS ve diğer 10'a yakın harfityatçı şirketin yaptığı işin büyüklüğü ise 1 milyar Euro'nun üzerinde.

100 sayfalık 3. Havalimanı raporu açıklandı!

Kuzey Ormanları Savunması, 3. Havalimanı Projesi ile ilgili hazırladığı 100 sayfalık kapsamlı raporu, Mimarlar Odası Büyükkent Şubesi’nde düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyu ile paylaştı. İşte ayrıntılar...

İki katlı uçaklar 3. havalimanı ile devreye girecek!

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, “Ayrıca ‘wide body’ denilen iki katlı geniş gövdeli uçak da almak istiyoruz. Niyetimiz 3. havalimanı ile birlikte bu uçakları devreye sokmak” dedi

3. havalimanı harfiyatçıları kimler Haberi

3. havalimanı harfiyatçıları kimler

Mesut Yılmaz'ın oğulları Emir Hasan ve Mehmet Yavuz yılmaz, 3. havalimanının harfiyat işine girdi. Yılmaz kardeşlerin şirketi CFS ve diğer 10'a yakın harfiyat işine girdi. Yılmaz Kardeşlerin şirketi CFS ve diğer 10'a yakın harfityatçı şirketin yaptığı işin büyüklüğü ise 1 milyar Euro'nun üzerinde.


YAPIMI devam eden ve ilk etabının 29 Ekim 2017'de açılması hedeflenen 3. havalimanında yüzlerce kamyon, işmakinesi son sürat çalışıyor. Neredeyse başka bir aracın geçmediği yollarda hafriyat taşıyan kamyonlardan dolayı trafik bile oluşmuş durumda. Alandaki göletler doldurulurken, bir yanda da yüksek tepecikler tıraşlanıyor. Yeni havalimanında şu an işin en büyük kısmını hafriyat oluşturuyor. Dile kolay tam 7 bin 650 hektarlık taş, toprak, maden, göletleri kapsayan dev bir alandan bahsediyoruz.


RESTORAN İŞİ TUTMADI

Bu dev arazide hummalı bir şekilde çalışan hafriyat...