02 / 05 / 2024

a artı osgb izmir fuarı

a artı osgb izmir fuarı

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin, A ARTI OSGB işbirliğiyle düzenlediği 2'nci İzmir İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi ve Fuarı 14-17 Ekim 2015 tarihinde Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleşecek.

Orman yangınları konut sigortasına talebi artırdı!

İklim değişikliğinin sebep olduğu aşırı sıcaklar, son dönemlerde Türkiye'nin Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgesinde orman yangınlarına neden oluyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi de oldukça artırdı.

Prof. Dr. Naci Görür: İstanbul'a artık imar ve iskan verilmemeli! Megakent depreme nasıl hazırlanır?

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul'daki depreme hazırlık çalışmaları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Çiftçiler acil buraya koşun. Bunu ekerseniz cepleriniz para dolacak... Adını belki de ilk defa duyacaksınız

Çiftçilere popüler besinler hakkında araştırma yapmaları öneriliyor. Çiftçiler de son dönemde bu konudaki araştırmalarını oldukça artırdı. İşte çiftçilerin ceplerini dolduracak bir bitki daha.

Vize sorunun nedenleri neler? Vize sorunu ne zamana kadar sürecek?

Türk vatandaşlarının Avrupa Birliği ülkelerine girişi için gerekli olan Schengen vizesi ile ilgili şikayetler gün geçtikçe artıyor. Vatandaşların, “Vize sorunun nedenleri neler? Vize sorunu ne zamana kadar sürecek?” sorularının sayısı da arttıkça artıyor. İşte detaylar!

Konut kiraları artarken o kiralar düştükçe düşüyor! Kira zammı o tarafa uğramıyor!

Konut kiraları bilindiği üzere artan enflasyonla arttıkça artıyor. Ancak bu zamlar ofis kiralarını es geçti. İşte detaylar!

Tesla alacaklara kötü haber geldi! Türkiye fiyatlarındaki artış dudak uçuklatıyor!

Tesla araç almayı planlayanlara kötü haber geldi. Tesla Türkiye fiyatlarına zam yaptı. Elektrikli araç denince akla ilk gelen markalardan olan Tesla Türkiye fiyatlarını oldukça artırdı.

2023 Ramazan pidesi fiyatları! Ramazan pidesi kaç TL oldu? Ankara, İzmir, İstanbul Ramazan pidesi fiyatı 2023 kaç TL?

Ramazan’a artık sayılı saatler kaldı. Bu yüzden de Ramazan pidesinin fiyatı da merak konusu oldu. İşte Ankara, İzmir, İstanbul Ramazan pidesi fiyatı 2023!

Enkaz korkusu harekete geçirdi! Bankalardaki altın miktarı arttıkça artıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra bankalardaki altın birikimi arttı. İşte detaylar!

İstanbul'da kiralık ev sorunu büyüyor!

İstanbul'da kira fiyatlarının tavan yapmasına karşın konut bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Ev sahipleri a artık konutlarını bölerek kiraya veriyor. Peki kira fiyatları düşecek mi? Emlakçılar ne diyor? İşte kira sorunuyla ilgili görüşler...

Müsilaj havuzlu villalara ilgiyi katladı!

Marmara Denizi'ni derinden etkileyen müsilaj, havuzlu villalara ilgiyi de oldukça artırdı...

Şehir hayatından kaçış arsa satışlarını patlattı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle müstakil yaşamlar ön plana çıktı, bu da arsa yatırımlarını oldukça artırdı.

Koronavirüs salgını site yönetimlerinin önemini ve sorumluluklarını artırdı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sırasında birçok kişi evde her zamankinden daha fazla vakit geçirdi. Bu durum site yönetim şirketinin görev ve sorumluluklarını da oldukça artırdı. 

IMF: Avrupa ekonomisinde riskler artıyor!

Uluslararası Para Fonu (IMF) Avrupa Bölümü Direktörü Kammer, Kovid-19 salgını nedeni ile Avrupa ekonomisinin ağır bir bedel ödediğini belirterek, "Riskler, salgında ikinci dalga yoğunlaştıkça artıyor." dedi.

a artı osgb izmir fuarı Haberi

a artı osgb izmir fuarı


İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin, A ARTİ OSGB işbirliğiyle düzenlediği 2'nci İzmir İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi ve Fuarı 14-17 Ekim 2015 tarihinde Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleşecek. Türkiye'de bu alanda bir işveren örgütünce yapılan ilk organizasyon olma özelliği taşıyan zirve ve fuarla ilgili yapılan çalışmalar, Anemon Oteli'nde düzenlenen basın toplantısıyla aktarıldı. Toplantıya IZSIAD Başkanı Hasan Küçükkurt, IZSİAD Başkan Yardımcısı Mukaddes Çelik, İZSIAD Genel Sekreteri Cengiz Yavaş, IZSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Özgür Dökmetaş, Nilhan Antitoros, A ARTI OSGB Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Aslanoğlu, Koordinatör Ayça Çatalyürek katıldı. 

Geçtiğimiz yıl ilki yapılan zirve ve fuarın çok başarılı geçtiğini, çıtanın yükseldiğini belirten Küçükkurt, "Bu yıl 14-17 Ekim 2015 tarihleri arasında yine Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenleyeceğimiz İzmir İş Sağlığı ve...