20 / 05 / 2024

39.Yapı Fuarı son durum

39.Yapı Fuarı son durum

39 yıldır Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul bugün kapılarını açıyor. 14 Mayıs’ta sona erecek fuarı 111 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor

44. Yapı Fuarı başladı!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında bulunan ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörünün, yerli ve yabancı temsilcilerin iş birliği platformu Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul bugün başladı...

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul'un 3'üncü gününde neler konuşuldu?

İnşaat sektöründeki trendlerin değerlendirildiği, en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergilendiği Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, 3'üncü gününde Türkiye’de yapı sektörünün nabzını tuttu. 

Yapı Fuarı – TurkeyBuild 1-4 Nisan arası düzenlenecek!

Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika'dan alıcıları cezbeden, sektörün trendlerinin konuşulacağı ve en son yapı teknolojileriyle ve ürünlerinin sergileneceği Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul, sektöre ivme kazandıracak girişimcilere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

43. Yapı Fuarı-Turkeybuild 24 Ağustos'ta başlıyor!

İnşaat sektörünün trendlerinin konuşulacağı ve en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergileneceği Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2020, 24-28 Ağustos tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek...

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 18 Nisan'da başlıyor!

İnşaat sektörünün trendlerinin konuşulacağı ve en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergileneceği Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2020, 18-22 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleştirilecek...

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 23-27 Mayıs'ta!

23 - 27 Mayıs 2017 tarihlerinde düzenlenecek ve bu yıl 40. yılını kutlayacak olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, ürün gruplarına göre ayrılmış 100 bin metrekare açık ve kapalı alanda, 1.250 katılımcı firmanın en son ürün, hizmet ve teknolojisini 111 bin ziyaretçiyi buluşturacak.

22. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir 3-6 Kasım'da!

Yapı sektördeki son gelişmelerin ve teknolojilerin sergilendiği, Ege ve Akdeniz Bölgeleri’nin en büyük fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, 3 – 6 Kasım 2016 tarihinde fuarizmir’de yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

Ege Vitrifiye 39. Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı’nda!

Tasarım ve üretim gücüyle vitrifiye sektörünün en önemli markalarından biri olan Ege Vitrifiye, Yapı Fuarı’nda sergilediği serileriyle büyük beğeni topladı.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’a 110 bin 430 ziyaretçi katıldı!

39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, bu yıl da yoğun ilgi görerek 100 bin metrekarelik 14 salon ve açık alanda, 1.250 üretici firmanın en yeni malzemelerini, teknoloji ve hizmetlerini 110 bin 430 ziyaretçiyle buluşturdu.

Rigips'in yeni sistem çözümleri İstanbul Yapı Fuarı'nda ilgi gördü!

Saint-Gobain Rigips Türkiye, 10-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi sistem çözümleriyle yer aldı.

39. Yapı Fuarı Turkeybuıld İstanbul'da büyük ilgi gördü!

Saint-Gobain Rigips Türkiye, 10-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi sistem çözümleriyle yer aldı.

thyssenkrupp Asansör, İstanbul Yapı Fuarı’na katıldı!

Bu yıl 39’uncusu düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi çözümlerini tanıtan thyssenkrupp Asansör Türkiye’ye ilgi büyük oldu.Şirket, fuarda biri asansör sistemi diğer ticari yürüyen merdiven sistemi olmak üzere iki ürüne odaklandı.

Hebo Yapı, 39. İstanbul Yapı Fuarı'nda ürünlerini sergiliyor!

Hekim Holding bünyesinde bulunan Hebo Yapı 39. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı.Hazır, modüler ve taşınabilir yapı sektöründe faaliyet gösteren şirket, özel tasarladığı modern çizgilerdeki satış ofisi standıyla sektör profesyonelleriyle buluştu.

39.Yapı Fuarı son durum Haberi

39.Yapı Fuarı son durum

39 yıldır Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul bugün kapılarını açıyor. 14 Mayıs’ta sona erecek fuarı 111 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor


YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen, dünyanın beş büyük yapı fuarından biri olan, Türkiye'nin de içinde bulunduğu Balkanlar, BDT ülkeleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 39 yıldır yapı dünyasının uluslararası buluşma noktası olmayı sürdürüyor. Bu yıl 10-14 Mayıs'ta Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek fuar, 100.000 metrekarelik 14 salon ve açık alanda, 1.250 üretici firmanın en yeni malzemelerini, teknoloji ve hizmetlerini 111.000 ziyaretçiyle buluşturacak. Bu yıl içeriği daha da zenginleştirilen "İş Geliştirme Platformu" etkinlikleriyle 39. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, sektöre yeni...