28 / 04 / 2024

A Plus Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi adres

A Plus Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi adres

A Plus Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi, Ufuk Tetik ve Saadettin Turan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi'nde kuruldu.

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk dev proje! Costal Heaven projesi için start verildi!

Fenercioğlu Gayrimenkul, Kıbrıs’ta 3 bin dairelik Costal Heaven projesinin inşaatına başladı. Kıbrıs'a dev proje geliyor. İşte Costal Heaven projesi ile ilgili ayrıntılar...

Polat Gayrimenkul İstanbul’a 40 milyon dolarlık proje yapacak...

Polat Gayrimenkul, İstanbul Levent’te Polat Levent Exclusive rezidans ofis projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Proje hakkında merak edilen tüm deyatlar...

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Pilatin tarafından kuruldu.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

Kapital Ayazağa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Kapital Ayazağa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi Sarıyer'de Moris Sadioğlu, Vedat Sadioğlu ve Roza Sadioğlu ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den Sivas'a yeni proje müjdesi! O ilçeye 276 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sivas Akıncılar'da 276 konutluk yeni proje inşa edecek. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO'dan Kartal'a 611 konutluk yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kartal'da 611 yeni konut inşa edecek. Proje Batıyakası adıyla yükselecek.

A Plus Dış Ticaret İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Dış Ticaret İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer altun tarafından kuruldu.

Ağaoğlu'ndan Bodrum'da 1 milyar dolarlık proje!

Ağaoğlu, 15 yıl önce satın aldığı 10 bin dönümlük Bodrum arazisinin üzerinde yeni projesine başlıyor. 1 milyar dolarlık yatırımla etaplar şeklinde inşa edilecek proje, orta gelir grubuna hitap ediyor.

A Plus Group Gayrimenkul Proje Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Group Gayrimenkul Proje Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mizar Batrdouk tarafından kuruldu.

A Plus Tasarım İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Tasarım İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cüneyt Ataoğlu tarafından kuruldu.

A Plus Taşınmaz Değerleme ve Sportif Organizasyonları Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Taşınmaz Değerleme ve Sportif Organizasyonları Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Berberoğlu tarafından kuruldu.

A Plus HD Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus HD Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demir tarafından kuruldu.

A Plus Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi adres Haberi

A Plus Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi adres

A Plus Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi, Ufuk Tetik ve Saadettin Turan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi'nde kuruldu. 


A Plus Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi iş konusu; 1- Gayrimenkule dayalı projelerin yürütülmesinde bilimsel ve mali danışmanlıklarda bulunmak. 2- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından bilumum usul ile ihaleye çıkarılacak her türlü yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi yapmak , yaptırmak, taahhüt  etmek , satışlarında aracılık hizmetleri , pazarlama faaliyetinde bulunmak . 3- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, her türlü depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, otel gibi turistik tesisler, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak,...