07 / 05 / 2024

30 milyonluk güvenlik ihalesi

30 milyonluk güvenlik ihalesi

Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş, İstanbul Genelindeki Yeşil Alanlarda Koru ve Kent Ormanları İçin Özel Güvenlik Hizmet Alımı İhalesi'nin sözleşmesini 30 milyon lira + KDV tutarı ile imzaladı...

TOKİ güvenlik görevlisi alıyor! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başlanlığı'nınTürkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 7inci Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ güvenlik görevlisi alacak! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 7inci Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ güvenlik görevlisi alacak! İhalesi 9 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 7inci Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi 9 Mart 2021 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ güvenlik görevlisi alacak! İhalesi bugün!

TOKİ Hizmet Binalarının Güvenliğinin Sağlanması Amacıyla 5188 Sayılı Kanun Kapsamında 3 (Üç) Yıl Süreli Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ güvenlik görevlisi alacak!

TOKİ Hizmet Binalarının Güvenliğinin Sağlanması Amacıyla 5188 Sayılı Kanun Kapsamında 3 (Üç) Yıl Süreli Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması Hizmet Alımı İşi ihalesi 27 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılas

İGA güvenlik timi başvuruları için son gün 30 Eylül!

İstanbul Yeni Havalimanı'nda çalışacak 3 bin 500 kişilik güvenlik ekibinin son bin kişilik kontenjanı için başvurular 30 Eylül'e kadar devam ediyor.. 

TOKİ güvenlik görevlisi alacak!

İdaremizin Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 5nci Hizmet Alım İşi ihalesi 19 Temmuz'da saat 11:30'da yapılacak. 

TOKİ Siirt Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü hizmet binası ihalesi 29 Eylül'de!

TOKİ Siirt Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü hizmet binası yapım içi ihalesi 29 Eylül 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Siirt Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet binası ihalesi 29 Eylül'de!

TOKİ Siirt Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Hizmet Binası yapım işi ihalesi 29 Eylül 2015 Salı günü saat 14.30'da gerçekleşecek.

Erkom Telekomünikasyon Güvenlik Sistemleri Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkom Telekomünikasyon Güvenlik Sistemleri Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Cin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Akdeniz Güvenlik'ten Bakırköy Adliyesi ihalesi iptaline açıklama !

Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. tarafından T.C Bakırköy Adalet Sarayı ana - ek hizmet binaları ve müştemilatları için özel güvenlik ihalesinin iptali hakkında bugün açıklama yapıldı.

İzmir metrosunda güvenlik krizi!

Aktarmalı sistem ile birlikte vatandaşların binmeye bile korktuğu metroda şimdi de güvenlik krizi baş gösterdi. İzinlerini kullanan görevlilerin sayısı bir hayli azalırken, bazı istasyonda ise hiç görevli bulunmuyor

Alaca Sosyal Güvenlik Merkezi ihalesi gerçekleşti!

Yaklaşık bir yıl önce Alaca Belediyesi Meclisi'nde alınan kararla yer tahsisi gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Kurumu binasının yapımının 2015 yılı yatırım programına alındığı açıklandı...

30 milyonluk güvenlik ihalesi Haberi

30 milyonluk güvenlik ihalesi


Akdeniz Güvenlik'ten yapılan yazılı açıklama şöyle:


İstanbul Genelindeki Yeşil Alanlarda Koru ve Kent Ormanları İçin Özel Güvenlik Hizmet Alımı İhalesinin  30.537.296,50 TL+ KDV tutarlı sözleşmesi bugün imzalanmıştır.


Kamuoyuna arz...