18 / 05 / 2024

9. asansör fuarı ne zaman açılacak

9. asansör fuarı ne zaman açılacak

9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı (INELEX 2014), İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda bugün kapılarını açacak. İki yılda bir düzenlenen sektörün Ege zirvesi dünyanın dört bir yanından profesyonellere önemli fırsatlar sunacak.

Türkiye asansör ihracatında dünyada 9’ncu sırada!

Asansör ihracatında dünyanın en iyileri arasında yer alan Türkiye, asansördeki 195 milyon dolarlık ihracatıyla dünyada 9’ncu sırada yer alıyor. Türkiye, asansör sektöründe yakın coğrafyalara ihracatla büyük ivme yakaladı.

Torun Center asansör kazası davasındaki ceza ve beraatlere onama!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Torun Center'de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasına ilişkin yerel mahkemece 9 sanığa verilen 60 bin 800'er lira adli para cezası ile 16 sanık hakkındaki beraat kararını onadı...

Torun Center asansör kazasında 9 sanığa para cezası!

Şişli'de 6 Eylül 2014'te 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasına ilişkin davada yargılanan 9 sanığa, 60 bin 800'er adli para cezası kesildi. 

OTIS, Adana Gayrimenkul Fuarı’nda tek asansör firması oldu!

Otis, Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı'nda asansör sektöründen tek katılımcısı oldu. Otis Türkiye, ‘Gen2’ kayış sistemli, makine dairesiz asansörlerini tanıttı.

Çinliler Avrasya Asansör Fuarı 2019 için rezervasyon yaptı!

Avrasya Asansör Fuarı gerçekleşti. CNR EXPO’nun ev sahipliği yaptığı fuar, 30 ülkeden gelen 32 bin 922 sektör profesyoneli ağırladı.

3. Uluslararası Asansör Fuarı 23 Mart'ta!

Avrasya Asansör - 3. Uluslararası Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı gerçekleşecek. Fuar, 23 Mart 2017 günü saat 11:00 ile 12:00 arasında düzenlenecek.

Asansör İstanbul Fuarı 23-26 Mart'ta!

23-26 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Asansör İstanbul, başta gayrimenkul geliştiriciler, müteahhitler, mimarlar ve mühendisler olmak üzere inşaat sektörünü en yeni asansör teknolojileri ile tanıştıracak.

Torun Center asansör kazasında 9 sanık hakkında hapis istemi!

Savcı, Şişli'de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan Torun Center asansör kazasına ilişkin davada mütalaasını açıkladı.

Torun Center asansör kazası davasında son durum!

Şişli'deki asansör kazası davasına ilişkin bilirkişi raporunda, "olayda asli kusur bulunduğu ancak bu kusuru işleyen kişi veya kişilerin tespit edilemediği, 9 kişinin tali kusurlu, 16 kişinin de kusursuz sayılması gerektiği" belirtildi.

thyssenkrupp Asansör, İstanbul Yapı Fuarı’na katıldı!

Bu yıl 39’uncusu düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi çözümlerini tanıtan thyssenkrupp Asansör Türkiye’ye ilgi büyük oldu.Şirket, fuarda biri asansör sistemi diğer ticari yürüyen merdiven sistemi olmak üzere iki ürüne odaklandı.

10. Asansör Fuarı İzmir'de kapılarını açtı!

Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi 10. Asansör Fuarı İzmir'de 10 Nisan 2016 tarihine kadar sürecek sektörün dev buluşmasında son teknoloji ürünler vizyonda olacak.

Avrasya Asansör Fuarı 20-23 Nisan'da!

Dünya Asansör Sektörü 20 - 23 Nisan 2016 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de buluşuyor. Avrasya Asansör Fuarı; CNR Holding kuruluşlarından ITF-İstanbul Fuarcılık A.Ş. organizasyonuyla CNR EXPO ,İstanbul’da 2.kez düzenleniyor.

9. İstanbul Gayrimenkul Fuarı İstanbul'da gerçekleşti!

Türk, Arap ve dünya gayrimenkul sektörünün geleceğinin tartışıldığı 9. İstanbul Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi, İstanbul Hilton Convention Center'da gerçekleşti. Zirveye, Suudi Arabistan'dan gelen gayrimenkul yatırım firmaları katıldı.

9. asansör fuarı ne zaman açılacak Haberi

9. asansör fuarı ne zaman açılacak


9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı (INELEX 2014), İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda bugün kapılarını açacak. İki yılda bir düzenlenen sektörün Ege zirvesi dünyanın dört bir yanından profesyonellere önemli fırsatlar sunacak. Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, sektörün doğru yatırım için INELEX 2014 fuarındaki son trendleri yakından incelemesi gerektiğini söyledi. Eyigele İşleyen, "İnşaat sektöründeki projeler, modernizasyon ve çevre ülkelerdeki gelişmeler pazarın büyümeye devam edeceğini gösteriyor. Sektör, INELEX 2014'de geldikleri son noktayı ortaya koyacak. Katılımcılarımız gelişime ayak uydurma ve yön verme kabiliyetlerini, pazara hakim olma güçlerini bir kez daha kanıtlayacak. Sektörün Ege zirvesi niteliğindeki fuarımızda buluşturacağız"...