17 / 05 / 2024

3. Kastamonu Ahşap Fuarı açıldı mı

3. Kastamonu Ahşap Fuarı açıldı mı

3. Kastamonu Ahşap Fuarı açıldı, Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş :"Ahşap, dünyanın üzerine yoğunlaştığı bir konu, Ahşap konusunun gelişebilmesi için gerekli potansiyelin bütün unsurları Kastamonu 'da var" dedi

Milli Emlak o ilde arsa, arazi ve bahçeli ahşap ev satıyor! Yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatını aman kaçırmayın!

Bursa Karacabey Milli Emlak, Bursa ili, Karacabey ilçesinde yer alan 6 adet arsa ile 3 adet arazi ve 1 adet bahçeli ahşap evi 8 taksit fırsatıyla satıyor. İşte merak edilen detaylar...

Arnavutköy'de 45 milyon TL'ye icradan satılık 3 katlı ahşap bina!

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Arnavutköy Mahallesi, Mumhane Sokak'ta yer alan 3 katlı ahşap binayı 45 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kastamonu'da 3 katlı tarihi ahşap bina çöktü!

Kastamonu Şeyh Şaban-ı Veli Caddesi'ndeki boş olduğu belirlenen ve yıkım kararı verilen Kastamonu Belediyesine ait tescilli tarihi ahşap bina çöktü.

Rumeli Hisarı'nda 16.3 milyon TL'ye icradan satılık ahşap ev!

İstanbul 6. Sulh Hukuk Mahkemesi, Sarıyer Rumeli Hisarı Mahallesi'nde 1787 ada 32 parsel sayılı 1.088,92 metrekare avlulu ahşap evi 16 milyon 333 bin 800 TL'ye icradan satıyor... 

Grup Ahşap Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup Ahşap Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Muslihittin Bayraktar tarafından 250 bin TL sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu. 

Kastamonu'daki 730 yıllık tarihi ahşap cami restore edildi!

Kastamonu Hanönü ilçesinin Yukarı Küreçayı köyünde bulunan 730 yıllık tarihi tamamen ahşap cami restore edilerek yeniden hizmete açıldı.

Kastamonu'daki 730 yıllık ahşap cami restore edildi!

Kastamonu Hanönü ilçesinin Yukarı Küreçayı köyünde bulunan 730 yıllık tarihi tamamen ahşap cami restore edilerek yeniden hizmete açıldı.

Ceviz ağacından 2 katlı ahşap ev inşa etti!

Rizeli Serdar Karaömeroğlu, kuzeniyle girdiği iddia üzerine 4 metre yükseklikteki ceviz ağacına 2 katlı ahşap ev inşa etti. Karaömeroğlu, her katı 10 metrekare büyüklüğündeki 2 katlı evi 3 ayda tamamladı.

Üsküdar'da icradan 3 milyon 967 bin TL'ye satılık bahçeli ahşap ev!

İstanbul Anadolu 15. İcra Dairesi 5 bin 137 metrekare alana sahip Üsküdar'da bulunan bahçeli ahşap evi satışa çıkardı. Eve 3 milyon 967 bin TL değer biçildi.

Özaltın Ahşap Mersin'den Türkiye'ye açılacak!

Özaltın Ahşap Mersin'den Türkiye'ye açılan marka 2013 ve 2014 yıllarında Çukurova Kalkınma Ajansı'ndan hibe kredisi alarak tesislerine 3 milyon avroluk makine yatırımı yapan Özaltın Ahşap, marka gücünü artırıyor.

İzmir'de kıyı şeridine 5 ahşap iskele yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde 5 ahşap iskele yapacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na 5 ahşap iskele yapımı işi için ihaleye çıktı.

4A Ahşap Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

4A Ahşap Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm ve Sanayi Limited Şirketi, Hüseyin Ertana, Servet Kantar, Adnan Yüce, Ertuğrul Ayhan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Sarıyer'de icradan 1.6 milyon TL'ye satılık avlulu ahşap ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi; Sarıyer İlesi, Emirgan Mahallesi, Çam Fıstığı Sokak'ta yer alan avlulu ahşap evi 1 milyon 600 bin TL'den satışa çıkarıyor. İhalesi; 21 Kasım'da...

3. Kastamonu Ahşap Fuarı açıldı mı Haberi

3. Kastamonu Ahşap Fuarı açıldı mı


Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Kuzeykent kapalı pazar yerinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri fuarın her yıl gelişerek devam ettiğini söyledi.


Bektaş, 3 yıl önce bu yola çıkarken çok çeşitli çekinceleri ve tereddütleri olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:


"Kastamonu o gün bize ses verdi ve bizi anladı. Bu işin devam etmesi gerektiğini ve bu işte bir potansiyel olduğunu ifade etti. Geçen yıl ikincisini yapmıştık. Bu yıl biraz daha gelişti ve üçüncüsüyle huzurlarınızdayız. Umarız fuara değer bir manzarayla sizleri buluşturmuş olacağız.  Ahşapta ciddi bir potansiyelimiz var. Hem hammadde olarak, hem deyarı mamül madde olarak. Gerçekten burada yatırım yapılabilecek, gelecek kurulabilecek ve umut bağlanılabilecek bir potansiyel söz konusu. Şehrin bütün unsurları bunu bir şekilde gösteriyor."


Bektaş, Kastamonu'nun, geçmişte bölgesinin merkezi olma duygusunu...