28 / 04 / 2024

35. Teras kemalpaşa

35. Teras kemalpaşa

Akşan Yapı 35. Teras Projesi Bornova Ege Üniversitesi’ne 25 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanan projede tek katlı konutlar bulunuyor.

Trabzon Çal Mağarası'na seyir terası inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi; sarkıtları, dikitleri, deresi, şelaleleri ve göletleri ile yer altındaki "saklı cennet" olarak nitelendirilen Çal Mağarası’na, seyir terası inşa ediyor.

İzmir Kemalpaşa Belediyesi'nden okullara tadilat! 

İzmir Kemalpaşa Belediyesi, okulların açılmasına sayılı günler kala öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almasını sağlamak için okulları yeniledi.

İzmir Kemalpaşa'da 10.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kemalpaşa Satış Memurluğu, İzmir İli Kemalpaşa İlçesi Yukarımahalle Mahallesi Küplücealtı Mevkii, 683 ada 1 parseldeki arsayı 10 milyon 131 bin TL'ye icradan satıyor...

TOKİ Kemalpaşa alt gelir için kuralar çekildi!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde TOKİ tarafından alt gelir grubuna yönelik sosyal konut projesi kapsamında yapımı devam eden konutların hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.

Kemalpaşa'da lojistik köy kurulması için kamulaştırma kararı TBMM'de!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir lojistik köy kurulması kapsamında tarım arazilerinin acele kamulaştırılması nedeniyle mağdur olan vatandaşların durumu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir Kemalpaşa'da 10 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli Kemalpaşa İlçesi Kızılüzüm Köyü'nde yer alan fabrika binası ve arsası 10 milyon 133 bin 242,20 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Kemalpaşa’da seçim sonuçlarını kentsel dönüşüm belirleyecek!

İzmir Kemalpaşa Belediyesinde seçim sonuçlarını adayların kentsel dönüşümle ilgili söylemleri belirleyecek.

TOKİ Kemalpaşa projesi için başvurular başladı!

TOKİ’nin Kemalpaşa’da inşası devam eden konutları için başvurular bugün itibariyle başlıyor. TOKİ tarafından Kemalpaşa ilçesinde yapımına başlanan 679 konut kısa bir süre sonra sahibini bulacak. Peki, TOKİ’nin Kemalpaşa konutları için başvuru şartları neler?

TOKİ İzmir Kemalpaşa başvuru tarihleri 2019!

TOKİ İzmir Kemalpaşa başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Kemalpaşa projesi için başvurular yarın başlayacak!

TOKİ’nin Kemalpaşa’da yapımı devam eden konutları için yarından itibaren müracaatlar alınacak. Kemalpaşa Belediye Başkanı Uğurlu, “Konutlar en kısa sürede hak sahiplerine verilecek” diye açıklama yaptı. 

Kemalpaşa’da TOKİ başvuruları başlıyor!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ilçede hayata geçirilen TOKİ konutları için başvuruları almaya başlayacaklarını dile getirdi. 

İzmir Kemalpaşa'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Ulucak Mahallesi Taşkahve Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 616 bin 300 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Şahinderesi Kanyonu’na seyir terası inşa edilecek!

Kazdağlarında yer alan Şahinderesi Kanyonu’na 250 metrekarelik cam seyir terası inşa edilecek.

35. Teras kemalpaşa Haberi

35. Teras kemalpaşa

İzmir'in Kemalpaşa ilçesi Çiniliköy Mevkii'nde inşa edilen 35. Teras Konutları'nın tamamı 187 metrekarelik 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 50 bin metrekare arsa alanına sahip.


Akşan Yapı 35. Teras Projesi 'nde daire fiyatları 425 bin TL'den başlıyor. Proje 55 adet konuttan meydana geliyor. 


Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği İzmir 35. Teras Evleri Aksan Yapı imzası taşıyor. Projede satışlar devam ediyor. 


Akşan Yapı 35. Teras Projesi Torbalı Merkez’e 28 kilometre, Kemalpaşa Merkez’e 4 kilometre, Bornova Ege Üniversitesi’ne 25 kilometre, Turgutlu Merkez’e 30 kilometre, Manisa Merkez’e 50 kilometre mesafede bulunuyor.


Kemalpaşa 35. Teras satış ofisi 

Telefon numarası : 444 55 35

Web adresi : 35teras.com

Özge...