04 / 05 / 2024

50 bin kamu lojmanı satışı

50 bin kamu lojmanı satışı

Türkiye'deki 200 binin üzerindeki kamu lojmanlarından 50 bin adedinin satışına yönelik takvim netleşti. 50 bin adet konut kısım kısım satışa çıkacak.

O kamu bankası tek tek açıkladı! Bu şartlarla 50 bin, 70 bin, 100 bin TL veriliyor! Rakamlar herkesi şok etti! 

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında olan Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını tek tek açıkladı. Peki 50 bin, 70 bin, 100 bin TL ihtiyaç kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

81 ilde 50 bin lojman satılacak!

Sıfır konuttaki kredi kampanyalarının benzeri kamu lojmanları için de uygulanıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kamu konutlarının ekonomiye kazandırılması kapsamında başlattığı çalışma kapsamında 81 ilde 70 bin TL'den başlayan fiyatlarla 50 bin lojman satılacak...

Emlak Katılım’dan 50 bin lojmanın satışına özel finansman desteği!

Emlak Katılım, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yaklaşık 50 bin kamu lojmanının satışına dair finansman desteği için protokol imzaladı...

50 bin kamu lojmanının satışı için tarih belli oldu!

Türkiye'deki 200 binin üzerindeki kamu lojmanlarından 50 bin adedinin satışına yönelik takvim netleşti. 50 bin adet konut kısım kısım satışa çıkacak.

Binladin Group, 50 bin çalışanını işten çıkardı!

Suudi inşaat devi Binladin Group, 50 bin çalışanıyla yollarını ayırdı. Bunun nedeni düşen petrol fiyatları olmakla birlikte şirketin kamu harcamalarını kısıtlama kararı oldu.

Yeni Foça'ya 50 bin kişi kapasiteli arıtma tesisi!

İzmir’in turistik bölgelerinden Yeni Foça’nın en büyük çevre sorunu da çözülüyor. Bölgede evsel atıkların arıtılacağı 50 bin kişi kapasiteli arıtmanın temeli törenle atıldı. Sadece Yeni Foça'nın başlıca projeleri için 65-70 milyon TL yatırım yapıldı.

TOKİ her yıl 50 bin konutu alt gelirli vatandaşlara satıyor!

Toplu Konut İdaresini konuta erişmekte zorlanan vatandaşlar için “Dost Eli” kuruluş olarak tanımlayan Turan “Her yıl alt gelir grubuna 50 bin konut sunuyoruz. " dedi.

Gaziantep'e yapılacak 50 bin konut için ilk adım atıldı!

Artan nüfus oranı ile her geçen gün konut ihtiyacı duyulan Gaziantep’in bu sıkıntısına Büyükşehir Belediyesi çözüm üretmek için girişimlerini arttırdı. Büyükşehir Belediyesi, 50 bin konut yapımı ile başlattığı “konut atağının” ilk adımını da gerçekleştird

Fatma Şahin yapılacak 50 bin konut için TOKİ Başkanı Ergün Turan ile görüştü!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 50 bin konut ve yeni konut alanlarıyla ilgili planlama yapmak için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret etti.

50 bin konut dar gelirli Gaziantepliler için yapılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte yapacakları 50 bin konut alanın “Suriyeliler için yapılıyor” haberlerine yaptığı basın açıklaması ile cevap verdi. Şahin, konutların Gaziantepli dar ve orta gelirli vatandaşlar için yapılacağını aç

Gaziantep'te 50 bin konutun temeli atıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan 50 bin konutun ilk etabının temeli atıldı. Törene katılan Başkan Fatma Şahin, açıklamalarda bulundu.

Cevdet Yılmaz: Diyarbakır'da hedef 50 bin çalışanı olan OSB oluşturmak!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır'da öncelikli hedeflerinin, 50 bin çalışanı bulunan bir Organize Sanayi Bölgesi oluşturmak olduğunu söyledi.

Gaziantep'te inşa edilecek 50 bin konutun temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin konut ihtiyacının karşılanması için yapılması planlanan 50 bin konutluk yeni yaşam alanı projesinin 648 konutluk ilk etabının temeli atıldı.

50 bin kamu lojmanı satışı Haberi

50 bin kamu lojmanı satışı

Geçtiğimiz aylarda Meclis’ten geçen torba yasada yer alan kamu konutlarının satışına yönelik takvim de netleşti.

Yeni Şafak gazetesinden Kenan Biter'in haberine göre, savunma, güvenlik, adalet ve istihbarat hizmetlerini yürüten personel tarafından kullanılanlar hariç olmak üzere, kamu tasarrufundaki konutlardan 10 yılını dolduran 50 bin konutun satışı için start verildi. Satışı planlanan 50 bin konuttan 5 bini Kasım ayına kadar satışa çıkarılmış olacak.

ENVANTER ÇALIŞMASI YAPILACAK

Çalışma kapsamında ilk olarak 5 bin konut için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından envanter çalışması da yapılacak. Dairelere ilişkin her türlü iş ve işlemin yürütülmesinde mahalli idarelere ait konutlar için ilgili idareler, diğerleri için Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkili olacak.

SATILACAK KONUTLAR MEOP'A İŞLENECEK

Satışa çıkarılacak olan konutlara ilişkin, tahmini bedel, kat mülkiyeti durumu, öncelikli alım hakkı sahibi ve benzeri...