28 / 04 / 2024

Özdilek Park İstanbul'da hangi mağazalar yer alıyor?

Özdilek Park İstanbul'da hangi mağazalar yer alıyor?

Özdilek Park İstanbul'da hangi mağazalar yer alıyor sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Özdilek AVM 5 kat ve 145 adet mağaza ile İstanbul'un en işlek bölgelerinden biri olan Levent'te konumlanıyor.




Özdilek Park İstanbul, Levent 'te yer alıyor. Özdilek Park İstanbul'da hangi mağazalar yer alıyor sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Özdilek Park İstanbul'da hangi mağazalar yer alıyor sorusunun yanıtından önce AVM hakkında bilgi verelim.


Özdilek Park; 140 adet mağaza, Özdilek Hipermarket, elektronik market, çocuk eğlence alanları, Cinetime sinemaları,  3 bin 200 metrekare ortak teras alanı ve 1500 kişi oturma kapasiteli yeme içme alanından oluşuyor.


Özdilekpark İstanbul açılışı!

Özdilekpark AVM açılış tarihi 11 Eylül olarak belirlendi. 


İstanbul Özdilek AVM 'de toplam 40 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. Özdilekpark Levent 'te 3 adet yük ve servis asansörü, ziyaretçilerin rahat ve kolay dolaşımını sağlamak üzere 6 ziyaretçi asansörü ve 40 yürüyen merpen yer alıyor.


Özdilek Park İstanbul nerede?

Şişhane-Hacıosman metro hattına direkt bağlantısı sayesinde hava koşullarından etkilenmeden AVM ziyaretçilerinin Özdilekpark’a ulaşabilme imkanı var. Ayrıca, inşaatı devam etmekte olan Levent-Hisarüstü metro hattının ilk durağı bu noktada planlanıyor. Toplu taşımanın merkezinde bulunmasının yanı sıra, her iki boğaz köprüsü ve çevre yoluna kolayca bağlantısı bulunmakta.


Özdilek Park İstanbul'da hangi mağazalar yer alıyor?


- H&M, 

- Media Markt, 

- D&R, 

- Derimod, 

- İpekyol, 

- Koton, 

- Polo Garage, 

- Roman, 

- Vakko Butik, 

- Mango, 

- Mavi, 

- Sarar, 

- Nike, 

- Adidas, 

- Swatch, 

- Saat&Saat, 

- Flormar,  

- Watsons, 

- Gratis, 

- Atasay, 

- Starbucks, 

- Mc Donalds, 

- Mickeys, 

- Mid Point, 

- Polen Tantuni, 

- Sbarro, 

- Özdilek Mağaza

- Özdilek Market.




Geri Dön