05 / 05 / 2024

3d baskılı konutlar

3d baskılı konutlar

Teksas'ta sadece 48 saatte 3 boyutlu baskı makineleriyle inşa edilen konutlar, dünyadaki milyarlarca evsiz için umut olabilir. Evler 10 bin dolarlık malzemeyle yapılıyor...

BİM coştukça coştu! Şarjlı ayna 99 TL’ye, akıllı baskül 245 TL’ye, Paşabahçe oval tabak 24,50 TL’ye düştü!

BİM’in 15 Eylül tarihli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu kapsamda, şarjlı ayna 99 TL’ye, akıllı baskül 245 TL’ye, Paşabahçe oval tabak 24,50 TL’ye düşecek. İşte 15 Eylül Cuma BİM fiyat listesi...

ŞOK’ta indirim fırtınası başladı! Kahve makinesi 429 TL’ye, vantilatör 899 TL’ye, akıllı baskül 399 TL'ye düştü!

ŞOK’ta çok konuşulan indirimler 29 Ağustos’a kadar devam edecek. Bu doğrultuda, kahve makinesi 429 TL’ye, vantilatör 899 TL’ye, akıllı yağ ölçer baskül 399 TL’ye düştü. İşte 26 Ağustos Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Ramsey'den babalar gününe özel baskılı pamuk T-shirt 489 TL, keten gömlek 897,50 TL! 14 Haziran 2023 fiyat listesi

Ramsey'de babalar günü indirimi başladı. Babalar gününe özel bir çok üründe indirim yapan Ramsey'de  özel baskılı pamuk T-shirt 489 TL, keten gömlek 897,50 TL'den satılıyor. İşte Ramsey 14 Haziran 2023 fiyat listesi.

BİM’de ne alırsan al indirimli! Yastık kılıfı 59 TL’ye, baskılı pike 125 TL’ye, yatak örtüsü 150 TL’ye düştü!

BİM Market’in 12 Mayıs 2023’ten itibaren indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel paylaşılırken, yastık kılıfı 59 TL’ye, baskılı pike 125 TL’ye, yatak örtüsü 150 TL’ye düştü. İşte BİM 12 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Dijital tartı almanın zamanı gelmedi mi? Tefal baskül 29 Eylül 2022 fiyat listesi

Sağlıklı yaşamın yolu kilo kontrolünden geçiyor. Peki kilo kontrolü yaparken teknolojinin sağladığı kolaylıklardan faydalanıyor musunuz? Kilo vermek için elinizden geleni yaparken yağ ve su oranınızı ölçen bir baskül çok işinize yarayabilir.

TOKİ Ardıçlı konutlarında son durum ne? 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile beraber Konya'da inşa edilen Ardıçlı Konutları'nda inceleme yaparak konut inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı. 

Avrupa'da bir ilk: 3D baskılı ilk ev kiralandı!

Hollanda'da yaşayan bir çift, Avrupa'nın ilk tamamen 3D baskılı evini kiraladı.

Dünya'nın en büyük 3D baskılı evi tamamlandı!

SQ4D isimli şirket, 3D baskıyla oldukça büyük bir ev inşa etti. 3D baskı yoluyla yapılan ev 175 metre kare. Maliyeti ise, 6 bin dolar...

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda son düzlüğe girildi!

Satışların devam ettiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları için son düzlüğe girildi. Projede 48 ay vade farksız taksit yapılıyor...

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son fırsatlar!

Ceylan İnşaat’ın Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında devam eden projesi Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son dairelerde satışlar sürüyor. 

Hayalinizdeki yaşamın adı; Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları!

Ceylan İnşaat imzası taşıyan Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda müşterilerie banka kredisi olmadan 72 ay vade ile 0 faiz şirket finansmanı sunuluyor..

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın yüzde 45'i tamamlandı!

Ceylan İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın yüzde 45'i tamamlandı. Projede konutların yüzde 80'i satıldı.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın yüzde 80'i satıldı!

Yüzde 80'inin satıldığı Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda daire fiyatları 568 bin TL'den başlıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

3d baskılı konutlar Haberi

3d baskılı konutlar

10 bin dolarlık beton malzemeyle inşa edilen 60 m2'lik bir katlı evler, güvenilir ve yaşaması keyifli bir yuvaya dönüşüyor.

Nihai hedef, her evin yapımını 12 ila 24 saat arasında tamamlamak.

BBC'de yer alan habere göre, Austin şehrinde geçen hafta yapılan Southwest Teknoloji Fuarı'nda, yapımı 48 saat süren bu evlerden birini turlama fırsatı buldum.

Proje, Icon inşaat şirketi ile gelişmekte olan bölgelerde konutlar yapan kuruluş New Story'nin ortak ürünü. Proje sahiplerinin amaçları ise, ölçek ekonomilerini bir arada kullanarak maliyetleri büyük oranda azaltacak bir formülü hayata geçirmek.

Bunun için 3D baskı makinelerindeki teknolojik ilerlemeyi ve düşük maliyetli dökme beton malzemeyi kullanıyorlar.

Proje, bu yıl El Salvador'da yapılacak pilot evlerle test edilecek. 2019'da ise, yine buradaki yoksul bir mahallede 100 adet ve inşa edilecek.

Nasıl çalışıyor?

Bu sistem,...