21 / 05 / 2024

3. havalimanının yapılacak olması maden işçilerini tedirgin etti

3. havalimanının yapılacak olması maden işçilerini tedirgin etti

İstanbul'a yapılacak yeni havalimanının yakınlarında yaşayan köylüler tedirgin...

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi hangi gün yapılacak? 2023 Emlak Konut başvuru şartları neler?

THY ve Emlak Konut beraberliğinde Arnavutköy'de yükselecek yapıların tüm detayları belli oldu. Peki, THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi hangi gün yapılacak? 2023 Emlak Konut başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı'nda ilk ray kaynağı yarın yapılacak!

Sabiha Gökçen Havalimanı ile Kadıköy-Kartal-Kaynarca Metro Hattı arasında raylı sistem bağlantısını sağlayacak projede ilk ray kaynağı yapılacak.

Halkalı-Havalimanı Metrosu'nun son kesiminin kazısı bugün yapılacak! 

Halkalı ile İstanbul Havalimanı arasında açılacak metro için geri sayım başladı. İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak yeni projenin son kesimin kazısı bugün yapılacak. 

TOKİ Elektrik Enerjisi Alım İşi ihalesi yarın yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elektrik Enerjisi Alımı İşi(e-ihale) ihalesi yarın yapılacak.

3. havalimanının adı İstanbul Havalimanı oldu! 

İstanbul'da inşa edilen 3. havalimanının adı İstanbul Havalimanı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışı yapılan yeni havalimanının isminin "İstanbul Havalimanı" olduğunu açıkladı...

3. Havalimanı’nın adı İstanbul Airport mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün saat 16:30'da açılacak olan 3. havalimanında çalışmalar tam gaz devam ediyor. Herkes tarafından merak edilen havalimanının adı henüz açıklanmadı. Ancak havalimanının girişine " İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport " yazılı tabela asıldı...

3. Havalimanı’nın kulesi havadan görüntülendi!

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak olan İstanbul 3. Havalimanı’nın ’Lale’ figüründen esinlenerek yapılan ’Hava Trafik Kontrol Kulesi havadan görüntülendi

3. Havalimanı'nın adı ne olacak?

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, 3. Havalimanının adını kesin olarak öğrendiğini söyledi. Sevilay Yılman'ın iddiasına göre, yeni havalimanının adı "Abdülhamit Han."

3. havalimanın ilk etabı 4 ay sonra açılacak!

Tamamlandığında dünyanın büyüğü olacak resmi açılışı 29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak olan 3. havalimanının birinci etabının inşaatı bitmek üzere. 

İGA, 3. havalimanını açılışa yetiştirmeye çalışıyor!

Üçüncü Havalimanı yatırımının yüzde 90'ı tamamlanmış durumda. Şirket, inşaatı 29 Ekim'de yapılacak açılışa yetiştirmeye çalışıyor. İGA'nın CEO'su Kadri Samsunlu, "Havalimanımız hem yolcu hem de kargo hub'ı olacak" diye konuşuyor.

3. havalimanının yüzde 90,5'i tamam!

29 Ekim'de resmi açılışının yapılacağı İstanbul 3. havalimanında sona gelindi. Dev projenin yüzde 90,5'i tamamlandı...

3.havalimanının verisine 10,75 milyon Euro'luk teklif!

İstanbul 3. havalimanının altyapısında kullanılacak veri merkezi bulut otomasyon sistemini yapacak olan firma belli oldu. Netaş sistemin kurulumu, üç yıl işletilmesi ve beş yıl bakım-onarım hizmetlerinin sağlanması için 10.75 milyon Euro bedel ile en iyi teklifi verdi.

3. havalimanının yapılacak olması maden işçilerini tedirgin etti Haberi

3. havalimanının yapılacak olması maden işçilerini tedirgin etti

Maden ocaklarında işçi olarak çalışan köylüler, İstanbul'a yapılacak yeni havalimanıyla birlikte iş sahalarının kapanacağından endişe ediyor, hayvan sahipleri ise otluk alanların yok olacağından. 

Karadeniz Kıyısı'na kurulacak havalimanı Eyüp ve Arnavutköy ilçe sınırlarında yer alacak. Doğusunda İhsaniye-Akpınar köyleri ile batısında Yeniköy-Tayakadın olacak. Akpınar Köyü'nde yaklaşık bin 500 kişi çalışıyor. Köyün yüzde 65'i bölgede halen faaliyette olan maden ocaklarında çalışıyor. 

Konuyla ilgili, yetkililerden bilgi gelmezken ortada spekülasyonlar...