26 / 07 / 2024

3DKonut.com gaziantep

3DKonut.com gaziantep

Kullanıcılarının ekranına 81 İlden inşaat projelerini harita üzerindeki gerçek yerinde 3 boyutlu olarak getiren 3DKonut.com yenilendi. Geçen yıl yayına başlayan site 2014 sürümünde, gayrimenkul arama konusunda bir çok ilki bir arada sunuyor.

Konut fiyat artışında lider Gaziantep!

Konut fiyatlarının en çok arttığı illerin başında yüzde com 63,19 ile Gaziantep, yüzde 46,15 ile Antalya, yüzde 43,30 ile Eskişehir, yüzde 36,43 ile Çorum ve yüzde 36,07 Sakarya geldi.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura sonuçları!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura sonuçları henüz açıklanmadı. TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Gaziantep Güzelvadi kura sonuçları 21 Nisan 2017!

TOKİ Gaziantep Güzelvadi kura sonuçları 21 Nisan 2017 henüz açıklanmadı. TOKİ Gaziantep Güzelvadi kura sonuçları 21 Nisan 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kocaeli'de konut satışı azaldı!

3DKonut.com yöneticisi Aybars Görpe, "Türkiye İstatistik Kurumu'nun 2016 ilk yarı rakamları, İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa ve Kocaeli'ndeki yeni konut satışı toplamının, geçen yılın gerisinde kaldığını gösteriyor" dedi.

İlkbaharda, 23 bin yeni konut görücüye çıktı!

3DKonut.com sitesinin derlediği verilere göre Mart-Nisan ve Mayıs aylarında toplam yatırım değeri 18,5 milyar TL’yi bulan 23 bin konutluk proje görücüye çıktı.

emlakbuluyoruz.com tüm Türkiye'ye yayılmayı hedefliyor!

Gaziantep Üniversitesi'nin iki akademisyeni tarafından bir üniversite projesi olarak Teknopark'ta doğan ve 7 senedir yayında olan emlak ilan portalı emlakbuluyoruz.com, geliştirmeler ve yeniliklerle dolu yenilenen yüzünü tanıttı.

Seçimler sonrası markalı konut projelerine ilgi arttı!

Birçok markalı konut projesini internet üstünde 3 boyutlu görüntülerle sunan 3DKonut.com’un 2015 ziyaretçi istatistikleri, seçim sonrası inşaat sektöründeki hareketliliğin potansiyel alıcılara da yansıdığını gösterdi.

Maket üzerinden değil 3 boyutlu projeden ev alın!

Markalı konut projelerini, haritadaki gerçek konumlarında 3 boyutlu olarak sunan 3DKonut.com, konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri sıralad: İşte ev almak isteyenlerin okuması gereken maddeler

3 boyutlu uygulama istanbul'da konut bulmayı kolaylaştırıyor!

Markalı konut projelerini, gerçeğe en yakın 3 boyutlu görüntülerle sunan ve yeni uygulaması ile artık kat planlarını da 3 boyutlu sergileyen 3DKonut.com, ziyaretçilerine, İstanbul'daki projeler hakkında pek çok detayı bir arada veriyor.

3 boyutlu uygulama Yalova'da konut bulmayı kolaylaştırıyor!

Yalovalılara beğendikleri markalı konut projelerini satış ofislerine gitmeden internet üzerinden gezme imkanı veren emlak portalı 3DKonut.com, müşterilerin yaşam stilleri, ihtiyaçları ve hayallerine uygun projeleri tek ekranda sunuyor.

3DKonut, inşaatta 3D uygulamayı Eylül'e kadar ücretsiz yapacak!

3Dkonut.com Türkiye’de bir ilk olan konut projelerinin maketini online hale getirerek, haritadaki gerçek konumlarında ve tüm detaylarıyla internet üzerinden 3 boyutlu sergileyen uygulamayı ilgi üzerine Eylül'e kadar ücretsiz yapacak.

Divan Gaziantep kendi alanının en iyisi seçildi!

2014 yılı başında misafirlerine hizmet vermeye başlayan Divan Gaziantep, Dünya’da, milyonlarca seyahat severin tercihi olan booking.com isimli online rezervasyon sitesinde, Gaziantep’te kendi alanında en iyi otel seçildi.

Augmented Reality programı ile konut maketleri cebe girecek!

Bugüne kadar bine yakın konut projesini 3 boyutlu modelleyen 3DKonut.com, yayınlandığı ilk anda tüm dünyada büyük ses getiren “sanal gerçeklik” uygulaması Augmented Reality isimli programı, inşaat sektörünün hizmetine sunuyor.

3DKonut.com gaziantep Haberi

3DKonut.com gaziantep

Kullanıcılarının ekranına, 81 ilden inşaat projelerini harita üzerindeki gerçek yerinde 3 boyutlu olarak getiren 3DKonut.com yenilendi. Geçen yıl yayına başlayan site 2014 sürümünde, gayrimenkul arama konusunda pek çok ilki bir arada sunuyor.


3DKonut.com ziyaretçileri ilgi alanları, hobileri, yatırım planları, bütçeleri ya da yaşam tarzları doğrultusunda kendilerine özel arama listeleri oluşturabildikleri gibi, sitede “Bebek ve Çocuk Dostu Projeler”, “Alışveriş Tutkunu Projeler”, “Doğal Projeler”, “Yatırımlık Projeler”, “İşkolik Projeler”, “Taraftar Projeler”, “Havalimanı Yakınındakiler” gibi özel listeleri kullanarak da arama yapabiliyor. 


İnşaat projelerinin illere ve ilçelere göre gruplandığı 3DKonut.com’da Gaziantep de yer alıyor. 

3DKonut.com kullanıcıları, ilgilendikleri projeye ilişkin tüm detayların yanı sıra, o projenin bulunduğu ilçenin nüfusu, coğrafi yapısı, ekonomisi, yönetimi, yatırım olanakları ve görülecek yerleri hakkında da bilgi sahibi...