27 / 04 / 2024

3A İzolasyon Taahhüt İthalat İhracat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

3A İzolasyon Taahhüt İthalat İhracat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

3A İzolasyon Taahhüt İthalat İhracat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Gülmez imzasıyla kuruldu.

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti bugün Esenler'de Volkan Çelik tarafından kuruldu.

Çevikler İzolasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çevikler İzolasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zehri Çevik tarafından kuruldu.

Sgk İnşaat İzolasyon Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgk İnşaat İzolasyon Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Sürmeligül Kayış tarafından kuruldu.

İzoen Yapı Malzemeleri İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Uluyol Bereç kuruldu!

İzoen Yapı Malzemeleri İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Uluyol Bereç bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ender Öztürk tarafından kuruldu.

Kansar Yapı İzolasyon Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kansar Yapı İzolasyon Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İrem Seda Sarımehmet tarafından kuruldu. 

İnergo Endüstriyel Akustik İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnergo Endüstriyel Akustik İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Kılavuz tarafından kuruldu.

İntek İzolasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntek İzolasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nesrin Karabay tarafından kuruldu. 

Zirve Çınar İzolasyon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Çınar İzolasyon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ziver Sağol tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Altay İzolasyon Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altay İzolasyon Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahadır Kırıkçı ve Mustafa İnanır ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erbatu İnşaat Taahhüt İzolasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erbatu İnşaat Taahhüt İzolasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi ErenŞeref Bozkaya tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

3A İzolasyon Taahhüt İthalat İhracat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3A İzolasyon Taahhüt İthalat İhracat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Gülmez imzasıyla kuruldu.

Toryap Kimya Boya İzolasyon Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Toryap Kimya Boya İzolasyon Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Haldun Torlak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Asyapı İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asyapı İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Kadir Şahin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 60 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Maltepe, Gülsuyu Mahallesi'nde kuruldu.

3A İzolasyon Taahhüt İthalat İhracat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

3A İzolasyon Taahhüt İthalat İhracat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


3A İzolasyon Taahhüt İthalat İhracat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Gülmez imzasıyla kuruldu.


3A İzolasyon Taahhüt İthalat İhracat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü izolasyon malzemeleri alım satımı, imalatı, uygulama ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Şirket her türlü izolasyon malzemelerinin imalatı için gerekli makine, alet, edevat alım satımı, uygulama ithalat ve ihracatını yapmak. 3-Şirket her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu,dış cephe izolasyonu yapmak, ısı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. 4-Şirket her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 5-Şirket her türlü yangın tesisatı, buhar ve kızgın yağ tesisatı,yerden ısıtma  sistemleri malzeme ürünleri...