29 / 04 / 2024

A Karakaya Yapı Taahhüt Organizasyon Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

A Karakaya Yapı Taahhüt Organizasyon Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

A Karakaya Yapı Taahhüt Organizasyon Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Karakaya tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yeşim Salkım isyan etti! Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor...

Ünlü sanatçı Yeşil Salkım, enflasyonun düşmemesi durumunda zamların bir işe yaramayacağından bahsederek, isyan etti. Salkım '' Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor'' dedi.

E Aşcı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Aşcı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Aşçı tarafından kuruldu.

0 TL doğalgaz faturası bekleyenler için son dakika açıklaması yapıldı! Bu kişiler resmen fatura ödeyecek! Hemen bakın!

0 TL doğalgaz faturası bekleyenler için son dakika açıklaması yapıldı... Bu kişiler resmen fatura ödeyecek... Hemen bakın...

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

Ziraat Bankası’ndan son çağrı yapıldı

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik son bir çağrı yapıldı. İşte Ziraat Bankası tarafından vatandaşlara yapılan son çağrının detayları.

Ziraat Bankası'nda hesabı olan vatandaşlara son çağrı yapıldı

Ziraat Bankası'nda hesabı olan vatandaşlara yönelik son bir çağrı yapıldı. Ziraat Bankası tarafından gerçekleştirilen açıklamanın tamamı haberimizde...

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli açıklama yapıldı

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından market alışverişlerine destek olması amacıyla kampanya başlatıldı.

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Yapı Kredi Bankası'ndan müşterilerini yakından ilgilendiren flaş bir açıklama! Yapı Kredi hesabı olanlar dikkat

Yapı Kredi Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yapıldı. Bankada hesabı olanlar bu açıklamayı dikkatli şekilde okuması tavsiye edildi.

Ziraat Bankası'nda hesabı olanlar dikkat! Flaş bir açıklama yapıldı

Ziraat Bankası'nda hesabı olan vatandaşlarla ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Vatandaşların belirlenen hediye tutarından faydalanması için yapması gerekenler anlatıldı.

İş yeri kiraları illallah dedirtti, hükümete çok önemli çağrı yapıldı!

Türkiye’de her geçen artan ev kiralarının haricinde iş yeri kiraları da esnafa illallah dedirtiyor. Ülkenin hemen her şehrinde Pek çok esnaf, ay sonu yüksek rakamlar nedeniyle ödemekte zorlanırken, bazı semtlerdeki kira ücretleri ise kepenk indirtirken, hükümete ilginç bir çağrı yapıldı.

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

A Karakaya Yapı Taahhüt Organizasyon Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

A Karakaya Yapı Taahhüt Organizasyon Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


A Karakaya Yapı Taahhüt Organizasyon Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Karakaya tarafından  kuruldu. 


A Karakaya Yapı Taahhüt Organizasyon Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özelinşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



A Karakaya Yapı Taahhüt Organizasyon Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Orta Mah.Yalnız Selvi Cad. No:5 A/135...