20 / 10 / 2024

A Plus nerede

A Plus nerede

Konsept içeriklerle Pazar günlerini eğlence ve sanat dolu aktivitelerle geçirmek isteyenler için iyi bir alternatif sunan kulüp, 4 ve de 11 Mayıs günlerinde açık olacak.

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Pilatin tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede? KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi!

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ayazağa KİPTAŞ projesinde 70704 konut 334 ofis bulunuyor.

Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede? Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022!

Ön talep sürecinin başladığı Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı ve Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022...

A Plus Dış Ticaret İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Dış Ticaret İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer altun tarafından kuruldu.

Genyap Oxygen Plus nerede?

Genyap Oxygen Plus nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların satışlarının Nisan ayı içerisinde başlaması planlanıyor.

A Plus Group Gayrimenkul Proje Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Group Gayrimenkul Proje Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mizar Batrdouk tarafından kuruldu.

A Plus Tasarım İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Tasarım İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cüneyt Ataoğlu tarafından kuruldu.

A Plus Taşınmaz Değerleme ve Sportif Organizasyonları Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Taşınmaz Değerleme ve Sportif Organizasyonları Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Berberoğlu tarafından kuruldu.

A Plus HD Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus HD Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demir tarafından kuruldu.

A Plus Travel Otomotiv İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Travel Otomotiv İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile M.N.Abdulsalam Abdallah ve S.I.A.Kareem  Albaddawı ortaklığında kuruldu. 

Migros, Balance Güneşli Yaşam Sokağı'nda açıldı!

A plus olarak tasarlanan Balance Güneşli’de çalışanların ve bölgede yaşayanların sosyal hayatına hareketlilik getiren ve sokak kültürünü yansıtan Yaşam Sokağı’nda Migros MJet açıldı...

Vadikoru'nun A Plus ofisleri satışa çıktı!

Avrupa Yakası’nın yeni yatırım merkezi Ayazağa’nın en büyük yatırımcılarından olan Invest İnşaat ‘En İyi Ofis Mimarisi’ ödülünün sahibi projesi Vadikoru’nun ofis bloklarını satışa çıkardı.

Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

İstanbul Anıt Otelcilik A.Ş. tarafından hayata geçirilen Newist Bayrampaşa Projesi, otel ve ofisten meydana geliyor. Peki, Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

A Plus nerede Haberi

A Plus nerede

Ataköy A Plus Alışveriş Merkezi’nin küçük ziyaretçilerine yönelik Çocuk Kulübü projesi devam ediyor. Konsept içeriklerle Pazar günlerini eğlence ve sanat dolu aktivitelerle geçirmek isteyenler için iyi bir alternatif sunan kulüp, 4 ve 11 Mayıs günlerinde açık olacak. Kulüp,  birer saatlik workshop programlarıyla 14.00-18.00 arasında kesintisiz faaliyette. Çocukların psikomotor evrelerine uyumlu biçimde GA Çocuk tarafından planlanarak uygulanan etkinlikler, dünyaca ünlü sanatçıların ve güçlü kültürlerinin günümüze yansıyan yapıt ve ürünlerini çocuklarla tanıştıracak. Etkinliklere katılım, Ataköy A Plus AVM Çocuk Kulübü’nün tüm etkinlikleri gibi ücretsiz. 


PROGRAM

Mayıs 2014 - Program

18.05.2014 Pazar 

3-6 Yaş

14.00-18.00 Mozaik Atölyesi – Kelebekler ve Çiçekler 

14.00-18.00 Dönüşüm Atölyesi – Atıktan Sanata 

7-14 Yaş

14.00 – 15.00 Kolaj Atölyesi  /  Babil’in Asma Bahçeleri 

15.00 – 16.00 Tasarım Atölyesi  /  Üç Boyutlu Neşeli Ağaçlar

16.00 – 17.00 Desen...