04 / 05 / 2024

7. Didim Turizm Zirvesi

7. Didim Turizm Zirvesi

Aydın'ın Didim ilçesinde 7. kez düzenlenecek olan Turizm Yatırım Zirvesi, 8 Ekim'de başlıyor. Saat 12:00'da başlayacak zirveye turizm sektörü temsilcileri, bakanlık temsilcileri, il ve ilçe protokolünün katılması bekleniyor.

Turizm Bakanlığı açıkladı! Sürdürülebilir Turizm Sertifikalı tesis sayısı 7 binden fazla...

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Sürdürülebilir Turizm Sertifika Programı dahilinde ilk aşamadaki kriterleri gerçekleştiren tesis sayısının 7 bini geçtiğini açıkladı.

Yatırımcılar dikkat! Turizm cenneti O ilimizde 7 bin 247 metrekare arsa satışa çıkıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir arsa daha satışa sunuluyor. Turizm cenneti İzmir Çeşme'de 7 bin 247 metrekare turizm imarlı arsa mahkemeden satışa çıkarılıyor.

7 Eko Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7 Eko Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Can    Bozkurt tarafından kuruldu.

Didim'de turizm alanındaki 36 kaçak yapı yıkıldı!

Aydın’ın Didim ilçesinde, turizm koruma ve gelişim bölgesi içerisinde yapılan kaçak yapılar Milli Emlak Müdürlüğü kararı ile Didim Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. 

Didim Milli Emlak Müdürlüğü'nden satılık 7 arsa! 8,5 milyon TL'ye!

Aydın Didim'e bağlı Çamlık, Mersindere, Hisar, Altınkum Mahalleri'nde yer alan 7 arsa Didim Milli Emlak Müdürlüğü aracılığıyla satışa sunuluyor. Tahmini toplam bedeli 8 milyon 566 bin TL olan arsaların ihalesi 31 Temmuz'da gerçekleştirilecek. 

Didim Serbest Ticaret ve Turizm Bölgesi projesi hayata geçiyor!

Aydın'ın Didim ilçesinde hayata geçirilecek 'Didim Serbest Ticaret ve Turizm Bölgesi' projesi ile 109 bin dönümlük alanda oluşturulacak serbest bölgede termal ve golf otelleri, eğlence mekanları ve alışveriş merkezleri yapılacak.

7 Yıldız Yaşar Yalçın İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7 Yıldız Yaşar Yalçın İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Yalçın tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Kağıthane, Nurtepe Mahallesi, Ayyüzlü Sokak'ta kuruldu.

7 Gün 7 Gece Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

7 Gün 7 Gece Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi, Ayşe Negahan Çamoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Beyoğlu, Halıcıoğlu, Sütlüce Mahallesi, Elif Efendi Sokak'ta kuruldu.

Blue Sea Turizm Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sea Turizm Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de İstanbul İl'i, Fatih, İskenderpaşa Mahallesi, Hasanpaşa Çeşmesi Sokak'ta kuruldu.

Boztepe Vizyon Turizm Taşımacılık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boztepe Vizyon Turizm Taşımacılık Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Aydemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 7 Ekim 'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi 'nde kuruldu.

Beyaz Konaklama Hizmetleri ve Turizm Acenteliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Konaklama Hizmetleri ve Turizm Acenteliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Kurtoğulları tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, D-100 Karayolu Caddesi'nde kuruldu.

Kıng Style Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıng Style Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Tanya İşeri ve Ayne Sahetdurdyyeva ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Küçükbakkalköy, Dudullu Cadesi'nde kuruldu.

Capital Partners Didim'de Kaplankaya turizm projesini hayata geçiriyor!

Capital Partners isimli şirket Güney Ege’de Bodrum ile Didim arasında, içinde 7 koyun da yer aldığı 4 milyon 820 bin metrekarelik alanda çok amaçlı bir turizm projesi gerçekleştiriyor.

7. Didim Turizm Zirvesi Haberi

7. Didim Turizm Zirvesi

Türkiye'nin en uzun soluklu Turizm Zirvelerinden olan Didim Turizm Yatırım Zirvesi, sektör temsilcilerinden büyük ilgi görüyor. (DTO)Didim Ticaret Odası'nın 2009 yılından bu yana gerçekleştirdiği Turizm Yatırım Zirvelerinin 7.'si, 8 Ekim Perşembe günü başlayacak. Saat 12:00'da başlayacak zirveye turizm sektörü temsilcileri, bakanlık temsilcileri, il ve ilçe protokolünün katılması bekleniyor. Turizm zirvesinde panel konusunun Dış Politika ve Turizm olacağı açıklanırken, zirvenin açılış konuşmalarını il ve ilçe protokolü ile bakanlık temsilcilerinin gerçekleştireceği belirtildi. Hazırlık çalışmaları kapsamında görüş ve önerilerini almak üzere Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Didim Kaymakamı İskender Yönden ve Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay'a ziyaret gerçekleştiren Didim Ticaret Odası Heyeti, taslak programını basın mensuplarıyla paylaştı. Turizm zirvesinde İl, İlçe ve ülke turizmi hakkında önemli tespitler ve görüşlerin paylaşılacağı öngürülüyor. Ayrıca, program...