03 / 05 / 2024

3DKonut.com'da Gaziantep de yer alıyor!

3DKonut.com'da Gaziantep de yer alıyor!

Kullanıcılarının ekranına 81 İlden inşaat projelerini harita üzerindeki gerçek yerinde 3 boyutlu olarak getiren 3DKonut.com yenilendi. Geçen yıl yayına başlayan site 2014 sürümünde, gayrimenkul arama konusunda bir çok ilki bir arada sunuyor.



Kullanıcılarının ekranına, 81 ilden inşaat projelerini harita üzerindeki gerçek yerinde 3 boyutlu olarak getiren 3DKonut.com yenilendi. Geçen yıl yayına başlayan site 2014 sürümünde, gayrimenkul arama konusunda pek çok ilki bir arada sunuyor.


3DKonut.com ziyaretçileri ilgi alanları, hobileri, yatırım planları, bütçeleri ya da yaşam tarzları doğrultusunda kendilerine özel arama listeleri oluşturabildikleri gibi, sitede “Bebek ve Çocuk Dostu Projeler”, “Alışveriş Tutkunu Projeler”, “Doğal Projeler”, “Yatırımlık Projeler”, “İşkolik Projeler”, “Taraftar Projeler”, “Havalimanı Yakınındakiler” gibi özel listeleri kullanarak da arama yapabiliyor. 


İnşaat projelerinin illere ve ilçelere göre gruplandığı 3DKonut.com’da Gaziantep de yer alıyor. 

3DKonut.com kullanıcıları, ilgilendikleri projeye ilişkin tüm detayların yanı sıra, o projenin bulunduğu ilçenin nüfusu, coğrafi yapısı, ekonomisi, yönetimi, yatırım olanakları ve görülecek yerleri hakkında da bilgi sahibi oluyor.


Sabah


Geri Dön