21 / 05 / 2024

6. SHARE toplantısı

6. SHARE toplantısı

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE, 13 Şubat'ta Ağaoğlu'nun sponsorluğunda AND Kozyatağı'nın ev sahipliğinde 6. kez gerçekleşiyor.

Hekim Yapı'nın 15'inci bayi toplantısı gerçekleşti! 

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 15'incisini düzenledi. Toplantı Kıbrıs Concorde Luxury Resort’de, 6-9 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirildi...

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesi basın toplantısı 6 Mart'ta!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları ve bireysel alıcıları buluşturacak olan 13'üncü Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesinde basın toplantısı düzenleniyor. 

Eskişehir Büyükşehir'den imar toplantısı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 5 Şubat Salı saat 14.00 ve 6 Şubat Çarşamba günü saat 18.00'de imar toplantısı gerçekleştirecek.

Edip GYO 2017 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılı olağan genel kurul toplantısının tescili 6 Mayıs 2018 tarihinde yapıldı...

Tek-Art İnşaat 2016 olağan genel kurul toplantısı 6 Ekim'de!

Tek-Art İnşaat'ın olağan genel kurul toplantısı 6 Ekim 2017 tarihinde Küçükçekmece Sefaköy'de yapılacak.

Greenox basın toplantısı 6 Temmuz'da!

İstanbul, dünyanın 2. ve Türkiye’nin ilk dikey orman projesine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Greenox basın toplantısı 6 Temmuz'da gerçekleşecek.

Nazilli Belediyesi'nde yılın son toplantısında imar konuları görüşüldü!

Nazilli Belediyesi yılın son toplantısı olan Aralık 2016 olağan Meclis toplantısı Nazilli Belediyesi Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Yılın son Meclis Toplantısında 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Ceyhan Belediye Meclisi'nin Ekim toplantısında imar konuşuldu!

Ceyhan Belediye Meclisi 5393 sayılı Belediye kanununun 20. Maddesi gereğince 6 maddelik gündem maddesini Ekim ayı olağan toplantısında görüşerek karara bağladı.

Tahincioğlu Dubai Cityscape Global 2016 basın toplantısı 6 Eylül'de!

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu, dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan Dubai Cityscape Global 2016’da 6 Eylül 2016 Salı günü saat 14.00’da sohbet toplantısı gerçekleştirecek.

Antalya Agora 2 Alışveriş Merkezi halk toplantısı 6 Eylül'de!

Odak İnşaat Mühendislik tarafından, Antalya Kepez'de Antalya Agora 2 Alışveriş Merkezi projesi için 6 Eylül günü saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Nurol GYO'nun 2015 yılı genel kurul toplantısı tescillendi!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2015 Mali Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 6 Mayıs 2016 tarihinde tescil edilmiş olup, dün Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlandı.

Güngören Belediyesi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Güngören Belediye Meclisinin 6. Seçim dönemi 3. toplantı yılının 2016 yılı Nisan ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanlık Binası Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Hatay Arsuz Belediye Meclisi'nin Mart ayı toplantısı yapıldı!

Arsuz Belediye Meclisi, Mart ayı toplantısında iki önergeyle birlikte toplam 6 gündem maddesini karara bağlamak amacıyla toplandı. Toplantıda gündem maddeleri onaylandı.

6. SHARE toplantısı Haberi

6. SHARE toplantısı

SHARE, her biri kendi alanında uzman konuşmacıların deneyimlerini dinleme, onlarla tanışma ve fikir alışverişi yapma fırsatı da sunuyor. Ayrıca gün boyunca verilen molalar ve yemek sırasında katılımcılar arasında eşsiz bir networking imkanı vaadediyor. Yeni iş birlikleri kurmanın kapısını aralıyor.


SHARE, her biri kendi alanında uzman konuşmacıların deneyimlerini dinleme, onlarla tanışma ve fikir alışverişi yapma fırsatı da sunuyor. Ayrıca gün boyunca verilen molalar ve yemek sırasında katılımcılar arasında eşsiz bir networking imkanı vaadediyor. Yeni işbirlikleri kurmanın kapısını...