17 / 05 / 2024

3s Real State iletişim

3s Real State iletişim

3s Real State And Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de   200 bin TL sermaye bedeli  ile Sajaad Huseın tarafından kuruldu.

Bhive Real State Gayrimenkul Turizm E-Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bhive Real State Gayrimenkul Turizm E-Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah A.A. Abdelghafar tarafından kuruldu.

Asaria Real State Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asaria Real State Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de A. Sıfelısıslam Abdelrahman tarafından kuruldu.

3s Real State And Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3s Real State And Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de   200 bin TL sermaye bedeli  ile Sajaad Huseın tarafından kuruldu.

Halil Alparslan: Emlak sektöründe iddialıyız!

Yalı Emlak Real State broker'ı Halil Alparslan canlı yayınımızda gayrimenkul sektörüne yönelik açıklamalar yaptı.

Asad Real State Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Asad Real State Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık ve Turizm Limited Şirketi, Hatem Mohamed Soliman Farghaly, Wael Mohamed Soliman Farghaly tarafından 135 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Arthur & Miller Real Estate'ten Ankaralı girişimcilere fırsat!

ARTHUR & Miller Real Estate, finansal açıdan çok zorlanmadan ve çok fazla ticari risk almadan, uzman bir marka çatısı altında emlak sektöründe kendi işinin sahibi olmak isteyen Ankaralı girişimci adaylarına fırsat sunuyor...

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate programı kayıtları devam ediyor!

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği ile Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı "MBA in Real Estate" programı kayıtları bahar döneminde de devam ediyor.

Ford’un Ankara bayisi Kartaş yeni 3S tesisini hizmete açtı!

Ford’un Ankara bayisi Kartaş yeni 3S tesisini hizmete açtı. Ford Otosan’ın Ankara Bayisi Kartaş; müşterilerine satış, servis ve yedek parça hizmetlerini aynı çatı altında vermek için inşa ettiği 3S tesisini hizmete açtı.

Real Platin projesi İzmir Bornova'da yükseliyor!

METİNLER İnşaat'ın Başkanı Mustafa Metin, Bornova'da projelendirdikleri Real Platin'in, bölgeye yüksek bir enerji getireceğini, genç bir yerleşim merkezi oluşturacaklarını dile getirdi. Proje,12 bin metrekare alana sahip...

Kuşadası Ada Tower projesi Elite Real Estate 2014 Fuarı'nda tanıtıldı!

IPM Invest kuruluşundan bu yana ilk resmi yurt dışı fuar katılımını 19-22 Ekim tarihleri arasında Kuveyt – Jumeirah Hotel’de düzenlenen “Elite Real Estate Exhibition” isimli etkinliği ile gerçekleştirmiştir...

Diamond Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi, Yıldırım Birol Kaymas, Samar Kamal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu.

Beğendik ile REAL, Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Geçtiğimiz Temmuz ayında Alman perakende şirketi Metro Group, Real Türkiye'yi Hacı Duran Beğendik'e sattığını açıklamıştı. Beğendik ile REAL hipermarketler arasındaki hisse devri için Rekabet Kurumuna başvuruda bulunuldu

Emlak Konut Tulip Real Estate and Development iptal davası açıklaması!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı yazılı açıklamada Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Tulip Real Estate and Development iptal davası açıklamasını yayınladı.

3s Real State iletişim Haberi

3s Real State iletişim

3s Real State And Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de   200 bin TL sermaye bedeli  ile Sajaad Huseın tarafından kuruldu.

3s Real State And Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Türkiye`de yerleşik olan veya olmayan yabancılar için her türlü (ticari işlemler, vatandaşlık, çalışma izni, ikamet izni vb.) danışmanlık hizmeti vermek. 2- İşletme ve diğer idari danışmanlık faaliyetleri (bir organizasyonun stratejik, mali, pazarlama, üretim, is süreçleri, proje vb. yönetim hizmetleri ile ticari marka ve imtiyaz konularında danışmanlık). İnsan kaynakları yönetim danışmanlığı faaliyetleri yapmak. 3- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, ,spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri...