02 / 05 / 2024

3 yeni metro hattı maliyet

3 yeni metro hattı maliyet

ULAŞTIRMA Bakanlığı, Türkiye genelindeki metro ve hafif raylı sistem projeleri için 2015'te toplamda 1 milyar 734 milyon 92 bin TL harcayacağını duyurdu..

İstanbul'da bu yıl 3 yeni metro hattı açılıyor! İşte megakentin yeni metroları...

Cumhurbaşkanı Kararı ile yapımı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredilen hatlardan Sabiha Gökçen Havalimanı, Gayrettepe-Kağıthane-Yeni Havalimanı ve İstanbul Başakşehir - Kayaşehir metro hatlarının bu yıl hizmete alınması planlanıyor. İşte detaylar…

TOKİ Tekirdağ'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Ergene'de 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi 22 Haziran'da yapılacak.

TOKİ'den Niksar ve Erbaa'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat'ta 3 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Afyonkarahisar 3 yeni okul ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Basmakçı, Çay ve Dinar'da 3 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar'da 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş'ta 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul! İhalesi 1 Temmuz'da!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a 3 yeni okul!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar'da 3 yeni okul hayata geçirecek.

TOKİ, Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Eskişehir'e 3 yeni okul!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Teknik Yapı 3 yeni projeye başlıyor!

Halihazırda 7 projede toplam 5 bin 259 konutluk kentsel dönüşüm projelerinin inşaatını sürdüren Teknik Yapı, 3 yeni proje üzerinde çalışıyor. Şirket, pandemi bittiğinde bu projelere başlamayı planlıyor.

TOKİ, harp okullarına 3 yeni cami yapacak!

TOKİ, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alan Kara, Hava ve Deniz harp okullarına 3 yeni hastane yapımına başlayacak.

3 yeni metro hattı maliyet Haberi

3 yeni metro hattı maliyet

ULAŞTIRMA Bakanlığı, Türkiye genelindeki metro ve hafif raylı sistem projeleri için 2015'te toplamda 1 milyar 734 milyon 92 bin TL harcayacağını duyurdu. Bakanlık, yılın ikinci yarısında projeler için ihaleye çıkacak Metro inşaatlarının Ulaştırma Bakanlığı'na devredilmesine yönelik düzenlemenin ardından Ankara, İstanbul ve Antalya metroları için de düğmeye basıldı. Yapımına Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 2001'de başlanan ve kaynak yetersizliğinden Ulaştırma Bakanlığı'na devredilen metro inşaatı için süreç başladı. Proje, Keçiören- Atatürk Kültür Merkezi hattını AKM İstasyonu'ndan sonra Gar üzerinden Kızılay'a...