05 / 05 / 2024

A Loft Bornova home ofis tasarımı

A Loft Bornova home ofis tasarımı

ART2 İnşaat tarafından hayata geçirilen ve 56 dairelerden oluşan A Loft Bornova projesinde daireler, hem ofis hem konut olarak kullanılabilecek şekilde tasarlandı. ART2 İnşaat ortağı Atilla Atila, A Loft Bornova'daki dairelerin akıllı bina teknolojisiyle yapıldığını söyledi.

Özgür Özel tepki verdi, Tunç Soyer'den açıklama geldi: Bornova Anadolu Lisesi'ndeki inşaat mühürlenecek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'deki Bornova Anadolu Lisesi’nin korusunun yıkılarak Suriyeli çocuklar için anaokulu yapılacağı yönündeki haberlere tepki verdi. Söz konusu Konu ile ilgili bir açıklama da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den geldi.

İzmir Bornova'da 16 konut satılıyor! İZBETON tarihi duyurdu! 

İZBETON A.Ş., İzmir Bornova'da yer alan 16 adet konutu satıyor. Peki İzmir'in Bornova ilçesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

Sirius Loft Residence projesinde Mart'a özel yüzde 20 indirim fırsatı!

Sirius Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, Çiğli Yakakent'te inşası süren Sirius Loft Residence projesi için 31 Mart 2022'ye kadar peşin ödemede yüzde 20 oranında bir indirim uyguladıklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İzmir Deprem Konutları açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Bornova Eğridere'deki 34 köy evi ile birlikte İzmir depreminin ardından toplam 5 bin 74 konut ve 353 iş yeri yapma kararı aldık. Bu evleri de bir yıl içinde teslim etme sözünü verdik." dedi.

Loft Albero Country Club Kemalpaşa!

Loft Albero Country Club Kemalpaşa detayları haberimizde yer alıyor. İşte Loft Albero Country Club Kemalpaşa projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Vakko Patisserie, Bodrum Loft'ta şube açıyor!

Vakko Patisserie’nin yeni şubesi, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın geçen yılın temmuz ayında kapılarını açan ‘modern köy’ projesi Bodrum Loft’ta açılıyor...

İzmir Bornova'daki heyelan bölgesine 34 konut inşa edilecek!

İzmir Valiliği, Bornova'da heyelandan etkilenen bölgelerde inşa edilecek konutlar için imar çalışmalarının İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne gönderildiğini dile getirdi.

İzmir Bayraklı'daki yeni konutlar Bornova Fay Zonu’nda inşa ediliyor!

JMO İzmir Şubesi, İzmir depremi sonrası yeni konutların yapılması planlanan Bayraklı rezerv alanında Bornova Fay Zonu’nun geçtiğini açıkladı. 

Boyner İzmir'deki 9. mağazasını Point Bornova’da açtı!

Boyner, İzmir'deki dokuzuncu mağazasının açılışını yaşam, eğlence ve moda merkezi Point Bornova’da gerçekleştirdi. 

Mia Suites Bornova satışta! Yeni proje!

Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Mia Suites Bornova projesi satışa çıktı. Bornova'da yükselen projede fiyatlar 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Akfen'den Bulvar Loft satışı açıklaması!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bulvar Loft Projesi'nin satışı hakkında açıklama yaptı...

Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek!

Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Bornova Karaçam Köyü’nde çocuk köyü hayata geçirecek. Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek.

A Loft Bornova home ofis tasarımı Haberi

A Loft Bornova home ofis tasarımı

ART2 İnşaat tarafından hayata geçirilen ve 56 dairelerden oluşan A Loft Bornova projesinde daireler, hem ofis hem konut olarak kullanılabilecek şekilde tasarlandı. ART2 İnşaat ortağı Atilla Atila, A Loft Bornova'daki dairelerin akıllı bina teknolojisiyle yapıldığını söyledi. 



1975 yılında Halil Atila tarafından kurulan Olgun İnşaat'ın tecrübesi ile yetişen ikinci kuşak yöneticileri olarak 2009 yılında farklı alanlarda projeler gerçekleştirmek, mimarlık ve taahhüt işlerini yürütmek üzere Olgun Atila Mimarlık şirketini hayata geçirdiklerini dile getiren Atila, "2014 yılında unvan değiştirdik ve o tarihten bu yana ART2 İnşaat adıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geleceğin iş ve yaşam alanlarını inşa etmeye odaklandık. İstikrarlı çalışma prensipleri ile çevre dostu, sürdürülebilir, güvenilir, projelerimizle kentin geleceğine değer katmaya çalışıyoruz" dedi. 


Fore kazık sistemi kullanılıyor 


Bornova'da hayata geçirdikleri A Loft Bornova Projesi'nde inşaatların devam...