29 / 04 / 2024

4K Entegre şirketi

4K Entegre şirketi

4K Entegre Tesis Yönetimi Enerji Danışmanlık ve Ölçüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Berna Öner ve Recep Çalışkan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Anerson Entegre Makine Servis Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Anerson Entegre Makine Servis Çözümleri Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kırbaş tarafından kuruldu.

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

365 Tesis Entegre Yönetimi Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

365 Tesis Entegre Yönetimi Pazarlama Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Çolak ve Uğur Kılıçarslan ortaklığında kuruldu.

Sbf Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sbf Yapı Anonim Şirketi bugün KAdıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferat Yıldırhan ve Mtr Akaryakıt Yapı Turizm Entegre Hizmetler Otomot ortaklığında kuruldu.

Arslan 4k İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan 4k İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Karakaş tarafından kuruldu.

Solins Güneş Entegre Sistemler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Solins Güneş Entegre Sistemler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Emre Sözbir tarafından kuruldu.

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji  Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji  Anonim Şirketi bugün Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Acar,  Kamil Özdağ, Mehmet Ata Acar ve Samed Özdağ  tarafından kuruldu.

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Acar, Kamil Özdağ, Mehmet Ata Acar ve Samed Özdağ ortaklığında kuruldu.

Emg Çevre Entegre Atık Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emg Çevre Entegre Atık Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Köktaş tarafından kuruldu.

4k Konut Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4k Konut Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bünyami Nair tarafından kuruldu.

Integrus Entegre Sağlık Hizmetleri Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Integrus Entegre Sağlık Hizmetleri Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Özgür ve Baha Kılıç ortaklığında kuruldu.

4K Uğur Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4K Uğur Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Uğur ve Suat Uğur tarafından kuruldu.

4k Lojistik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4k Lojistik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Zerener tarafından kuruldu.

4K Entegre şirketi Haberi

4K Entegre şirketi

4K Entegre Tesis Yönetimi Enerji Danışmanlık ve Ölçüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Berna Öner ve Recep Çalışkan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu. 


4K Entegre Tesis Yönetimi Enerji Danışmanlık ve Ölçüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)Gerek Türkiye de gerek yabancı ülkelerde her türlü ısı veya sıhhı sıcak suya ilişkin cihaz ve ekipmanlarının satışı, projenlendirilmesi, kurulumu ve uygulaması ile ısıtma enerji ve sıhhı sıcak su tüketimlerini belirli dönemlerde ölçülmesi ve ısıtma ve sıhhi sıcak su giderlerinin kullanıcılara paylaştırılmasını yapmak. b)  Ülke çapınca tesis edilmekte olan doğalgaz şebekelerinden ev, apartman , işyeri ve sınai vesair tesislere yönetim danışmanlığı yapmak, doğalgaz hatları çekmek,  doğalgaz veya diğer yakıtlarla çalışan brülör, kalorifer kazanları , kat...