15 / 05 / 2024

3. Proje ve Yapım Yönetimi Kongresi 2014

3. Proje ve Yapım Yönetimi Kongresi 2014

3. Proje ve Yapım Yönetimi Kongresi, 6 - 8 Kasım 2014 tarihleri arasında, Akdeniz Üniversitesi'nde düzenlenecek. Kongre ülkedeki, proje ve yapım yönetimi alanında çalışan tüm araştırmacıları bir araya getirmeyi hedefliyor.

Ayev Proje Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ayev Proje Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Kemal Aydoğan tarafından kuruldu.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Town Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Town Şubesi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Maslak 1453 Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Maslak 1453 Şubesi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Country Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Country Şubesi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Referans Ankara'da 3+1 ve 4+1 daireler satışa çıktı!

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde inşa edilen Referans Ankara projesinde 3+1 ve 4+1 daireler satışa çıktı. Projede daireler 659 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

N Tech Proje Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Tech Proje Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fadime Erik tarafından kuruldu.

Proje ve Kontrolluk İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ!

Proje ve Kontrolluk İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ bugünkü 31205 Sayılı Resmi Gazete'te yayımlandı.

Labar Studıo Mimari Proje Ve Uygulama Limited Şirketi kuruldu!

Labar Studıo Mimari Proje Ve Uygulama Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Şehnaz Çetin Labar tarafından kuruldu.

Çınart Mimarlık Mühendislik Yapı Proje Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Çınart Mimarlık Mühendislik Yapı Proje Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Harun Reşit Çinar tarafından kuruldu.

Morfo İç Mimarlık Proje Ve Uygulama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Morfo İç Mimarlık Proje Ve Uygulama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Candemir tarafından kuruldu.

Eda Consultıng Proje Ve Sistem Mühendisliği Limited Şirketi kuruldu!

Eda Consultıng Proje Ve Sistem Mühendisliği Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Zeynel tarafından kuruldu.

Hazine 3 ihale ve kira sertifikası ihracı gerçekleştirecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından haftaya 3 ihale ve kira sertifikası ihracı yapılacak.

3. Proje ve Yapım Yönetimi Kongresi 2014 Haberi

3. Proje ve Yapım Yönetimi Kongresi 2014



3. Proje ve Yapım Yönetimi Kongresi, 6 - 8 Kasım 2014 tarihleri arasında, Akdeniz Üniversitesi'nde düzenlenecek. Kongrenin birinci çağrısı ve kongre ile ilgili diğer bilgilere pyyk2014.akdeniz.edu.tr adresinden ulaşılabilir. Kongre  ülkedeki, proje ve yapım yönetimi alanında çalışan tüm araştırmacıları bir araya getirmeyi...