29 / 04 / 2024

4K Entegre Tesis

4K Entegre Tesis

4K Entegre Tesis Yönetimi Enerji Danışmanlık ve Ölçüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Berna Öner ve Recep Çalışkan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

365 Tesis Entegre Yönetimi Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

365 Tesis Entegre Yönetimi Pazarlama Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Çolak ve Uğur Kılıçarslan ortaklığında kuruldu.

Kanal İstanbul'un gayrimenkul gelirleri 15 milyar dolara ulaşabilir!

Kanal İstanbul için yapılan finansal fizibilite çalışmasına göre gelirler; gayrimenkul gelirleri, kanal kullanım/kiralama gelirleri, kanal işletme gelirleri, entegre tesis işletme gelirleri olarak belirlendi. Gayrimenkul gelirlerinin senaryolara göre 15 milyar dolara ulaşabileceği belirtildi.

Entegre Tesis Yönetimi'yle projelerde yüzde 5 tasarruf garantisi!

Rekeep Türkiye Ülke Müdürü Sait Özyurt, "Daha projeye başlamadan yüzde 5 tasarrufu taahhüt ediyoruz. Hizmetlerinizde "kalite odaklı verimlilik" istiyorsanız, çözüm yolu "Entegre Tesis Yönetimi'dir" dedi.

Bina yöneticiliği açısından sivil toplum kuruluşlarının önemi!

Tesis yönetimi ve profesyonel bina yöneticiliği açısından sivil toplum kuruluşlarının önemi ve işleyişi kat malikleri dışından seçilen profesyonel yöneticilerin ve firmaların sayılarının artması ile de profesyonel yönetim ve entegre tesis yönetimi bir sektör haline geldi.

Doğa alanlarında 'bungalov' yapımı yasaklandı!

Nitelikli doğal koruma alanlarına hem bungalov hem entegre tesis yasağı getiriliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Van’dan Denizli’ye, Karadeniz yaylalarından Toroslar’a uzanan 262 bin hektarlık 247 nitelikli doğal koruma alanında artık bungalov yapımı yasaklandı.

Erzurum'da 12.3 milyon TL'ye icradan satılık entegre tesis binası!

Erzurum 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Erzurum İli, Aziziye İlçesi, Gezköy Mahallesi'ndeki 4664 Parsel kargir üç adet tek katlı entegre tesis binasını 12 milyon 305 bin 966 TL'ye icradan satıyor...

İnşaatın kaderi demirdeki 20 patronun elinde!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, “Demir çelik fiyatlarındaki aşırı yükselişe çözüm bulunamamış, inşaat sektörünün kaderi adeta 20 civarında demir çelik entegre tesis sahiplerinin insafına terk edilmiştir” şeklinde açıklama yaptı. 

Batı Anadolu Grubu’ndan 500 milyon TL’lik entegre tesis yatırımı!

atı Anadolu Grubu Söke’de dev bir entegre tesis için 500 milyon TL’lik yatırım yapacak. Grup, Türkiye’nin bu alandaki toplam ihracatının yüzde 10’unu tek başına karşılamayı hedefliyor.

Aydın Söke'de 500 milyon TL'lik çimento fabrikası yapılıyor!

Batı Anadolu Grubu, Söke’de büyük bir entegre tesis yatırımını hayata geçiriyor. Batısöke Çimento Fabrikası'nın toplam maliyeti 500 milyon TL'yi bulacak.

Buca Entegre Kompost Gübre tesisi için protokol imzalandı!

Buca Belediyesi zihinsel ve ruhsal engellilerin istihdam edileceği Entegre Solucan ve Kompost Gübre Tesisi’nin startını verdi. Belediye tesis için protokol imzaladı.

4K Entegre Tesis Yönetimi Enerji Danışmanlık ve Ölçüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4K Entegre Tesis Yönetimi Enerji Danışmanlık ve Ölçüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Berna Öner ve Recep Çalışkan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Diyarbakır'a Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi inşa edilecek!

Diyarbakır için hayati önem taşıyan Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi için başlatılan yol çalışmalarının yüzde 90’ı tamamlanarak, temel atmaya hazır hale getirildi, tesis 2017'de faaliyete geçecek.

Van Erciş kasaplar çarşısının temeli atıldı!

Van’ın Erciş Belediyesi tarafından yaptırılacak kasaplar çarşısının temeli törenle atıldı. Düzenlenen törenle temeli atılan çarşı, modern ve bir taraftan entegre tesis niteliği taşıyacak.

4K Entegre Tesis Haberi

4K Entegre Tesis

4K Entegre Tesis Yönetimi Enerji Danışmanlık ve Ölçüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Berna Öner ve Recep Çalışkan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu. 


4K Entegre Tesis Yönetimi Enerji Danışmanlık ve Ölçüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)Gerek Türkiye de gerek yabancı ülkelerde her türlü ısı veya sıhhı sıcak suya ilişkin cihaz ve ekipmanlarının satışı, projenlendirilmesi, kurulumu ve uygulaması ile ısıtma enerji ve sıhhı sıcak su tüketimlerini belirli dönemlerde ölçülmesi ve ısıtma ve sıhhi sıcak su giderlerinin kullanıcılara paylaştırılmasını yapmak. b)  Ülke çapınca tesis edilmekte olan doğalgaz şebekelerinden ev, apartman , işyeri ve sınai vesair tesislere yönetim danışmanlığı yapmak, doğalgaz hatları çekmek,  doğalgaz veya diğer yakıtlarla çalışan brülör, kalorifer kazanları , kat...