30 / 04 / 2024

5. Leventte elektrik hatları yerin altına indi

5. Leventte elektrik hatları yerin altına indi

Torunlar GYO, 5. Levent projesinde tüm elektrik hattını yerin altına alıyor. İstanbul’un en büyük elektrik iletim sistemi dönüşümü olarak tanımlanan çalışma için 80 milyonlira harcanacak

Dikkat! Dikkat! Yarın elektrikleriniz kesilecek! İşte 5 Haziran Pazartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 5 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

5 kişilik ailelere 260 TL elektrik faturası desteği! Ödemelerinizi hemen PTT’den alın! İşte detaylar!

Ev içerisinde 4-5 kişi yaşayanlara müjdeli haber verildi. Elektrik faturası desteğinden yararlanabilirsiniz. İşte o detaylar!

İstanbul’da yarın elektrik kesintisi yaşanacak mı? 5 Mayıs 2023 elektrik kesintisi olacak ilçeler!

BEDAŞ, İstanbul’da yarın yani 5 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte detaylar!

İstanbullular dikkat! Yarın bu ilçelerde elektrik kesintisi olacak! 5 Nisan 2023 elektrik kesintisi olacak ilçeler!

BEDAŞ, İstanbul’da yarın yani 5 Nisan 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair detayları paylaştı. İşte detaylar!

TOKİ Elektrik Enerjisi Alımı İşi ihalesi 5 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elektrik Enerjisi Alımı İşi ihalesi 5 Mayıs tarihinde yapılacak.

Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'nı 5 bin kişi ziyaret etti!

TOKİ, Emlak Konut, KİPTAŞ ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle düzenlenen A-TECH- Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'na 5 binin üzerinde ziyaretçi katıldı.

Ilısu Barajı, bölgenin can suyu olacak!

Mardin ve Şırnak'ta bulunan, "dünyanın en uzun krete ve en büyük ön yüzü beton kaplama alanı"na sahip Ilısu Barajı, Türkiye'nin yüzde 5'lik elektrik ihtiyacını karşılayacak.

Özsimay İnşaat Metal Elektrik Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsimay İnşaat Metal Elektrik Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şükrü Soydan tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Ağustos'ta Bağcılar, Evren Mahallesi'nde kuruldu.

Enerjisa 5 yılda 10 milyar liralık yatırım yapacak!

Sabancı Holding Enerji Grubu Başkanı Mehmet Göçmen, Enerjisa'nın gelecek dönemde yapacağı yatırımlara ilişkin, "Sadece elektrik dağıtım tarafında yılda 1-1,5 milyar lira olmak üzere, 5 yılda toplam 10 milyar liraya yakın yatırım planlıyoruz." dedi.

EÜAŞ'a ait 5 hidroelektrik santrali özelleştirilecek!

Elektrik Üretim AŞ'ye ait olan 5 hidroelektrik santrali ve bu santraller tarafından kullanılan taşınmazlar 3 grup halinde özelleştirilecek.

Yılmazbey Yapı Malzemeleri İnşaat ve Elektrik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yılmazbey Yapı Malzemeleri İnşaat ve Elektrik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Göksal Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Gaziosmanpaşa, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

İstanbul elektrik kesintisi 5 Mart 2016 ne kadar sürecek?

5 Mart 2016 tarihinde "Planlı Elektrik Kesintisi Programı" kapsamında İstanbul'da yer alan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. İstanbul elektrik kesintisi 5 Mart 2016 ne kadar sürecek?

BEDAŞ, Esenyurt’a 9,5 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ ( BEDAŞ ), Esenyurt ilçesine 2016 yılı içinde 31 adet elektrik tesis projesini kapsayan 9,5 milyon liralık yatırım öngörüyor.

5. Leventte elektrik hatları yerin altına indi Haberi

5. Leventte elektrik hatları yerin altına indi

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliğiyle TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen 5. Levent projesi üzerinden geçen yüksek gerilim hatları TEİAŞ ile Torunlar GYO arasında yapılan sözleşme ile dönüştürülerek yerin altına alınıyor. 


Proje alanından geçen farklı büyüklüklerdeki 4 farklı yüksek gerilim hattının büyük bir bölümü yer altına alınırken, bir bölümünün de bu kapsamda gerilim hattı yönü değiştirilecek. 7 kilometrelik bir alanı kapsayan elektrik iletim sistemi dönüşüm projesi için özel üretilen 55 bin metre kablo kullanılacak. 80 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen projenin 6 ay içinde tamamlanması planlanıyor. 


Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, İstanbul’un en büyük elektrik iletim sistemi dönüşüm projesini   gerçekleştirdiklerini anlatarak, “Bu özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük elektrik iletim sistemi dönüşüm projesi olacak. Şehrin TEM’den giriş noktasındayız, bunun...