26 / 07 / 2024

4. İsale Hattı ne zaman açılacak

4. İsale Hattı ne zaman açılacak

İsale kaynaklı su kesintilerine kesin çözüm getirecek çelik hatta çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Tünel betonlama ve hat döşeme çalışmalarımız devam ediyor. " dedi..

Ankara Büyükşehir, 4 milyar 750 milyon TL'lik ulaşım yatırımı için düğmeye bastı! O raylı sistem hattı uzatılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı EGO Genel Müdürlüğü, M2 Hattının Koru-Yaşamkent ve Koru-Bağlıca raylı sistem hattının uzatılması için düğmeye bastı. 4 milyar 750 milyon TL'ye mal olacak proje için çalışmalar resmen başlıyor.

Hızlı tren hattıyla Trabzon-Ankara arası 4,5 saat olacak!

Trabzon-Ankara arası hızlı tren hattıyla seyahat süresi 4,5 saate düşecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bakana ilişkin açıklama yaptı. İşte detaylar...

Ankara-Sivas hızlı tren hattı 4 Eylül'de açılıyor!

Türkiye genelinde hızlı tren hattı yatırımları aralıksız devam ediyor. Son olarak büyük bir çalışma yapıldığı Sivas Kongresi'nin yıl dönümü olan 4 Eylül'de iki önemli yüksek hızlı tren hattı açılışı gerçekleşecek. 

İstanbul'daki 4 metro hattı inşaatı için dış borçlanma teklifi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde, 4 metro hattının inşaatı için dış borçlanma yetkisini gündeme aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kira açıklaması!

 Gaziantep’te Düzbağ İçme Suyu İsale Hattı ve Doğanpınar Barajı Açılış Töreni’ne canlı yayınla katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kiralarda düzenleme yapılacağının müjdesini verdi.

İBB'den 4 metro hattı için 580 milyon dolarlık Eurobond satışı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul içerisinde yürütülen metro inşaatları için  uluslararası sermaye piyasalarına 580 Milyon Dolarlık Eurobond ihraç edildiğini söyledi.

İstanbul'da bu yıl açılacak 4 yeni metro hattı nereden geçecek?

Mega şehir İstanbul'da 2020 yılında toplam 4 yeni raylı sistem hattı hizmete girecek. Peki yeni metro hatları nereden geçecek? İşte piyango vuran ilçeler...

Ankara Yenimahalle 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü; Kızılırmak - İvedik İsale Hattı Susuz Etabı’na ait 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkardı. 

4 metro hattının imar planı askıda!

Bugün İBB tarafından 4 metro hattının imar planı askıya çıkarıldı. İmar planları 31 Temmuz'da askıdan inecek...

Ankara'ya yeni metro hattı müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ankara’ya 3-4 yerde daha yeni metro hattı yapmayı planladıklarını söyledi.

Güçlü İnşaat'ın yaptığı tünelin sonuna yaklaşılıyor!

27 yılı aşkın bir süredir dünyada ve Türkiye’de başarılı projelere imza atan Güçlü Group, İstanbul'daki ilk içme suyu tüneli olan Bağcılar-Kabataş tramvay yolunun altında kalan İsale hattı projesinin büyük bir kısmını tamamladı. 

İstanbul'da bu yıl 4 metro hattı tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal yıl sonunda İstanbul trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak 4 metro hattının tamamlanacağını açıkladı.

İstanbul'da bu yıl açılacak 4 metro hattı!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal bu yıl sonu itibariyle açılacak 4 metro hattını açıkladı. İşte o 4 metro hattı...

4. İsale Hattı ne zaman açılacak Haberi

4. İsale Hattı ne zaman açılacak

İsale kaynaklı su kesintilerine kesin çözüm getirecek çelik hatta çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Tünel betonlama ve hat döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz 11 kilometrelik hattın 10 kilometresini tamamladı” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, 4. İsale Hattı’nda devam eden çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kısa süre önce kazı işlerinin sona erdiği tünelde betonlamanın devam ettiğini belirten Rüstem Keleş, “Diğer hatlardan farklı bir güzergâhta projelendirdiğimiz, şehrimizin 4. İsale Hattı’nda çalışmalarımız devam ediyor. Yeni çelik hattımızın geçeceği yaklaşık 460 metre uzunluğundaki tünelde betonlama çalışmaları sürüyor” diye konuştu. 11 kilometrelik hattın yaklaşık 10 kilometresinin döşendiğini de açıklamalarına ekleyen SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Tünel betonlama çalışmalarımız devam ederken ekiplerimiz...