26 / 07 / 2024

5 Haziran Çevre Günü

5 Haziran Çevre Günü

Eryap Grup, 5 Haziran Çevre Günü’nde sürdürülebilir bir gelecek için; yaşanan iklim değişiklikleriyle birlikte önemi iyice anlaşılan ısı yalıtımı konusunun sadece soğuk günler için değil, sıcak günler için de gerekli olduğuna dikkat çekti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 10 yılda 4.1 milyar liralık çevre yatırımı yaptı!

5 Haziran Çevre Günü nedeniyle yapılan açıklamada çevre yatırımlarının en önemlisinin ileri biyolojik atık su arıtma tesisleri kurularak Gediz, Nif, Bakırçay ve Küçük Menderes'e kirlilik akışının önüne geçilmesi olduğuna dikkat çekildi...

22 ayar bilezik ne kadar? Ajda bilezik 22 ayar kaç TL? 5 Haziran Kapalıçarşı bilezik fiyatları

Altın fiyatlarının yükselmesi ile gözler altın bilezik fiyatlarına çevrildi. En çok tercih edilen 22 ayar altın bilezik fiyatı ise milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. 22 ayar bilezik ne kadar? 5 Haziran altın bilezik fiyatları...

Altın fiyatları fırladı! Kapalıçarşı'da Cumhuriyet altını ne kadar? Ata lira fiyatı ne oldu? 5 Haziran altın fiyatları

5 Haziran Çarşamba günü altın fiyatları yükselişine devam ediyor. Dün atağa geçen altını gramı bugün 2500 liraya ulaştı. Kapalıçarşı'da Cumhuriyet altını ne kadar? Ata lira fiyatı ne oldu? 5 Haziran 2024 altın fiyatları.

ŞOK 5 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! ŞOK'ta bu çarşamba indirimli ürünler sizleri bekliyor...

ŞOK Market, 5 Haziran 2024 kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bu çarşamba gıda ürünlerinden, elektronik eşyalara kadar birçok üründe indirimler sizleri bekliyor.

Belediyelerden Haziran fırsatı! İki şehirde satılık arsa ve araziler! 

Çiftlikköy Belediye Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan ve Yalova'da yer alan arsaların satış ihalesi 5 Haziran 2024 tarihinde yapılacak.

Hyundai Ioniq 5 Haziran'da ne kadar oldu? İşte 13 Haziran 2023 fiyat listesi

Hyundai Ioniq 5, genellikle iyi bir elektrikli araba olarak kabul edilmektedir. IONIQ 5, birçok olumlu özelliği ve yenilikçi tasarımıyla dikkat çekmektedir. Peki 13 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

5 Haziran 2023 çeyrek altın ne kadar? Ons altın yükseldi mi? 14, 22 ayar bilezik gramının fiyatı ne kadar?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.337,33 liradan satılıyor. 5 Haziran 2023 yani haftanın ilk işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 5 Haziran altın fiyatları!

Dolardan rekor güncellemesi! 5 Haziran Pazartesi dolar yükseldi mi? İşte güncel dolar ve euro, kaç lira oldu?

Dolar 5 Haziran Pazartesi günü kaç TL oldu? Dolardaki durum nedir? Dolar bugün yükseldi mi? İşte 5 Haziran Pazartesi dolar kuru…

Hurda fiyatları Haziran 2023 ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 5 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Geçtiğimiz hafta hurdaya gelen zamdan sonra güncel hurda fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Hurda fiyatları Haziran 2023 ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 5 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatlarına dev zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! 5 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan kabine sonrası, dolar/TL kuru rekor kırdı. Yükselen dolar kuru demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına dev zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! 5 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

5 Haziran Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik bugün kaç TL?

Altın fiyatları son dakika gelişmeleri yakınan takip ediliyor. Altın fiuyatları haftaya yükselişle başlarken gram altın 1360 lira oldu. 5 Haziran Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik bugün kaç TL?

Dacia Sandero bu aya özel 200 bin TL'ye 36 ay vadeyle satışta! Araba alacaklara son dakika Haziran müjdesi! 

Dacia Sandero'nun Haziran ayı fiyatları merak ediliyor. Sandero bu aya özel 200 bin TL'ye 36 ay vadeyle satışa sunuluyor. Peki Dacia Yeni Sandero Haziran fiyatları kaç TL oldu? İşte 5 Haziran 2023 fiyat listesi...

Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 5 Haziran 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı Cuma günü 76,50 dolara kadar yükselerek günü 76,13 dolardan kapatmıştı. Peki bugün brent petrol ne kadar oldu? Brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 5 Haziran 2023 brent petrol varil fiyatı.

Buğday, arpa, mısır fiyatları bir bir açıklandı! Çiftçiler bu rakamları kontrol edin! Borsalarda Haziran depremi! 

Buğday ve diğer ürünlerin alım fiyatlarının açıklanması merakla beklenirken, Haziran ayının ilk haftasında buğday, arpa, mısır fiyatları bir bir açıklandı. İşte 5 Haziran 2023 fiyat listesi...

5 Haziran Çevre Günü Haberi

5 Haziran Çevre Günü

Türkiye’de enerjinin yüzde 40’ının konutlarda kullanıldığını ve bu enerjinin yüzde 85’inin ısınma ve soğutma için harcandığını anımsatan Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, dünyada küresel ısınmaya bağlı 2 derecelik bir sıcaklık artışı olduğunu, bunun da yaz aylarında giderek artan enerji tüketimine neden olacağını belirterek, “Türkiye'nin enerji talebi 2014'te yüzde 4 arttı. Bunda yaşanan soğukların etkisi olduğu kadar sıcaklarda kullanılan soğutma sistemlerinin de etkisi var. Ülkemizde son yıllarda yaz aylarında giderek artan bir enerji tüketimi söz konusu. Bir binanın soğutulması için harcanan enerji, ısıtılması için harcanan enerjiden daha fazladır. Aynı zamanda sıcak iklim bölgelerinde, soğuk iklim bölgelerine kıyasla ısı yalıtım ihtiyacı daha fazla olmaktadır. Enerji Bakanlığı yetkililerine göre sıcak olan yaz aylarında bir derecelik sıcaklık artışı, elektrik tüketimi 2 bin megavat...