08 / 05 / 2024

8. Ahşap Çelik Otomatik Endüstriyel Kapı ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı

8. Ahşap Çelik Otomatik Endüstriyel Kapı ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı

Kentsel dönüşüm çerçevesinde yapılan yeni binalar kapı sektöründe talebi büyük ölçüde arttırıyor. 2014 yılında Türkiye' de 2 milyon 500 bin civarı yeni kapı takılacağı öngörülüyor.

Tebernüş Kireçci uyarıyor: Hazır beton fiyatları yükseldi, çelik ve ahşap evlere yoğunlaşmanın sırası geldi!

Çimento fiyatlarındaki yükseliş konut fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Konut alamayan vatandaş ise yönünü ahşap ve çelik evlere çevirdi.

Milli Emlak o ilde arsa, arazi ve bahçeli ahşap ev satıyor! Yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatını aman kaçırmayın!

Bursa Karacabey Milli Emlak, Bursa ili, Karacabey ilçesinde yer alan 6 adet arsa ile 3 adet arazi ve 1 adet bahçeli ahşap evi 8 taksit fırsatıyla satıyor. İşte merak edilen detaylar...

BİM’de Sunny çelik kettle 219 TL’ye, ahşap 2 bölmeli kutu 99 TL’ye, çay seti 75 TL’ye düştü!

7 Temmuz’dan itibaren BİM’de hangi ürünlere indirim geleceği açıklandı. Buna göre, BİM’de Sunny çelik kettle 219 TL’ye, ahşap 2 bölmeli kutu 99 TL’ye, çay seti 75 TL’ye düşecek. İşte 7 Temmuz 2023 BİM fiyat listesi...

Parsa Yapı İnşaat Elektrik Ahşap Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parsa Yapı İnşaat Elektrik Ahşap Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Özçelik tarafından kuruldu.

Arel Prefabrik Çelik Ahşap İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arel Prefabrik Çelik Ahşap İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Gökhan Aydın tarafından kuruldu.

Öyler Ahşap İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öyler Ahşap İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Çelik tarafından kuruldu.

Kök Ahşap Profil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz İstanbul Şubesi açıldı!

Kök Ahşap Profil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile 8 Eylül 2017'de açıldı.

Artella Ahşap Kapı Sistemleri ile kullanım alanları artıyor!

Mekana özel çözümler sunarak, yaşam alanlarını çok daha kullanışlı hale getiren ürünlere imza atan Artella Ahşap Kapı Sistemleri, “gizli sürme kapılar” ile ortalama 8 metrekare fazladan kullanım alanı sağlıyor.

Ahşap yapılar deprem riski taşımıyor!

İMO Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu, 'Geleceğin Yaşam Alanları, Yeşil Binalar Söyleşisi'ni gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Yüksek Mimar Çelik Erengezgin, ahşap yapıların hem çevreci hem de depreme dayanıklı olduğunu belirtti.

Koçanlar Ahşap Yapı Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçanlar Ahşap Yapı Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Adem Koçan tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Sultanbeyli, Akşemsettin Mahallesi, İbrişim Sokak' ta kuruldu.

Didim'de yeni yapılan binaların çatıları ahşap ya da çelik olacak!

DİDİM Belediye Meclisi, CHP'li Başkan Deniz Atabay'ın önerisiyle, yeni yapılacak binalarda betonarme yerine çelik ya da ahşap çalı yapılmasına karar verdi..

Depreme dayanıklı ahşap evler 20 günde teslim ediliyor!

Bursa İnşaat Fuarı’nda sergilenen ahşap evler ilgi görüyor. Yangına karşı dayanıklı olan ahşap evler, 20 günde teslim ediliyor. Ada Ahşap’ın yetkilisi Hidayet Özçelik evler hakkında bilgi verdi..

Çanakkale Seramik'ten ahşap görünümlü Country serisi!

Modern teknolojisi ve zengin ürün seçenekleriyle tüketicilerin beğenisine hitap eden Çanakkale Seramik, ahşap görünümlü özel serisi Country ile doğanın en güzel dokularını yaşam alanlarına taşıyor...

8. Ahşap Çelik Otomatik Endüstriyel Kapı ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı Haberi

8. Ahşap Çelik Otomatik Endüstriyel Kapı ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı

KENTSEL dönüşüm çerçevesinde yapılan yeni binalar kapı sektöründe talebi büyük ölçüde arttırıyor. 2014 yılında Türkiye'de 2 milyon 500 bin civarı yeni kapı takılacağı öngörülüyor. Türkiye, 100'ün üzerinde marka ile ABD ve Çin'den sonra dünyanın en büyük üçüncü kapı ve pvc pencere üreticisi konumunda. Bütün bu gelişmeleri arttırarak sektörü büyütmek amacıyla Demos Fuarcılık tarafından organize edilen 8. Ahşap, Çelik, Otomatik, Endüstriyel Kapı ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı olan DOOR FAIR TURKEY, İstanbul Fuar Merkezi köy'de 3 salonda kapılarını sektör profesyonellerine açtı. Fuarı ilk gün 450 yabancı olmak üzere toplam 2 bin kişi ziyaret...