16 / 05 / 2024

5 yıldızlı otelin inşaatı tatbikat alanı olarak kullanılıyor

5 yıldızlı otelin inşaatı tatbikat alanı olarak kullanılıyor

Marmaris'te 310 dönümlük alanda yapımına başlanan 5 yıldızlı otel inşaatının, tatbikat alanı olarak kullanılması dikkat çekiyor Marmaris'te 26 yıldır tamamlanamayan 5 yıldızlı otel inşaatı, tatbikatlarda enkaz alanı olarak kullanılıyor.

Ordu’ya 5 yıldızlı otel yatırımı!

İş insanı Naci Şanlıtürk, Ordu’da 5 yıldızlı otel inşa edecek.İnşaatı başlanan otelin önümüzdeki yıl hizmete açılması planlanıyor.

Ordu Çambaşı Yaylası'na 5 yıldızlı otel inşa ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş. ve Ordu iş dünyasının sayılı isimlerinin ortaklığında, 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası’nda inşa edilmesi planlanan 5 yıldızlı otelin temeli atılıyor.

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Manavgatlı vatandaşlar 5 yıldızlı otelin tesislerini yıktı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 5 yıldızlı otelin günübirlik alanı işgal ettiğini iddia eden, aralarında muhtarların da olduğu 5 mahalleden yaklaşık 100 kişi otele ait tesisleri yıktı.

Rize'ye yeni 5 yıldızlı otel geliyor!

Rize'de 2016 yılında yıkılan Dedeman Otel'in yerine yapılan yeni otel binasının inşaatı hızla devam ediyor. 5 yıldızlı otelin 2019 yılının Nisan ayında tamamlanması planlanıyor.

Nevşehir'e 5 yıldızlı yeni otel yatırımı!

Nevşehir'in Camii Cedid Mahallesi'nde inşa edilen 5 yıldızlı yeni otel hizmete açıldı. 400 yataklı yeni otelin bölge turizmine katkı sağlayacağı açıklandı.

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı!

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı. Hilton İstanbul Bosphorus Hotel Elmadağ'daki çalışma yaşamı 43'üncü yılına giren Hasan Sabuncu, kariyeri boyunca 13 ülkede açılan 19 beş yıldızlı otelin faaliyete geçmesinde bizzat görev aldı...

Vadistanbul’un 5 yıldızlı oteli için Radisson Hotel ile anlaşıldı!

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesindeki 5 yıldızlı otelin, Radisson Blu markasıyla hizmete açılması için ön hazırlıklar tamamlandı.

Erzurum Pasinler'e 5 yıldızlı termal otel!

Erzurum Pasinler'e 5 yıldızlı termal otel yapılıyor. İhalesi tamamlanan turistik termal otelin yerinin hafriyatı alınıyor..

Al Haramain United Group'tan Medine'ye 5 yıldızlı lüks otel!

Al Haramain United Group, Medine'de 5 yıldızlı ultra lüks otel inşa ediyor. İnşaatı devam eden otelin teslimi 17 ay sonra yapılacak.

Trabzon Yomra 5 yıldızlı otellerin adresi oldu!

13 yıl önce tek bir otelin dahi bulunmadığı 8 bin nüfuslu Trabzon'un Yomra ilçesi, yapılan yatırımlarla hem nüfusunu 40 bine çıkardı hem de açılan 5 yıldızlı oteller sayesinde Körfez ülkelerinden gelen turistlerin konaklamadaki ilk tercihi oldu.

Rize Alipaşa'da 5 yıldızlı otel yaptırılacak!

Rize İl Özel İdaresi, Rize'nin Alipaşa İlçesi'nde 5 yıldızlı 250 yatak kapasiteli otel yaptıracak. Yap-işlet-devret yöntemiyle yapılacak otelin 49 yıl süreyle kiralanması ihalesi 29 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Antalya Demre'de 2 milyon 750 bin dolara satılık 5 yıldızlı otel!

Antalya ilinin Demre ilçesinde inşaatı yüzde 20 tamamlanmış 5 yıldızlı otel satışa çıkarıldı. 250 oda ve 500 yatak kapasiteli otelin fiyatı 2 milyon 750 bin dolar olarak belirlendi.

5 yıldızlı otelin inşaatı tatbikat alanı olarak kullanılıyor Haberi

5 yıldızlı otelin inşaatı tatbikat alanı olarak kullanılıyor

İçmeler Mahallesi'nin Kızılkum mevkisinde, denize sıfır konumda olan ve önünde iki koyu bulunan dev otel inşaatının tatbikat alanı olarak kullanılması dikkat çekiyor. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Mandalin isimli 5 yıldızlı olarak planlanan otelin yapımına 1988 yılında başlandı. 550 oda ve bin 100 yatak kapasiteli otelin inşaatı, sahiplerinin iflas etmesi nedeniyle yarıda kaldı. Ancak inşaata başlanmasından yaklaşık 21 yıl sonra 2009'da bir inşaat firması tarafından otelin içinde bulunduğu arsaya konutlar yapılması için proje hazırlandı. Yabancılara yönelik lüks daireler yapılmasını ön gören proje, 2010'da İçmeler Belediyesi'ne sunuldu. Belediye yönetimi, söz konusu bölgenin konut için uygun olmadığını 5 veya 7 yıldızlı lüks bir turistik tesis yapılmasının bölge turizmi için daha faydalı olacağını bildirerek projeyi kabul etmedi. 


"Konuttan vazgeçildi otel yapılacak" 


Muğla'nın Büyükşehir statüsüne...