23 / 07 / 2024

3.Havalimanı fiyatları arttırdı mı

3.Havalimanı fiyatları arttırdı mı

Türkiye'nin en önemli ulaştırma projelerinin başında gelen üçüncü havalimanına yakın bölgelerde 2 yıl önce metrekare başına 60 lira istenen tarlaların fiyatı 200 liraya çıktı.

Avrupa'da konut arz ve talebindeki dengesizlik kira fiyatlarını arttırdı!

Avrupa'da konut arz ve talebindeki dengesizlik kira fiyatlarını arttırdı. Peki Avrupa ülkesinde hangi şehirlerde fiyatlar arttı, ne kadar oldu? İşte detaylar...

Aşkın Nur Yengi 3. havalimanı yakınlarından arsa aldı!

1990 yılından bu yana aralıksız olarak sahneye çıkan Aşkın Nur Yengi gayrimenkul yatırımlarını sürdürüyor. Yengi 3. havalimanı yakınlarından arsa aldı.

3. havalimanında inşaat son sürat devam ediyor!

3. havalimanı inşaatı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 3. havalimanında ana terminal binası çatısı tamamlanırken, ince işçiliği kalan çatı montajında işçiler çalışmalarını sürdürüyor. 

Türkiye 3. havalimanı ile lojistik üs olacak!

DHL Express’in CEO’su Lassen, 3. Havalimanı’yla birlikte Türkiye’nin bölgesel bir lojistik üssü olacağını öngördüklerini dile getirdi. 

3. havalimanı pilot ihtiyacını arttıracak!

THY İstihdam Müdürü Muhittin Hasan Uncular, "3. havalimanının faaliyete geçmesiyle pilot ihtiyacı da artacaktır" dedi. 

3. havalimanında ticari alan yarışı başladı!

İstanbul 3. havalimanının perakende mağazalarının kiralama süreci başladı. Araç kiralama, eczane, kuaför, hediyelik eşya, kuyumcu, bijuteri, tekstil ürünleri, oyuncak, lostra, seyahat ürünleri satış alanları yoğun ilgi gördü.

3. Havalimanı'nın son hali görüntülendi!

İnşaat çalışmalarına hızla devam edilen ve ilk etabı 29 Ekim 2018 tarihinde açılması planlanan 3. Havalimanı'nın son hali görüntülendi. Uçak bileti fiyatlarının yeni havalimanı ile birlikte büyük oranda düşmesi bekleniyor.

3. havalimanı için ev arayışı başladı!

İstanbul'da hayata geçirilen 3. havalimanı ile Kemerburgaz ile Göktürk'e olan ilgi arttı. Gül İnşaat Genel Müdürü Yüksel Günver, "Havaalanı çalışanlarının havaalanına en yakın gelişmiş bölge olarak Göktürk ve Kemerburgaz’ı araştırmaya başladıklarını" ifade etti.

3. havalimanı Almanları kıskandırdı!

İstanbul 3. havalimanı projesi Alman dergisi Der Spiegel'e inşaat çalışmalarındaki hızıyla haber oldu. Dergide 3. havalimanının başarısına dikkat çekildi.

3. Havalimanı çevresinde konut ve kira fiyatları yükselişe geçti!

3. Havalimanın 29 Ekim 2018 tarihinde açılacağının duyurulması ile havalimanı personelinin konut sorunu ortaya çıktı. 3. Havalimanı çalışanları kiralık ev bulmakta zorlanıyor.

3. havalimanı güzergahındaki konutlarda yüzde 72'ye varan artış!

Sahibinden.com Emlak Endeksi 2017 Ocak ayı verilerine göre, 3. havalimanı güzergahında satılık konutlarda metrekare fiyatlarında son üç senede yüzde 72’lere varan artış görüldü.

3. havalimanı konut fiyatlarını uçurdu!

sahibinden.com Emlak Endeksi 2017 Ocak ayı verilerine göre, tamamlandığında dünyanın en yüksek yolcu kapasiteli havalimanı olması beklenen 3.havalimanı güzergahındaki satılık konutların fiyatları üç senede yüzde 72 arttı.

Jennifer Miel: Tüm dünya 3. havalimanı projesini bekliyor!

ABD Türk İş Konseyi Başkanı Jennifer Miel, İstanbul’da inşa edilen 3. havalimanı projesini değerlendirdi. Jennifer Miel, projenin tüm dünyada yankı uyandırdığını ve heyecanla beklendiğini söyledi.

3.Havalimanı fiyatları arttırdı mı Haberi

3.Havalimanı fiyatları arttırdı mı

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Başkan Yardımcısı Makbule Yönel Maya, üçüncü havaalanı çevresinde yer alan bölgelerde arsa satışlarında geçen yıla oranla yüzde 40-50 seviyelerinde artış yaşandığını belirterek, "Proje alanı içerisinde yer alan bölgelerde bu artış yüzde 100 seviyelerine kadar çıkıyor" dedi. Üçüncü havaalanının etrafındaki bölgede arsa fiyatlarının havaalanı projesinden önce de rutin bir artış gösterdiğini, ancak son bir yılda yüzde 50 seviyelerinde artış gerçekleştiğini belirten Maya, Baklalı, Boyalık ve Yassıören bölgeleri için 2 yıl önce metrekare başına 60 lira istenen tarla nitelikli gayrimenkuller için bugün 200 lira civarlarında fiyat talep edildiğini vurguladı.


HANGİ BÖLGELER DEĞERLENECEK? 


İstanbul'a kurulması planlanan iki yeni şehir projesinden birinin Karaburun'da olacağını anlatan Maya, Kuzey Marmara Otoyolu'nun kısa sürede tamamlanması durumunda ana bağlantı noktaları olan Silivri, Çatalca, Boyalık, Göktürk...