12 / 05 / 2024

5 korumalı güvenlik paketi

5 korumalı güvenlik paketi

Pronet Güvenlik, ‘5 Korumalı Güvenlik Paketi’ ile başta hırsızlık olmak üzere, yangın, gaz kaçağı, acil sağlık ve panik durumlarına karşı merkezden izlenen çok yönlü bir güvenlik hizmeti sunuyor...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açıkladı! Tam 5 bin 888 TL zam yapıldı! Maaş farkları yarın yatıyor! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından gazi maaşları ile ilgili açıklama geldi. Bakanlık, gazi maaşlarına tam 5 bin 888 TL zam yapıldığını açıkladı. Peki 2023 gazi maaşları ne kadar oldu?

Samsung Galaxy M53 5G, One UI 5.1 Güncellemesi ile Yenilendi!

Samsung'un Galaxy A52 5G modeli One UI 5.1 güncellemesini aldıktan sonra sıra Galaxy M53 5G modeline geldi. Hindistan'da yayınlanan güncelleme, yeni özelliklerin yanı sıra Şubat 2023 güvenlik yamasını da içeriyor. Yeni sürümün diğer bölgelerde de kullanıma sunulması bekleniyor.

TOKİ özel güvenlik hizmeti alım işi ihale ediyor!

TOKİ'nin Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 5. Hizmet Alım İşi yarın ihale edilecek...

Pronet’in 5 Korumalı Güvenlik Hizmeti ile tehlikelere kapsamlı koruma!

Tatilden döndüğünde evini bıraktığı gibi bulmak isteyenler, Pronet’in 5 Korumalı Güvenlik Hizmeti ile sadece hırsızlığa karşı değil; yangın, gaz kaçağı, su baskını gibi tehlikelere karşı da önlem alıyor.

İş kazalarını önlemek için güvenlik kültürü oluşturulmalı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ayrım: "Türkiye'de günde yaklaşık 524 iş kazası olmakta, 4 kişi iş kazası sonucu hayatını kaybetmekte ve 5 kişi iş kazası sonucu iş göremez hale gelmektedir"

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan 5 ilde satılık 12 gayrimenkul!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Ankara, Çankırı, Aksaray, İstanbul ve Bursa'da yer alan 12 gayrimenkulünü satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 17 ve 18 Şubat'ta yapılacak.

Sosyal Güvenlik Kurumu 5 ilde 12 arsayı satışa çıkardı!

Sosyal Güvenlik Kurumu Ankara, İstanbul, Aksaray, Bursa ve Çankırı'da 12 gayrimenkulleri açık artırma usulü ile satışa çıkardı. İhale ile ilgili duyuru bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ayvacık Sosyal Güvenlik Merkezi hizmete girdi!

Ayvacık Sosyal Güvenlik Merkezi (SGM) hizmete başladı.Sosyal Güvenlik İl Müdürü Basri Tümsek, ilçeye giderek, merkezi ziyaret etti. Tümsek, hızlı, kaliteli ve kesintisiz hizmeti vatandaşın ayağına götürdüklerini kaydetti.

Akdeniz Güvenlik'ten Bakırköy Adliyesi ihalesi iptaline açıklama !

Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. tarafından T.C Bakırköy Adalet Sarayı ana - ek hizmet binaları ve müştemilatları için özel güvenlik ihalesinin iptali hakkında bugün açıklama yapıldı.

İzmir metrosunda güvenlik krizi!

Aktarmalı sistem ile birlikte vatandaşların binmeye bile korktuğu metroda şimdi de güvenlik krizi baş gösterdi. İzinlerini kullanan görevlilerin sayısı bir hayli azalırken, bazı istasyonda ise hiç görevli bulunmuyor

Alaca Sosyal Güvenlik Merkezi ihalesi gerçekleşti!

Yaklaşık bir yıl önce Alaca Belediyesi Meclisi'nde alınan kararla yer tahsisi gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Kurumu binasının yapımının 2015 yılı yatırım programına alındığı açıklandı...

Alaca Sosyal Güvenlik Merkezi 200 günde tamamlanacak!

Merkezi ihalesi tamam Yaklaşık bir yıl önce Alaca Belediyesi Meclisi'nde alınan kararla yer tahsisi gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Kurumu binasının yapımının 2015 yılı yatırım programına alındığı açıklandı.

Askeri yasak bölgeler ve güvenlik bölgeleri yönetmelik değişikliği!

Askerî Yasak Bölgeler ve Güvenlik Bölgeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, 19 Aralık 2014 tarihinde 29210 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte, Askeri yasak bölgeler ve güvenlik bölgeleri yönetmeliğinde yapılan değişiklikler...

5 korumalı güvenlik paketi Haberi

5 korumalı güvenlik paketi


Güvenliği ertelemeyin, yazlık evinizi şimdiden koruma altına alın Kış boyunca yazlık evlerinin güvenliğinden endişe duyan ev sahipleri, şimdi Pronet Güvenlik ile rahat bir nefes alıyor. Pronet Güvenlik, ‘5 Korumalı Güvenlik Paketi’ ile başta hırsızlık olmak üzere, yangın, gaz kaçağı, acil sağlık ve panik durumlarına karşı merkezden izlenen çok yönlü bir güvenlik hizmeti sunuyor.



Ayrıca, pahalı kamera sistemlerine kaliteli ve uygun fiyatlı bir alternatif olan Pronet Kameram sayesinde, kullanıcılar kış boyunca yazlık evlerini bilgisayarlarından ya da cep telefonlarından gözleyebiliyorlar. Yazın gelmesiyle birlikte, yazlık ev sahipleri aylarca boş bırakmak zorunda kaldıkları evlerine doğru soru işaretleriyle dolu bir yolculuğa hazırlanıyorlar. Kış boyunca yazlık evlerinin güvenliğinden endişe duyan ev sahipleri, yazlık evlerine gittiklerinde yerinde önlem almak istiyor ve böylelikle Ege...