23 / 07 / 2024

3üncü Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi

3üncü Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nin bu yıl üçüncüsü yapıldı. Kongrede 2016 yılı kentsel dönüşüm projeleri, kentsel dönüşümün finansal boyutu, alternatif finansman modelleri gibi birçok konu ele alındı.

Dolar son viraja giriyor! İslam Memiş'ten dolar yatırımcılarını titreten yorum!  Doların yönü bu hafta...

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, doların yönüyle ilgili milyonların beklediği açıklamayı yaptı. Dolar son viraja giriyor; yükselecek mi, düşecek mi? 

Emlak Konut GYO, 3'üncü çeyrekte satış hedefini aştı! Yılsonu kar beklentisi 4.21 milyar TL!

Emlak Konut GYO tarafından 2023'ün 3'üncü çeyreğine ilişkin hasılat, kar ve satış rakamları açıklandı. Peki Emlak Konut GYO bu yıl ne kadar kar ve satış hedefliyor? Şirketin projelerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Kripto para piyasasının yönü belli oldu! İşte öne çıkan gelişmeler!

Zor günler geçiren kripto paranın yönüyle ilgili öne çıkan gelişmeleri derledik. İşte piyasadaki son durum…

Nef Çekmeköy Koruköy'ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Nef Çekmeköy'ün 3'üncü etabı Koruköy'ün lansmanı yapıldı. İşte Nef Çekmeköy Koruköy ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde neler konuşuldu?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfının liderliğinde Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her sene organize edilen bu sene de 7. si gerçekleştirilen “Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” 26 Mayıs Perşembe günü Fairmont Quasar Otel'de yapıldı. İşte detaylar...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan mektuplu Kanal İstanbul çıkışı!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin büyükelçilere hitaben yazdığı mektupta "Ülkemizdeki yatırımcılar, Kanal İstanbul gibi her yönüyle dünya iklimine karşı bir hareket olan bu projeyi desteklememelidir." ifadelerini kullandı.

İzmir Uzundere 3'üncü etap kentsel dönüşüm ihalesi 29 Temmuz'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uzundere projesi için 3'üncü etap ihalesi 29 Temmuz 2021 günü gerçekleşecek. Uzundere Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşi için tahmini bedel 684 milyon 534 bin 738 TL olarak belirlendi.

Bilfen Okulları, Ankara Oran'da 3'üncü kampüsünü açacak!

33 yıldır eğitim sektöründe hizmet veren Bilfen Okulları, 2021 yılında kontrollü olarak büyüyor. Bilfen Okulları, Ankara'da bulunan üçüncü kampüsünü Oran'da hizmete açacak.

In Street, KKTC'deki 3'üncü mağazasını hizmete açtı!

Dünyaca ünlü spor markalarının sneaker ve spor giyim ürünlerini tüketicilere sunan ve  FLO Mağazacılık bünyesinde faaliyetlerini sürdüren In Street, KKTC'deki 3'üncü mağazasını hizmete açtı...

İBB'den her yönüyle Kanal İstanbul kitabı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Kültür A.Ş. tarafından çıkarılan Kanal İstanbul kitabı için 17 farklı disiplinden 29 bilim insanı çalışma yürüttü. Kitabın editörlüğünü Prof. Dr. Derin Orhon, Prof. Dr. Seval Sözen ve Prof. Dr. Naci Görür üstlendi. 

Adil Karaismailoğlu: Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli" dedi...

ÇAYKUR 3’üncü mağazasını Artvin Kemalpaşa’da açıyor!

ÇAYKUR’un 81 ilde 81 mağaza hedefi kapsamında, Rize ve Giresun Tirebolu’an sonra 3’üncü mağazası Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde açmayı planlıyor.

Kanal İstanbul her yönüyle masaya yatırılacak!

İBB, Kanal İstanbul Projesi'ni, bilim insanlarının katılacağı çalıştayda her yönüyle tartıştırıyor. 10 Ocak'ta İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek çalıştayın açılış konuşmasını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yapacak.

3üncü Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi Haberi

3üncü Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nin bu yıl üçüncüsü yapıldı. Kongreye Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, İMKON Başkanı Tahir Telli oğlu, İMKON Genel Başkan Yardımcısı Cafer Acar, îller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu ve bazı illerin belediye başkanları ile birçok şirketin CEO ve yöneticileri katıldı. 


Kongrede 2016 yılı kentsel dönüşüm projeleri, kentsel dönüşümün finansal boyutu, alternatif finansman modelleri, sürece farklı bakış açıları, sürdürülebilir şehirler yaratmada kentsel dönüşümün önemi gibi birçok konu ele alındı. Kongreye Antalya'dan katılan inşaat sektöründe 22 yıllık tecrübesiyle marka projelere imza atan Samut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut da deneyim ve görüşlerini anlattı. Samut, özellikle Antalya'da yaptığı kaliteli projeler ile dikkatleri çeken şirketlerinin kentsel dönüşümde de istikrarlı yürüyüşüne devam ettiğini belirtti. Samut ayrıca kentsel...