08 / 07 / 2024

4KA İmar İinşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adresi

4KA İmar İinşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adresi

4KA İmar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mihdi Kaya Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Kadıköy, Feneryolu Mahallesi'nde açıldı.

1952'de belediye arsaları hakkında karar! Bir kısmına inşaat yapılacak kalanı uygun fiyattan halka satılacak!

1952 yılında İmar Müdürlüğü şehrin çeşitli yerlerindeki belediye arsalarını belirlemeye başlamış. Bu arsaların bir kısmına inşaat yapılmasına kalanın ise uygun fiyattan vatandaşlara satılmasına karar verilmiş. 

Keleş Mar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Mar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Ömer Keleş ve Veysel Keleş ortaklığında kuruldu.

Gaziantep'te inşaat sektörüne indirim geldi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından, inşaat sektörüne ilişkin alınan bazı ücretlerde indirim yapılmasına karar verildi. İmar raporu harcı ile GASKİ şantiye aboneliği için belediyeye ödenen ücretlerde yüzde 50, hafriyat giderlerinde ise yüzde 20 indirim yapılacak.

Üçyol-Buca Metro Hattı inşaatı bu yıl başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 1 milyar 70 milyon avroluk bütçesiyle şehrin en büyük yatırımı olacak Üçyol-Buca Metrosu için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile 125 milyon avroluk dış finansman sözleşmesine imza attı. Peki metro hattının inşaatına ne zaman başlanacak? İşte ayrıntılar...

Ankara Beytepe'de inşaat alan artırımı İmar Komisyonu'nda onaylandı!

Başkent Ankara'da bulunan Beytepe Lodumlu’daki arsanın inşaat hakkının yükseltilmesine yönelik teklif Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu’nda oy çoğunluğu ile kabul edildi.

İznik Gölü kenarındaki fabrikaya inşaatı bittikten sonra ÇED raporu verildi iddiası!

Orhangazi'de zeytinyağı fabrikasının ÇED süreci, inşaatı tamamlandıktan sonra başladı. Avukat Erol Çiçek, tesisin inşaatının ÇED yönetmeliğine, Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu’na ve 1/25 000 Ölçekli İznik Gölü Nazım İmar Planı'na aykırı olduğunu belirtti. 

Kuşadası'nda inşaat işlerine düzenleme!

Aydın Kuşadası Belediyesi, kentteki inşaat işlerinin İmar Kanunu’na uygun olarak yürütülmesi yönünde talimat gönderdi. 

İnşaat ruhsatı harcı 2021!

İBB İmar Müdürlüğü tarafından 2021 yılında uygulanacak hizmet tarifesi açıklandı. Peki, inşaat ruhsatı harcı 2021 ne kadar oldu? İşte inşaat ruhsatı harcı 2021...

Antalya Üçağız Yarımadası'ndaki villa inşaatına tepki!

Antalya'nın Demre ilçesindeki doğa harikası Üçağız Yarımadası'nda, bir İngiliz vatandaş yaklaşık 10 yıl önce satın aldığı kaçak yapıyı yıkıp, İmar Barışı'ndan yararlanarak, yerine villa inşa etti. Bölgede oturanlar, villa inşaatını; CİMER'e, kaymakamlığa ve belediyeye şikayet etti.

Kocasinan Belediyesi'nden 36.3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kocasinan İmar Anonim Şirketi, Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşin bedeli 36 milyon 330 bin TL olarak belirlendi.

Yeni yapılar inşaat ve imar harcından muaf!

İmar Kanunu'nda önemli değişiklikler içeren yasa yürürlüğe girdi. Yapılacak yapılara ilişkin ruhsat ve izinler, Belediye Gelirleri Kanunu'na göre alınan bina inşaat harcı ve imarla ilgili harçlardan da muaf olacak. 

Yeni yapılarda bina inşaat harcı ve imarla ilgili harçlar alınmayacak!

İmar Kanunu'nda değişiklik teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. Yapılan değişiklikler arasında, inşa edilecek binalara ilişkin ruhsat ve izinler, inşaat harcları ve imar harçlarıda yer aldı...

İzmir Üçyol-Buca Metro Hattı'nın inşaatı yılın 2. yarısında başlayacak!

İzmir tarihinin en büyük yatırımı olması planlanan Üçyol - Buca Metro projesinin genel ihale ilanı Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’nın internet sitesinde yayımlandı. Projenin inşaatının bu yılın ikinci yarısında inşaatın başlaması planlanıyor.

4KA İmar İinşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adresi Haberi

4KA İmar İinşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adresi

4KA İmar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mihdi Kaya Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Kadıköy, Feneryolu Mahallesi'nde açıldı.


4KA İmar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, Feneryolu Sokak, Kale Apartmanı, Kat: 2 Daire...