04 / 05 / 2024

3DKonut.com nedir

3DKonut.com nedir

Kullanıcılarının ekranına, 81 ilden inşaat projelerini harita üzerindeki gerçek yerinde 3 boyutlu olarak getiren 3DKonut.com yenilendi. Geçen yıl yayma başlayan site 2014 sürümünde, gayrimenkul arama konusunda pek çok ilki bir arada sunuyor.

3DKonut.com'da Gaziantep de yer alıyor!

Kullanıcılarının ekranına 81 İlden inşaat projelerini harita üzerindeki gerçek yerinde 3 boyutlu olarak getiren 3DKonut.com yenilendi. Geçen yıl yayına başlayan site 2014 sürümünde, gayrimenkul arama konusunda bir çok ilki bir arada sunuyor.

3DKonut.com yenilendi!

Kullanıcılarının ekranına, 81 ilden inşaat projelerini harita üzerindeki gerçek yerinde 3 boyutlu olarak getiren 3DKonut.com yenilendi. Geçen yıl yayına başlayan site 2014 sürümünde, proje arama konusunda pek çok ilki bir arada sunuyor.

11 soruda soruda kiralabunu.com!

Tüketici elektroniği kiralama platformu Kiralabunu.com, son zamanlarda merakla araştırlıyor. Peki, Kiralabunu.com nedir? Kiralabunu.com nasıl kullanılır? İşte 11 soruda soruda kiralabunu.com!

4 başlıkta verilen kapora nedir ve nasıl geri alınır?

Avukat Kadir Kurtuluş, Emlakkulisi.com okurları için "Kapora nedir ve nasıl geri alınır? konulu yazı kaleme aldı. İşte Kurtuluş'un yazısı...

Sitelerde güvenlik nedir?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde güvenlik nedir" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Ev alana üste para nedir? Nasıl kullanılır?

Evdekifirsat.com, ev almanın kurallarını değiştirerek ev alanlara, aldığı evin bedelinin yüzde 4’ü nakit olarak hediye ediyor. Peki, Ev alana üste para nedir? Nasıl kullanılır?

2017'de emlakta doğru yatırım şekli nedir?

2017'de emlakta doğru yatırım şekli nedir? Bir okurun sorduğu soruya yanıt veren www.emlakkulisi.com editörü Tebernüş Kireçci konuyla ilgili şunları söyledi...

Kocaeli'de konut satışı azaldı!

3DKonut.com yöneticisi Aybars Görpe, "Türkiye İstatistik Kurumu'nun 2016 ilk yarı rakamları, İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa ve Kocaeli'ndeki yeni konut satışı toplamının, geçen yılın gerisinde kaldığını gösteriyor" dedi.

İlkbaharda, 23 bin yeni konut görücüye çıktı!

3DKonut.com sitesinin derlediği verilere göre Mart-Nisan ve Mayıs aylarında toplam yatırım değeri 18,5 milyar TL’yi bulan 23 bin konutluk proje görücüye çıktı.

Seçimler sonrası markalı konut projelerine ilgi arttı!

Birçok markalı konut projesini internet üstünde 3 boyutlu görüntülerle sunan 3DKonut.com’un 2015 ziyaretçi istatistikleri, seçim sonrası inşaat sektöründeki hareketliliğin potansiyel alıcılara da yansıdığını gösterdi.

Maket üzerinden değil 3 boyutlu projeden ev alın!

Markalı konut projelerini, haritadaki gerçek konumlarında 3 boyutlu olarak sunan 3DKonut.com, konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri sıralad: İşte ev almak isteyenlerin okuması gereken maddeler

3 boyutlu uygulama istanbul'da konut bulmayı kolaylaştırıyor!

Markalı konut projelerini, gerçeğe en yakın 3 boyutlu görüntülerle sunan ve yeni uygulaması ile artık kat planlarını da 3 boyutlu sergileyen 3DKonut.com, ziyaretçilerine, İstanbul'daki projeler hakkında pek çok detayı bir arada veriyor.

3 boyutlu uygulama Yalova'da konut bulmayı kolaylaştırıyor!

Yalovalılara beğendikleri markalı konut projelerini satış ofislerine gitmeden internet üzerinden gezme imkanı veren emlak portalı 3DKonut.com, müşterilerin yaşam stilleri, ihtiyaçları ve hayallerine uygun projeleri tek ekranda sunuyor.

3DKonut, inşaatta 3D uygulamayı Eylül'e kadar ücretsiz yapacak!

3Dkonut.com Türkiye’de bir ilk olan konut projelerinin maketini online hale getirerek, haritadaki gerçek konumlarında ve tüm detaylarıyla internet üzerinden 3 boyutlu sergileyen uygulamayı ilgi üzerine Eylül'e kadar ücretsiz yapacak.

Augmented Reality programı ile konut maketleri cebe girecek!

Bugüne kadar bine yakın konut projesini 3 boyutlu modelleyen 3DKonut.com, yayınlandığı ilk anda tüm dünyada büyük ses getiren “sanal gerçeklik” uygulaması Augmented Reality isimli programı, inşaat sektörünün hizmetine sunuyor.

3DKonut.com nedir Haberi

3DKonut.com nedir


3DKonut.com ziyaretçileri ilgi alanları, hobileri, yatırım planları, bütçeleri ya da yaşam tarzları doğrultusunda kendilerine özel arama listeleri oluşturabildikleri gibi, sitedeki; "Bebek ve Çocuk Dostu Projeler", "Alışveriş Tutkunu Projeler", "Doğal Projeler", "Yatırımlık Projeler", "İşkolik Projeler", "Taraftar Projeler", "Havalimanı Yakınındakiler" gibi özel listeleri kullanarak da arama yapabiliyor. inşaat projelerinin illere ve ilçelere göre gruplandığı 3D Konut, com'da Kayseri de yer alıyor.



Deniz Postası...