18 / 05 / 2024

3d türkiye fotoğrafları

3d türkiye fotoğrafları

Gelecek yıl periyodik olarak havalanan uçaklara monte edilen özel kameralarla Türkiye'nin 3 boyutlu fotoğrafını çekecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kıyılardaki kaçak yapılaşmadan afet riski tespitine kadar pek çok sorunu çözecek...

Ayçiçekte heyecanlandıran indirim! Tüm dünya bundan etkilendi! Peki Türkiye’de Ayçiçeğe ne zaman indirim gelecek

Bitkisel yağ fiyatları ise son 10 ayın en düşük seviyesini gördü. Bu fiyatlar birçok ülkede gözlenirken bu düşüş Türkiye'de hiçbir şekilde market raflarına ve pazarlara yansımadı. İşte detaylar…

Türkiye'yi ayağa kaldıran dolandırıcının kimliği deşifre oldu

Türkiye'de ortaya çıkan son dolandırıcılık yönteminin baş şüphelisinin kimliği deşifre oldu. Şahsın dolandırıcılık yaparken insanlar arasında inandırıcılığını artırmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan'la çekilen fotoğrafını kullandığı ortaya çıktı.

Türkiye’nin ilk 3D binasının inşaatı başladı!

İBB iştirak şirketi İSTON, Türkiye'nin ilk 3D binasının inşaatına başladı. Binanın inşaatı tamamen yerli malzemelerle yapılacak. 

Türkiye’ye gelemeyen yabancılar 'online' ev alıyor!

Normalleşme döneminin ardından dijitalleşme hızlandı. Türkiye’ye gelemeyen yabancılar da konut alımında online satış dönemine geçti. İnteraktif 3D satış platformu CuEngine, Turkey Co-CEO’su Adil Yaman, "Yabancıya konut satışında rekor Çin’de" dedi.

Atakule'nin inşaat fotoğrafları yukarıdan nasıl çekildi?

Ankara’nın ilk, Türkiye’nin ikinci alışveriş merkezi Atakule'nin inşaat fotoğrafları ortaya çıktı. Drone olmayan zamanda inşaat fotoğraflarının yukarıdan nasıl çekildiği ise merak konusu oldu.

Konut fotoğrafları satış fiyatlarını etkiliyor!

Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com, emlak yatırımıyla ilgili gözden kaçırılmaması gereken noktalarla ilgili bilgi paylaşmaya devam ediyor. Zingat.com, ‘kiralama’ ya da ‘satış’ sırasında gayrimenkul ilanlarında fotoğrafın taşıdığı önemi rakamlarla açıklıyor.

Göktürk-2'den Türkiye fotoğrafları!

Genelkurmay Başkanlığı, milli imkanlarla geliştirilen ve üretilen yüksek çözünürlüklü ilk keşif-gözetleme uydusu Göktürk-2 uydusunca Edirne, Kırklareli, Samsun ve İstanbul'dan alınan görüntüleri paylaştı. İşte o fotoğraflar...

3. köprü inşaatından son durum fotoğrafları!

IC İçtaş – Astaldi JV tarafından çalışmaları yürütülen 3. köprü projesinin 2014 yılı bitiminde son hali görüntülendi. İşte 29 Ekim 2015 tarihinde açılacak olan 3. köprü projesinin son fotoğrafları...

Ali Ağaoğlu ve Hazal Mesudiyeli fotoğraflarını sosyal medyada paylaşıyor!

Ali Ağaoğlu ve Hazal Mesudiyeli fotoğraflarını sosyal medyada paylaşıyor. Ağaoğlu’yla fotoğraflarını sosyal medyadaki hesaplarında paylaşan Mesudiyeli, kuşlara simit attıkları sırada çekilen fotoğrafı kalp işaretiyle paylaştı.

Apple Türkiye'de ikinci mağazasını Akasya'da açtı!

APPLE, Zorlu Center'ın ardından Türkiye'deki ikinci mağazasını İstanbul'un Anadolu yakasındaki Akasya Acıbadem AVM'de açtı. Mağazada aralarında dalgıç, artist, karikatürist ve fotoğrafçı bulunan eğitimli 80 kişi çalışıyor.

Türkiye’nin en büyük 3D yer boyaması Viaport’ta!

Türkiye'nin en büyük 3D yer boyaması Viaport'ta yapıldı. Dünyada oldukça popüler olan 3D yer boyama sanatı, Türkiye'de de örneklerini vermeye başladı. Viaport, Türkiye’nin en büyük 3D yer boyamasına da, usta sanatçılarla birlikte imza attı.

Vodafone Arena inşaatı son durum fotoğrafları!

Beşiktaş'ın Vodafone Arena Stadı inşaat faaliyetinden son kareler yayınlandı. Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Vodafone Arena Stadyumu'nda süren inşaatın ne durumda olduğunu gösteren fotoğrafları sosyal medyada paylaştı... İşte o fotoğraflar...

Mardin düğün fotoğrafları için gözde mekan oldu!

Evlenecek çiftlerin özel günlerini ölümsüzleştirmek için fotoğraf çekimlerinde Mardin'deki tarihi yapıları tercih etmesi nedeniyle kentin sokakları adeta doğal stüdyoya dönüştü. Çifler kentteki tarihi mekanların önünde düğün fotoğraflarını çektiriyor.

3d türkiye fotoğrafları Haberi

3d türkiye fotoğrafları

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı, uçaklara monte edilen özel kameralarla Türkiye'nin üç boyutlu fotoğrafım çekecek. Bu sayede oluşturulacak veri tabam, kentsel dönüşüm için yapı envanterinin çıkarılmasından deprem sigortası bulunmayan binalara, kıyıdaki kaçak yapüaşmalardan adres karışıklıklarına kadar birçok soruna çözüm getirecek. Bakanlık yetkililerinden alınan bügiye göre, özel kameraların monte edildiği uçaklar, nisan-ekim aylan arasında periyodik havalanarak Türkiye'yi fotoğraflayacak. Gayrimenkul sabcilan, Bakanlığın sitesinden Türkiye'deki yapı envanterini görebilecek. Yapüara ait yaş, ruhsat durumu gibi bügilerin de sisteme dahü edilmesiyle, mülk alım ve satımında şeffaflık sağlanacak. . 

2 YILA TAMAM Uygulamayla, Türkiye'deki adres kayıt sisteminde oluşan hatalar önlenecek. Kayıtlardaki bina ve adresin var olup olmadığı sistem üzerinden görülebüecek. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü üe Harita Genel Komutanlığı...