10 / 05 / 2024

7. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu başvuru tarihi

7. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu başvuru tarihi

7. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu’nun bu seneki Ana Sponsoru Braas Çatı Sistemleri, Altın Sponsorlar ise BTM ve Onduline Avrasya oldu. Sempozyumun bildiri kitabı sponsorluğunu ATERMİT üstlendi.

Şener Üşümezsoy’dan İstanbul için ezber bozan açıklama: 7.4'lük senaryolar çöpe atıldı!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Üşümezsoy, İstanbul için ezber bozan açıklama yaparak, 7.4'lük senaryolar çöpe atıldığını söyledi.

BİM'de 7,5 kg Omo toz deterjan 189 TL, 5 litre yumuşatıcı 49 TL! BİM kataloğu 7 Şubat 2023 fiyat listesi

BİM haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. BİM'de 7,5 kg Omo toz deterjan 189 TL, 5 litre yumuşatıcı 49 TL'ye satıldı. Peki, BİM'de başka neler var? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

1 Ocak 2023 asgari ücret hesaplamasında bu kez 7.3 şiddetinde deprem! Bu rakama bakan bir daha baktı! Hemen bir göz atın

1 Ocak 2023 asgari ücret hesaplamasında bu kez 7.3 şiddetinde deprem yaşanıyor. Açıklanan bu rakama bakan bir daha baktı. Hemen siz de bir göz atın...

İzmir'de Halk Konut için 7 kooperatifle imzalar atıldı! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in depremzedeler için Türkiye’de ilk defa İzmir'de hayata geçirdiği Halk Konut projesi çerçevesinde 7 kooperatif ile protokole imza atıldı. İşte Halk Konut ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde neler konuşuldu?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfının liderliğinde Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her sene organize edilen bu sene de 7. si gerçekleştirilen “Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” 26 Mayıs Perşembe günü Fairmont Quasar Otel'de yapıldı. İşte detaylar...

Kanal İstanbul'un temeli 7 gün sonra atılıyor!

Asrın projesi olarak adlandırılan Kanal İstanbul'un temeli 7 gün sonra atılıyor. Temel atma törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Ev kirasını ödeyemeyince 7 çocuğuyla sokağa atıldı!

Gaziantep'te kirasını ödeyemeyen kadın, ev sahibi tarafından 7 çocuğuyla sokağa atıldığını iddia etti.

Konutların küresel elektrik tüketimindeki payı yüzde 50’yi geçti!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) tarafından düzenlenen Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı’nda “Enerji Etkin, Ekolojik Çatı ve Cephe Sistemleri” ele alındı. 

9. Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı 12-13 Nisan'da!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) tarafından 2002 yılından bu yana düzenlenen ve 9'ncusu gerçekleştirilecek olan Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı için geri sayım başladı. 

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Yarışması sonuçlandı!

TOKİ ve iştirak şirketi Emlak Konut GYO tarafından düzenlenen 7 İklim 7 Bölge Mahalle Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması sonuçlandı.

90 günde 3.7 milyarlık tesisin temeli atıldı!

DSİ Genel Müdürü Murat Acu, yatırım ve tesislerle ilgili açıklamalarda bulundu. Acu, son 90 günde 3,7 milyarlık yatırımın temelinin atıldığını söyledi.

9. Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı için geri sayım başladı!

ÇATIDER tarafından 2002 yılından bu yana 8 kez düzenlenen ve kapsamlı içeriği ile ‘referans’ olarak kabul edilen Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu, artık çok daha güçlü bir yapıyla ‘konferansa’ dönüşüyor.

Çorum’da 71 milyon liralık 7 tesisin temeli atılacak!

Çorum’da 71 milyon lira yatırım bedelli 7 adet tesisin temeli atılacak. Temel atma törenine, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, katılacak.

7. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu başvuru tarihi Haberi

7. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu başvuru tarihi


Çatı sektörünün gelişmesi ve büyümesi için faaliyet gösteren ve sektörün tek uzman başvuru mercii olan Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), 7. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu’nu düzenlemeye hazırlanıyor. 3-4 Nisan 2014 tarihleri arasında Yıldız Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek Çatı ve Cephe Sempozyumu’na başvurular başladı. Bildiri sunmak isteyenler için bildiri özetlerinin son gönderim tarihi ise 1 Kasım. ÇATIDER tarafından 2004 yılından bu yana düzenlenen ve bu yıl yedincisine imza atılacak sempozyumda sektöre ışık tutacak pek çok konu gündeme gelecek. Dinleyiciler ve bildiri sahipleri sadece kayıt yaptırarak sempozyuma ücretsiz olarak katılabiliyor.


7. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu’nun bu seneki Ana Sponsoru Braas Çatı Sistemleri, Altın Sponsorlar ise BTM ve Onduline Avrasya oldu. Sempozyumun bildiri kitabı sponsorluğunu ATERMİT üstlendi. Sempozyumda çatı ve...