07 / 05 / 2024

3M Akar İnşaat Hafriyat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

3M Akar İnşaat Hafriyat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

3M Akar İnşaat Hafriyat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Gökdereli, M. H. Mohammed Al-Sayadhı tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Adem Altun tarafından kuruldu.

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Berberoğlu tarafından kuruldu.

Türkiye'de milyar dolarlık yatırım yapan şirketin müdürü Hulusi Akar'ın gelini çıktı

Türkiye'de 2000 yılında kurulan Yemeksepeti'ne ilk 2012’de 44 milyon dolar yatırım yapan General Atlantic’in genel müdürünün Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın gelini olduğu ortaya çıktı. General Atlantic'le Türkiye'de yatırım fırsatları kovalayan isim Melis Kahya Akar.

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

3m Demir İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Demir İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demir tarafından kuruldu.

Akar Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Halkalı Şubesi açıldı!

Akar Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Halkalı Şubesi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Lütfü Sarı tarafından açıldı.

Kemal Akar'ın cenazesi bugün defnediliyor!

Türkiye'de sosyal konutun öncü isimlerinden CHP eski Büyükşehir Grup Başkanı Kemal Akar'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Levent Camii'nden kaldırılıp, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Haydar Akar'ın, depreme ilişkin sunduğu önergeler kabul edilmedi mi?

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın gerek ilk imzacı olarak meclise sunduğu gerekse imzacılarından biri olduğu deprem konusuna ilişkin 28 meclis araştırması önergesinin mecliste kabul edilmediği iddia edildi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Hulusi Akar'ın Kayseri'deki camisini Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak!

Hulisi Akar'ın memleketi Kayseri'de inşa ettirdiği 750 kişilik camii Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumartesi günü açılacak.

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile George Tounousıan tarafından kuruldu. 

3m Burak İnşaat Malzemeleri İhracat İthalat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Burak İnşaat Malzemeleri İhracat İthalat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mansur Marangoz tarafından kuruldu. 

3m İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Aydoğdu tarafından kuruldu. 

3M Akar İnşaat Hafriyat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

3M Akar İnşaat Hafriyat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

3M Akar İnşaat Hafriyat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Gökdereli, M. H. Mohammed Al-Sayadhı tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım'da kuruldu. 


3M Akar İnşaat Hafriyat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A)  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Prefabrike inşaat ve meskenler...