03 / 05 / 2024

3. havalimanı zamanında yetişecek mi

3. havalimanı zamanında yetişecek mi

Daha önce 3. havalimanının ilk etabının 2018 yılının şubat ayında hizmete alınmasının planlandığı açıklanmıştı. Havalimanı inşaatını yoğun tempoyla devam ettiren yetkililer ciddi anlamda “zamanında yetiştirme” stresi yaşıyorlar.

Hyundai i20 fiyatları fırladı! Zamanında almayan şimdi bin pişman! İşte 3 Ağustos 2023 Hyundai i20 fiyat listesi

Hyundai i20'ye Ağustos zammı geldi. Hyundai i20 fiyatları resmen fırladı. Zamanında almayan şimdi bin pişman olacak. Peki Hyundai i20 20 Temmuz kampanyalı fiyat listesi ne? İşte 3 Ağustos 2023 Hyundai i20 fiyat listesi...

Sani Şener: Biz ‘3. havalimanında yokuz’ diye kıskançlık kesinlikle yok!

Atatürk Havalimanı'ndaki son röportajını veren TAV İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, "Biz ‘3. havalimanında yokuz’ diye kıskançlık kesinlikle yok. Biz iş adamıyız, TAV bundan sonra da devam edecek" dedi...

3. havalimanında 350 bin kişiye iş güvenliği eğitimi veriliyor!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan yaptığı açıklamada 3. havalimanında 350 bin kişiye iş güvenliği ve sağlığı eğitimi verildiğini söyledi.

3. Havalimanı'nda yine isyan! İnşaat işçileri iş bıraktı!

3. Havalimanı şantiyesinde İGA bünyesinde faaliyet gösteren DGS firmasında çalışan inşaat işçileri, maaşlarını alamadıklarını iddia ederek iş bıraktı.

3. havalimanının ne kadara mal olduğu belli oldu!

İGA Havalimanı İşletmesi AŞ CEO’su Kadri Samsunlu, 29 Ekim’de açılacak olan İstanbul 3. havalimanı hakkında önemli açıklamalar yaptı. 

3. havalimanı inşaatında üç işçi daha tutuklandı!

3. havalimanı inşaatında eylem yapan üç işçi daha tutuklandı. 3. havalimanında tutuklanan işçi sayısı 27'ye yükseldi. 

3. havalimanı zamanında açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, tarafından yapılan açıklamada İstanbul Yeni Havalimanı'nın Türkiye'nin gurur projesi olduğunu ve durdurmaya kimsenin gücünün yetmeyeceği ifade edildi. 

3. havalimanı inşaatında işçiler eylem başlattı!

3. Havalimanı inşaatında çalışan işçiler kötü çalışma koşulları nedeniyle eylem başlattı.

Mega projeler zamanında açılacak!

Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu, Çanakkale Köprüsü gibi büyük projelerin hızla ilerlediğini belirtti. Özdemir, dev yatırımların zamanında açılacağı söyledi.

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı ne zaman açılacak?

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar son gaz devam ediyor. Vatandaşların açılışını dört gözle beklediği projenin 2019 yılının sonunda açılması planlanıyor.

3. havalimanı tamamlandığında 100 bin kişi çalışacak!

Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Şu anda 35 bin kişinin çalıştığı 3. Havalimanı’nı 29 Ekim 2018’de hizmete verdiğimizde 100 bin kişi çalışacak" dedi...

3. havalimanında inşaat son sürat devam ediyor!

3. havalimanı inşaatı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 3. havalimanında ana terminal binası çatısı tamamlanırken, ince işçiliği kalan çatı montajında işçiler çalışmalarını sürdürüyor. 

3. havalimanında taksi hizmeti için imzalar atıldı!

3. havalimanında sunulacak taksi hizmeti için İGA ile İstanbul 34 No’lu Taksiciler Kooperatifi arasında anlaşma imzalandı...

3. havalimanı zamanında yetişecek mi Haberi

3. havalimanı zamanında yetişecek mi

Habertürk Gazetesi'nden Güntay Şimşek bugünkü köşesinde 3. havalimanı inşaatını yoğun tempoyla devam ettiren yetkililerin ciddi anlamda zamanında yetiştirme stresi yaşadıklarını belirtti. İşte o yazı.. 


Başlık, matematik denklemi gibi oldu. Ancak böylesine büyük projelerin aceleye getirilmemesi ve sorunsuz bir şekilde bitirilebilmesi için çalışanların zaman baskısı altında tutulmaması lazım. İnşaat projelendirilirken zaten belli kriterlerle hareket ediliyor ve genelde açılış tarihi projenin bitimine doğru netleştiriliyor. Önceden açıklanan net tarihler ise bu tarz büyük projelerde sıkıntıya sebep olabiliyor.


Türk Hava Yolları ve özel havayollarının, yabancı şirketlerin, havacılık sektörünün, İstanbul’un ve Türkiye’nin açılışını merakla beklediği 3. havalimanının halihazırda yüzde 38’inin 16 ayda bitirildiği düşünülürse, geriye kalan kısmının kaç ayda tamamlanabileceği şüphesiz merak konusu. İlan edildiği üzere 2018’in ilk çeyreğine yetişme ihtimali var mı? Gecikme olursa sıkıntı yaşanır...